Тест Fiat 500 Abarth
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
liloff написа:Не знам, не разбирам от коли
Ама все си мисля, че на 600кг. тегло ще е приятна работа за каране
А и много жени получават "удоволствие на юг от коремчето" като видят такава колица.
Аpassionata... седя безмълвен пред твоите разбирания
E, да, с тия коне и кила ше лети кат ...калинка... Това казах, че ще ме естрах, че ще хвръкна с нея...
А колкото до жените с Южните удоволствия... Нормално, то за това сме толкова малко "мацките" тука...
А иначе и аз не разбирам от коли, ма знам че на една 320-ка ако се кача може и да съм с малко повече магарета от тези на Отровния Бръмбар... и милия, може и да не успее да ме прескочи много лесно

Не знам що съм леко резервиран към "мацки", които се подмокрят когато видят разбрицана 16ка седан. Тя една се кефеше, щото си мислеше че моята струва 20ина х.лв. Като й казах колко е наистина, нещо размисли дали се кефи на БМВ
Аман от "мацки"
Всяка кифла - курабия. Всяка бухта - тулумбичка.
(лични наблюдения)
А това за 320то... ще има злобно ритане на стъкломатови прагови и сЕМкови брони след 2-3 светофара до една такава отровна пиличка. Някой ако има куцото Renault Clio Williams, може да те повози някой път... ще слезеш подмокрена, не ами направо в собствен сос. После си го представи как би изглеждало и с турбо

Аман от "мацки"

Всяка кифла - курабия. Всяка бухта - тулумбичка.

(лични наблюдения)
А това за 320то... ще има злобно ритане на стъкломатови прагови и сЕМкови брони след 2-3 светофара до една такава отровна пиличка. Някой ако има куцото Renault Clio Williams, може да те повози някой път... ще слезеш подмокрена, не ами направо в собствен сос. После си го представи как би изглеждало и с турбо

На жена и нареди 3 коли със същия цвят кат нейната ако не ползва жокер обади се приятеля си,че да си намери колата аз са неща...Другя вариант е да клекне...Да си изсипе целия човал..да се разхвърчат гримове,тампони превръзки вибратори и най-накрая да си намери протмонето с документи..Ще гледа гледа талона и ще се сети,че е руса и не знае каде да види кой и е номера 

liloff написа:Не знам що съм леко резервиран към "мацки", които се подмокрят когато видят разбрицана 16ка седан. Тя една се кефеше, щото си мислеше че моята струва 20ина х.лв. Като й казах колко е наистина, нещо размисли дали се кефи на БМВ
Аман от "мацки"
Всяка кифла - курабия. Всяка бухта - тулумбичка.![]()
(лични наблюдения)
Един "колега", на който сектантството не му е замъглило разсъдълка

Няма нищо лошо в това да си обичате и цените колите и марката като цяло, но пък чак да отричате и оплювате всичко останало или пък различно

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колата в ръцете на човек ,който знае как да я кара на пълна газ ще даде добри резултатаи ,но аз лично това високо нещо с такава мощност е го одобрявам
... и ако е 160 атмосферни коня ще е по-добре
Турбо на такава количка с предно предаване и лошо разпределение на масите леле мале
Е30-ските са за подмокряне
Георги Пенчев

... и ако е 160 атмосферни коня ще е по-добре

Турбо на такава количка с предно предаване и лошо разпределение на масите леле мале

Е30-ските са за подмокряне
Георги Пенчев
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
hsr написа:Apassionata написа:А иначе и аз не разбирам от коли, ма знам че на една 320-ка ако се кача може и да съм с малко повече магарета от тези на Отровния Бръмбар... и милия, може и да не успее да ме прескочи много лесно
Наистина не разбираш
Алоууу, Хашсеретооо, я попрочети малко за последните 320-ки, и колко коне са, а

Apassionata написа:hsr написа:Apassionata написа:А иначе и аз не разбирам от коли, ма знам че на една 320-ка ако се кача може и да съм с малко повече магарета от тези на Отровния Бръмбар... и милия, може и да не успее да ме прескочи много лесно
Наистина не разбираш
Алоууу, Хашсеретооо, я попрочети малко за последните 320-ки, и колко коне са, а![]()

