Тест Fiat 500 Abarth

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 12 Яну 2009, 21:20

Penchev написа:http://www.fiat.co.uk/500abarth/pdf/abarth500.pdf :)

Комшийке , 600 кг са били някога мъничетата ,легендарните Фиат 500 ,чийто наследник сега коментираме.Времената на автомобили масово производство и голям избор по производители отдавна отминаха :confused: колата си е тежка над един тон а онзи едишън с 160-те коня е тежък 930 кг ,което ще го постави в графата "ООА" :idea:

Георги Пенчев

A защо ли само аз си изтълкувах,че 930килограмовата "количка от BILLA" ще бъде произведена в 49 бройки с 200кс. мощност :D .Може и да се бъркам,не споря ;)

А иначе Apassionata,ако евентуално ми се строши БМВ-то и няма с какво друго да отидада си го прибера от сервиза освен с тая лагерница и ти ме гледаш подигравателно от "кораба",няма да е за дълго :mhihi: :mhihi: :mhihi: .За няколко секунди ще гледаш как се отдалечавам и няма да разбереш как я връщам на собственика педал :mhihi: :mhihi:

Но темата не е дали е гейзърска колата ,а това че Абарт са решили да се завърнат на автомобилния небосклон като са се опитали от глобус да направят кола :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 12 Яну 2009, 21:26

/сладурче" и очичките му били като истински/
-ми на мене това сладурче ми прилича на зазка...
-имал съм фиатче-то това е много гадна колица-е ако я караш до 90-става горе долу...
факт е обаче,че според моето виждане в интериора италианеца по ми пасва...
:D :D

Потребител
Аватар

Мнение от !!Frank » 12 Яну 2009, 21:32

що не питате за разхода :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от !!Frank » 12 Яну 2009, 21:33

що не питате за разхода :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 12 Яну 2009, 21:33

Еййй бях се зарекъл само да чета у вашия форум, но да не пиша! 2 години устисках, ма сега просто не мога да издържа! Значи трябва да отбележа, че мястото на темата въобще не е в БМВ форума. Има си специализиран форум за спортни автомобили. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Майтапа настрана, но и аз навремето обичах да дразня БМВ-джиите с моя фют, обаче с течение на времето осъзнах, че не е хубаво това!

А причината поради която пиша е, че сектантите не са хубави хора! Има привърженици, има фенове доживот, има и сектанти! Привърженик е човек с повърхостен поглед върху даден автомобил, със симпатии към марката, но незапонати със усещането, с чувството да станеш и да мислиш за автомобила не като купчина желязо, ами като нещо съкровенно и близко до сърцето. Това са феновете доживот! Значи от двата вида досега в този форум има много народ! С доста от тях се познавам наживо, но ще си запазя самоличноста в тайна. :mhihi:

Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).

Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!

Това на нас, автомобилните фенове, ни е добре известно! Защо мислите, че щом се радваме на градска сапунерка със 160 коня, отричаме спортното наследство на БМВ? Ние се радваме на спортните автомобили на БМВ, защото те дават тласък на другите фирми да правят още по-добри автомобили и така кръга се затваря! Толкова по въпроса за сектантите!

Сега малко по настоящата тема - Фиат 500 Абарт!

Защо е тази ваша злоба? БМВ нямат автомобил в този сегмент! БМВ няма конкурент в тази категория! Защо са хулите срещу този прекрасен автмобил? Какво? Бъбреци ли няма? Може да няма бъбреци, но е носител на традиция! Фиат правят това, което, според мен (лично мое мнение), на БМВ в последните години им убягва! Тоест връщане към корените с модерна визия и технология! Трябва ли да се отричаме от този автомобил, като от дяволско творение? Цял свят прие 500-цата, вие защо сте контра? Аз съм колкото Фиат фен, толкова и БМВ фен (а всъщност фен на автомобила като цяло), и мога да преценя колата отвъд предубежденията!

И за финал - само за да поддържам интригата и драмта - може по-старите от вас си спомнят едно малко черно Унце 1.3 Турбо, което разплакваше 325-ци наред. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

The Show Must Go On! :D
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 12 Яну 2009, 21:34

1 колите са различен клас
2 турбо кола с атмосферка по добре не сравняваите
3 и двете си имат + и -
4 серия е по луксозна и много по скъпа за вървене и съмнение не треа да има турбото си е турбо било то и на гувно, с един чип и е отишло в небесата и е90 325и ще остане разочеровано за 320 ако не е si по добре да не говорим то пък ама хич не е стартове било то и 177 коня килограмите си казват думата
хора спрете да сравнявата 318-320 с каквото и да било, те са търкаляне по улиците и за хора дето си ги кефи марката пълно е с хонди тоиоти аудита които просто са по бързи !!
като ви кефи бързина 330и 335д и......... :winky: :winky: :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 12 Яну 2009, 21:35

Моля администратора да изтрие ненужните повторения! :)
Последна промяна MatriX_Fucked на 12 Яну 2009, 21:45, променена общо 1 път
Без страх, без спирачка!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 12 Яну 2009, 21:36

Еййй бях се зарекъл само да чета у вашия форум, но да не пиша! 2 години устисках, ма сега просто не мога да издържа! Значи трябва да отбележа, че мястото на темата въобще не е в БМВ форума. Има си специализиран форум за спортни автомобили. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Майтапа настрана, но и аз навремето обичах да дразня БМВ-джиите с моя фют, обаче с течение на времето осъзнах, че не е хубаво това!

