Тест Fiat 500 Abarth
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
За градски автомобил става.. Макар да не съм фен на тея форми.
А 320ки ще ги прескача.. без значение от генерацията.
На пунто ГТ 1.4 сешоар се качваш наскоро след основен ремонт и прескача несамо 320ки :-) Просто идеята на колата е друга..
На пунто ГТ 1.4 сешоар се качваш наскоро след основен ремонт и прескача несамо 320ки :-) Просто идеята на колата е друга..

E34, E38
- KON4ETO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М5
- Мечтае да кара: ВЕЧЕ МЕЧТАТА СИ Я КАРА
- Детайли за колата: БМВ М5 3.6 315 КОНЯ ЗЕЛЕН МЕТАЛИК
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
То като става дума и за дизайн новите Бмв-та като навлязоха имаше купища теми,в които 2/3 от форума получавали обриви само докато ги гледали...А сега въздишате по тях,малко остава да се подмокрят някои.И вие не знаете какво искате
Мен лично формата не ме бърка особено,защото има доста начини от грозно пате да си направиш красив лебед.Пък и всеки си има вкус.
Сега проблема е тука,че тоя Топчо от снимките ще остави много Бмв-та в историята като светне зелената светлина и това ви дразни

Сега проблема е тука,че тоя Топчо от снимките ще остави много Бмв-та в историята като светне зелената светлина и това ви дразни

8.32
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
KON4ETO написа:Този фиат ако ми го подарат ще си гледам кокошки в него![]()
![]()
А, точно! И по някое време, ако тия не снасят, метни се вътре, подкарай го и след две преки ше събереш още... според колегата liloff де

justboy написа:За градски автомобил става.. Макар да не съм фен на тея форми.
PIONEER написа:То като става дума и за дизайн новите Бмв-та като навлязоха имаше купища теми,в които 2/3 от форума получавали обриви само докато ги гледали...А сега въздишате по тях,малко остава да се подмокрят някои.И вие не знаете какво искатеМен лично формата не ме бърка особено,защото има доста начини от грозно пате да си направиш красив лебед.Пък и всеки си има вкус.
Още две обективни мнения

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
дайте го на този човек (Басо) и,който му стиска да седне да другата седалка..........после,ако има думи ще обеснява
-вижте само какви коли остави зад себе си на рали България-а и не случайно е Европейски шампион с Фиат S1600
пишете си квото искате,но имайте респект към тая кола,защото е в състояние да накаже ъмнайсе хиляди БМВта на балкана и в града........единствено на магистралата БМВто има шанс,но то ще е на V-max

-вижте само какви коли остави зад себе си на рали България-а и не случайно е Европейски шампион с Фиат S1600
пишете си квото искате,но имайте респект към тая кола,защото е в състояние да накаже ъмнайсе хиляди БМВта на балкана и в града........единствено на магистралата БМВто има шанс,но то ще е на V-max

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
PIONEER написа:......................................

А това дали прилича на "калинка" или "кокошарник" явно модата на старите коли се завръща.

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
....Боядисани в червено апарати и по-щедро оразмерени спирачни дискове спират 1100-килограмовия „куршум” за около 40 метра......
Така,първо да уточним килограмите,щото нещо не ви се е чело много внимателно...

После да уточним за какво спорим

И те така,изказах се

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз затова по-рано споменах ,че в ръцете на печен шофьор/пилот ,колата ще е много остра
Което автоматически не изключва и възможноста също един печен пилот/шофьор на волана на E90 320Si да прави чудеса
Абарт са специалисти и това не може да се отрече,написали са богата история в автомобилните спортове,но примерно ако автомобила беше на базата на Пунто щеше да е малко по-сериозно
много момиченца искат този Фиат, защото бил "сладурче" и очичките му били като истински
Да, не се смейте защото и това го чух и ми идеше да се гръмна хахахаха
Аз си мисля ,че този автомобил никога няма да влезе като състезателен в IRC ,той вероятно е в производство с друга цел
Георги Пенчев

Абарт са специалисти и това не може да се отрече,написали са богата история в автомобилните спортове,но примерно ако автомобила беше на базата на Пунто щеше да е малко по-сериозно

Аз си мисля ,че този автомобил никога няма да влезе като състезателен в IRC ,той вероятно е в производство с друга цел

