ДЪЖД в момента и по-късно през деня. !ВНИМАНИЕ!
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- borislav
- младши ентусиаст
-
в Стара Загора обявиха бедствено положение казаха го по радиото и май пътя София-Бургас бил затворен някой да знае нещо по въпроса
добре, че са измислили тракшъна и АБС-а, че не ми се мислеше....
Карах в центъра към 9ам и всичко беше наред, колкото може да бъде такова за дъжд
на жълтите павета, ако мръднеш малко в страни от пътя вече ставаше страшно и тракшъна полудява
като правиш на жълтите павета 90градусов завой и колата поднася все едно е със задно
Карах в центъра към 9ам и всичко беше наред, колкото може да бъде такова за дъжд

като правиш на жълтите павета 90градусов завой и колата поднася все едно е със задно
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: ДЪЖД в момента и по-късно през деня. !ВНИМАНИЕ!
m525i24v написа:аз лично преди 15 минути се завъртях с 110 км/ч по Бул. България посока Бояна и господ ми беше на помощ че нямаше други автомобили около мен.

Ти си някво тотално камикадзе, моето момче... добре, че е нямало никой около теб, че си щял да прибиеш невинни (спрямо твоята УНИКАЛНА ГЛУПОСТ) хора...
Някои хора никво самосъзнание нямат...

Re: ДЪЖД в момента и по-късно през деня. !ВНИМАНИЕ!
Mollov написа:
Ти си някво тотално камикадзе, моето момче... добре, че е нямало никой около теб, че си щял да прибиеш невинни (спрямо твоята УНИКАЛНА ГЛУПОСТ) хора...
Някои хора никво самосъзнание нямат...
Аз съм съгласен с това че скороста в никакъв случай не е оправдана и следователно си понесох последствията , но така бързо да ме определяш с остър тон зад монитора е някак си нелепо.
Не е нужно да пълниме темата с подобни постове. Peace

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Еми хубаво... айде оставям те ти сам да се определиш.... да караш с 110км/ч при ограничение 70км/ч на заледен ГОЛЯМ булевард... слушам те.... 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Беше ужасно вчера
Всички бяхме фигуристи, особено сутринта, поне след това малко размекна. Булевардите и по-големите улици си бяха разчистени, но по тротоарите беше ужас не се стъпваше....замалко в една кофа да се обърна 

55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4