А причината поради която пиша е, че сектантите не са хубави хора! Има привърженици, има фенове доживот, има и сектанти! Привърженик е човек с повърхостен поглед върху даден автомобил, със симпатии към марката, но незапонати със усещането, с чувството да станеш и да мислиш за автомобила не като купчина желязо, ами като нещо съкровенно и близко до сърцето. Това са феновете доживот! Значи от двата вида досега в този форум има много народ! С доста от тях се познавам наживо, но ще си запазя самоличноста в тайна. :mhihi:

Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).

Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!

Това на нас, автомобилните фенове, ни е добре известно! Защо мислите, че щом се радваме на градска сапунерка със 160 коня, отричаме спортното наследство на БМВ? Ние се радваме на спортните автомобили на БМВ, защото те дават тласък на другите фирми да правят още по-добри автомобили и така кръга се затваря! Толкова по въпроса за сектантите!

Сега малко по настоящата тема - Фиат 500 Абарт!

Защо е тази ваша злоба? БМВ нямат автомобил в този сегмент! БМВ няма конкурент в тази категория! Защо са хулите срещу този прекрасен автмобил? Какво? Бъбреци ли няма? Може да няма бъбреци, но е носител на традиция! Фиат правят това, което, според мен (лично мое мнение), на БМВ в последните години им убягва! Тоест връщане към корените с модерна визия и технология! Трябва ли да се отричаме от този автомобил, като от дяволско творение? Цял свят прие 500-цата, вие защо сте контра? Аз съм колкото Фиат фен, толкова и БМВ фен (а всъщност фен на автомобила като цяло), и мога да преценя колата отвъд предубежденията!

И за финал - само за да поддържам интригата и драмта - може по-старите от вас си спомнят едно малко черно Унце 1.3 Турбо, което разплакваше 325-ци наред. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

The Show Must Go On! :D
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е83 3.0 D
Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v

Мнение от M-TEAM » 12 Яну 2009, 22:17

на мен пък фиатчето ми харесва ,акто се има напредвид че е и абарт,малко хора може би знаят за 131 абарт ,аз като фен на старите рали легенди този фиат никога не бих го отказал ако решат да ми подарят :mhihi: ,пък и една от любимите ми коли е Ланча Делта Интеграле ,така че колкото и да не ви харесва не е това начина да го плюете ,кажете че не ви харесва и готово.
Навчрно и аз сега мога да бъда оплют ама такъв е живота :mhihi: ,тъй че на който му харесва да си го кара с здраве , ана който не му пожелавам да си купи и да кара това което му харесва:)
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

ентусиаст
Аватар

Мнение от M-TEAM » 12 Яну 2009, 22:19

на мен пък фиатчето ми харесва ,акто се има напредвид че е и абарт,малко хора може би знаят за 131 абарт ,аз като фен на старите рали легенди този фиат никога не бих го отказал ако решат да ми подарят :mhihi: ,пък и една от любимите ми коли е Ланча Делта Интеграле ,така че колкото и да не ви харесва не е това начина да го плюете ,кажете че не ви харесва и готово.
Навчрно и аз сега мога да бъда оплют ама такъв е живота :mhihi: ,тъй че на който му харесва да си го кара с здраве , ана който не му пожелавам да си купи и да кара това което му харесва:)
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

ентусиаст
Аватар

Мнение от M-TEAM » 12 Яну 2009, 22:20

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

ентусиаст
Аватар

Мнение от M-TEAM » 12 Яну 2009, 22:21

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 12 Яну 2009, 22:58

я ?! аз се чудя къде ми е съпунерката от банята :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 13 Яну 2009, 0:54

Жално ми става да гледам колко ограничени и бездарни дискусии се получават в този форум (оставам настрана тези, които се бъзикат чистосърдечно с другите автомобили), които почват да си градят фалшиви теории от нищото...

Друго беше преди, често се получаваха градивни дискусии.

При всеки евентуален купувач дилема Fiat 500 Abart или Е90 320i никога не би съществувала, а при автомобилните фенове още по-малко.

Иначе - да, Е36 316i e много спешъл автомобил и може би дели 5-6 общи детайла с M3 т.е. почти еднакви са!
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавно
Детайли за колата: нищо особено

Мнение от gego_n » 13 Яну 2009, 9:44

Babuna написа:Жално ми става да гледам колко ограничени и бездарни дискусии се получават в този форум (оставам настрана тези, които се бъзикат чистосърдечно с другите автомобили), които почват да си градят фалшиви теории от нищото...

Друго беше преди, често се получаваха градивни дискусии.

При всеки евентуален купувач дилема Fiat 500 Abart или Е90 320i никога не би съществувала, а при автомобилните фенове още по-малко.

Иначе - да, Е36 316i e много спешъл автомобил и може би дели 5-6 общи детайла с M3 т.е. почти еднакви са!

:yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата