Фитнес в Мусагеница
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
Фитнес в Мусагеница
Колеги някой знае ли нещо за Фитнес центъра с басейна в мусагеница, Споделете каквото знаете, мисля да ходя там да потренирам, но кажете как е, ако знаете цени също споделете. Или ми кажете в района фитнес които да си заслужава.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
фитнеса и басейна и сауната са супер уредите са техно гим - от тях по хубави нема
това е за цени може да се разходиш да видиш нема да изхарчиш 100 кила бензин
айде успех

това е за цени може да се разходиш да видиш нема да изхарчиш 100 кила бензин

айде успех
Я колеги и по спорт ще си станем...
Аз ходя там, ектра е, фитнеса е супер, уредите ти каза колегата какви са, басейна също е добре, не е много голям, но е идеален да си поплува човек. Картата на месец беше около 60 лв. за неограничено ползване, но само на един избран спорт. Мисля, че след НГ вдигнаха малко цените - сега да е 70 лв.
Ако ходиш обаждай се
Аз ходя там, ектра е, фитнеса е супер, уредите ти каза колегата какви са, басейна също е добре, не е много голям, но е идеален да си поплува човек. Картата на месец беше около 60 лв. за неограничено ползване, но само на един избран спорт. Мисля, че след НГ вдигнаха малко цените - сега да е 70 лв.
Ако ходиш обаждай се

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
хммм аз малко съм анти този фитнес ....доста тъпо се държат с клиентите ,отделно не плащаш за тренировка , ами за 1 час което е тъпо щото за същите пари ще отиде човек в спартак (ВИП там дето се брой) и ще има и по-хубава зала и по-хубав басей !
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
4 мнения
• Страница 1 от 1