Георги Пенчев
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
plradev написа:....Боядисани в червено апарати и по-щедро оразмерени спирачни дискове спират 1100-килограмовия „куршум” за около 40 метра......
Така,първо да уточним килограмите,щото нещо не ви се е чело много внимателно...![]()
абе я верно да ги уточним. Ето какво намерих:
Екипиран с 1,4-литров турбодвигател, наточеният дребосък предизвиква асоциации с машина на времето и силно напомня за модела 1000 TC, от който в периода 1961-1971 г. бяха произведени хиляда бройки. Тогава неговата мощност бе 60 коня, но по-късно се покачи на 112. Имайки предвид незначителното тегло на автомобила (600 килограма), тези показатели бяха достатъчни да го превърнат в малка ракета на колела.
1,4-литровият четирицилиндров турбодвигател на 500 Abarth генерира 135 конски сили и 180 Нм максимален въртящ момент.
После онези 1100 кг ... които не ми стана много ясно на къв двигател са...
и накрая...
Ако и на вас посочените характеристики ви се струват незадоволителни, можете да разгледате каталога на версията, оборудвана със 160 коня, или този на Abarth SS Assetto Corsa. Последният ще бъде произведен само в 49 екземпляра с тегло 930 килограма и зверска мощ от 200 конски сили.
Така че... поне моя извод е следния
600 кг - 135 коня
???? кг - 160 коня
930 кг - 200 коня
Ония 1100кг ... нещо май жулналистчето се е объркало, а може и да са за 230 коня???

А иначе... сори колеги, ма който и мъж да вида в това Торпедо, все ще имам леки съмнения дали ...не плува към други брегове

Дано да се изкажат и други колежки тук, но се съмнявам Фиатченцето да има успех и сред тях, знаейки че тука женската част явно е почитател на ..."корабите"

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Archangel написа:Мацка с Фиат...
Ааааа, тук може да се спори

Апък от личния ми опит с колата на жената съм се убедил, че 68 коня атмосферка са доволно много на 780 кила автомобил. За 135 или 160 с турбо на също толкова тежка кола...не ми се мисли

Последна промяна someone на 12 Яну 2009, 21:09, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
http://www.fiat.co.uk/500abarth/pdf/abarth500.pdf
Комшийке , 600 кг са били някога мъничетата ,легендарните Фиат 500 ,чийто наследник сега коментираме.Времената на автомобили масово производство и голям избор по производители отдавна отминаха
колата си е тежка над един тон а онзи едишън с 160-те коня е тежък 930 кг ,което ще го постави в графата "ООА"
Георги Пенчев

Комшийке , 600 кг са били някога мъничетата ,легендарните Фиат 500 ,чийто наследник сега коментираме.Времената на автомобили масово производство и голям избор по производители отдавна отминаха

Георги Пенчев
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Бе... След като в неделния "Труд" май беше видях Любо Ганев натъпкан в Смарт-че вече нищо не може да ме очуди
Тези колички тип "калинки" определено си имат своята фен маса и е хубаво да ги има, ама някак си.... Дето вика колежката по-нагоре, ние си падаме по "корабите"
Мен всички ме питат не ми ли е голяма тая 5-ца... Ми не ми е голяма, аз си я размятам насам-натам без проблем... Просто жените си мислят че колкото по-малка колата, толко по-лесно се кара/паркира и т.н., което не винаги е вярно...
Така че не бих могла да кажа нищо лошо за тази количка..... Освен, че не може по никакъв повод да е моята кола...
Ако ще и да е най-бързата и най-леката и най, най... 

Тези колички тип "калинки" определено си имат своята фен маса и е хубаво да ги има, ама някак си.... Дето вика колежката по-нагоре, ние си падаме по "корабите"

Така че не бих могла да кажа нищо лошо за тази количка..... Освен, че не може по никакъв повод да е моята кола...

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
Количката е супер, като изпълнение. Дизайнерите много добре са пресъздали дизайна на старото фиятче 500. Това е била целта и според мен е изпълнена на 100% и в комплект с този двигател си е направо една чудесна малка количка. Все пак всички знаем на какво са способни Абарт.
Сега дали някой не би си я купил не прави колата лоша. Всъщност в Европата си карат и Смартове и малки фиятки без да се притесняват, че някой ще ги помисли за обратни. Явно не са толкова големи комплексари като нас великите Българи.
Сега дали някой не би си я купил не прави колата лоша. Всъщност в Европата си карат и Смартове и малки фиятки без да се притесняват, че някой ще ги помисли за обратни. Явно не са толкова големи комплексари като нас великите Българи.
66 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5