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
hsr написа:Apassionata написа:hsr написа:Apassionata написа:А иначе и аз не разбирам от коли, ма знам че на една 320-ка ако се кача може и да съм с малко повече магарета от тези на Отровния Бръмбар... и милия, може и да не успее да ме прескочи много лесно
Наистина не разбираш
Алоууу, Хашсеретооо, я попрочети малко за последните 320-ки, и колко коне са, а![]()
170... и съм казала, че ще имам малко повече от тези на Бръмбара и няма да му е много лесно да ме прескочи...
Етти характеристики на 320i
Цилиндри/клапани 4/4
Обем в см³ 1.995
Ход/диаметър в мм 90,0/84,0
Макс. мощност в kW (к.с.) при об/мин 125 (170)/6.700
Макс. въртящ момент в Nm при об/мин 210/4.250
И да, от коли може много да не разбирам, но вервай ми, за последната Трета Серия знам доста....

Apassionata написа:hsr написа:Apassionata написа:hsr написа:Apassionata написа:А иначе и аз не разбирам от коли, ма знам че на една 320-ка ако се кача може и да съм с малко повече магарета от тези на Отровния Бръмбар... и милия, може и да не успее да ме прескочи много лесно
Наистина не разбираш
170... и съм казала, че ще имам малко повече от тези на Бръмбара и няма да му е много лесно да ме прескочи...
Етти характеристики на 320i
Цилиндри/клапани 4/4
Обем в см³ 1.995
Ход/диаметър в мм 90,0/84,0
Макс. мощност в kW (к.с.) при об/мин 125 (170)/6.700
Макс. въртящ момент в Nm при об/мин 210/4.250
И да, от коли може много да не разбирам, но вервай ми, за последната Трета Серия знам доста....
Има и 150. Както и да е и двата ще ги "прескочи".
Ако не вярваш на мен, повярвай на колегите си

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
А ако му запреча пътяяяя?
Ох, добрее, това е най-бързия Бръмбар на Света, с тия 600 кила не го виждам вече пред мене... съгласих се... Пфуууу
Което не му пречи да е отвратително грозна бяла летяща Сапунерка с две кръгчета отпред...
Не бе, ясно, че колата може и да е добра, аз просто мразя такъв дизайн. Точка.
И ако някой мъж спре до мене в Токова нещо на някой светофар, ще му се хиля много, честно.

Ох, добрее, това е най-бързия Бръмбар на Света, с тия 600 кила не го виждам вече пред мене... съгласих се... Пфуууу
Което не му пречи да е отвратително грозна бяла летяща Сапунерка с две кръгчета отпред...
Не бе, ясно, че колата може и да е добра, аз просто мразя такъв дизайн. Точка.
И ако някой мъж спре до мене в Токова нещо на някой светофар, ще му се хиля много, честно.

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Не се ебавайте с новия кандидат за гей автомобил №1 щот ще ви изплющи на някой светофар! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
И ако някой мъж спре до мене в Такова нещо на някой светофар, ще му се хиля много, честно.
Или ще ти потекат лигите.

Би трябвало да познаваш женската психология. Нали ангажираните мъже са по-привлекателни, пък особено ако не е и педалоподобен и е с хубава дамска кола... Малко вероятно е да е лично негова, сети се после какви мисли ви минават през главите...

Ама както и да е, изкривихме темата

А за новата 3ка... страхотна кола е!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
liloff написа:И ако някой мъж спре до мене в Такова нещо на някой светофар, ще му се хиля много, честно.
Или ще ти потекат лигите.Аз обикалях с една Фиеста от новите... много жадни женски погледни имаше... Най-добрия ефект постигнат досега
Би трябвало да познаваш женската психология. Нали ангажираните мъже са по-привлекателни, пък особено ако не е и педалоподобен и е с хубава дамска кола... Малко вероятно е да е лично негова, сети се после какви мисли ви минават през главите...
Ама както и да е, изкривихме темата
А за новата 3ка... страхотна кола е!
ИИИ това за фиестата вярно ли е ...хммм аз чудех що повече ми връзва то било заради колата

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5