Могат ли да се удължат временни номера?
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Могат ли да се удължат временни номера?
Колеги имам следното питане към вас.
Тъй като временните номера на колата ми изтекоха,а тя все още не е регистрирана,а трябва да се закара в друг град да се регистрира ще се наложи да се удължат.Друг е въпроса,че те са изкарани в Ловеч,тя е в София,а трябва да отиде до друг град.Та проблем ли ще е и ще може ли да се удължат номерата в София?
Благодаря предварително за отговорите!

Тъй като временните номера на колата ми изтекоха,а тя все още не е регистрирана,а трябва да се закара в друг град да се регистрира ще се наложи да се удължат.Друг е въпроса,че те са изкарани в Ловеч,тя е в София,а трябва да отиде до друг град.Та проблем ли ще е и ще може ли да се удължат номерата в София?
Благодаря предварително за отговорите!

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Re: Могат ли да се удължат временни номера?
Аз до колкото знам не може,
Но все пак пробвай, то в КАТ всеки ден нови неща се случват
Но все пак пробвай, то в КАТ всеки ден нови неща се случват

porostorm написа:един тАрикат тука в махалата кара 206 пежо от най-старите с транзитни номеравече 2-ра година...
може и да не е легално ама всеки ден си го кара
не е задължително да е нелегално, аз имам познат, които купи мерцедес е-класа и като отиде в кат му казаха, че може да я регистрира само с транзитни номера, докато не мине няккава си проверка там на колата.. и той си взе транзитни номера, след месец отиде да си сложи нормални, пак го върнаха и му удължиха за още 1 месец номерата и така вече 3-4 месеца все му ги удължават
No bling at the Ring
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- AlpinaPower
- Потребител
-
Колега, аз се сблъсках точно с този проблем преди 4 дена.
Номерата може да ти бъдат удължени само от шефа на КАТ. В нашия случай той склони, но временните номера бяха издадени от КАТ Пловдив, а колата се намираша в София и в крайна сметка той отказа да удължи временния номер. Номерът може да ти бъде удължен само от шефа на КАТ на града, в който са ти издадени номерата, в твоя случай в Ловеч, в противен случай няма никакъв начин.
Номерата може да ти бъдат удължени само от шефа на КАТ. В нашия случай той склони, но временните номера бяха издадени от КАТ Пловдив, а колата се намираша в София и в крайна сметка той отказа да удължи временния номер. Номерът може да ти бъде удължен само от шефа на КАТ на града, в който са ти издадени номерата, в твоя случай в Ловеч, в противен случай няма никакъв начин.
- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Пиши после дали си успял, че ми стана интересноslatanic написа:SuperMoto_vt написа:Могат са се удължът срещу 30лева!!!
Е това ме интересуваше!

13 мнения
• Страница 1 от 1