ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 15 Яну 2009, 0:17

AcOrP написа:... чуха се слухове(от военни),че армията е била в бойна готовност с бойно снаражение.

Аз чух, че са се обадили на Обама да им помогне с въздушни подкрепления.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 15 Яну 2009, 0:17

До Армия не би било нормално да се стига... Това е мирен протест...

Иситната беше, че нещата бяха на кантар. Не случайно паркираха джипката пред входа... :idea: После от горе дойдоха още полицаи и тогава стана страшно... :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 15 Яну 2009, 0:21

ми нормално да стане БОЛЕН иска власта треат му маши , и тои да гепи какво е останало че горкя 2 сака има и умира от яд че не лапа а само гледа не по 300 а по 3000 ще дава тои по деца стреля та това му е бел кахър

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 15 Яну 2009, 0:37

Бахти днеска по улиците не срещнах нито един патрул давайте протестирайте много спокойно се кара така :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 15 Яну 2009, 0:44

... Редактирано
Последна промяна WilliamsF1Team на 15 Яну 2009, 1:19, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 15 Яну 2009, 0:47

...
Последна промяна Spiro на 15 Яну 2009, 0:53, променена общо 2 пъти
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: N57 3.0xd

Мнение от Hellrider » 15 Яну 2009, 0:49

айде пак секи за себе си, няма обединиение и съпричастност и това си е!
ще си тънем в помията още доста, ако си мислите, че само като им кажем искания и ги погалим с перцето ще стане нещо!
те от евро комисиите една камара забележки и предупреждения отправиха и нищо, че нас ли ще чуят :confused:
ефективна форма на мирен протест е необходима, както назапад-блокиране на пътища, спиране на обществен и междуградски транспорт, училища, инфраструктури, но трябва всички да са единни, а не както сега: "чакай да гледам сейр по ТВ" , " тия пък за какво дигат врева по центара", "ми аз ща си трайкам на работа пък ако стане нещо-хубаво, ако не-ще им се подигравам" и така...

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 15 Яну 2009, 1:00

Днес неможах да отида, че имаше задачки, дето ми объркаха деня, готиното е, че утре пак има протести, сабале отивам до Пловдив и кат се върна, директно отивам на павеатта, трябва да се протестира, но и тъпите куки, трябва да са от наща страна на барикадата, те като пушиха и пиха вода, някой закачи ли ги? Не! Подкрепихме ги, ако си бяха хвърлили каските и бяха застанали на наша страна, политиците щяха да абдикират на момента, щото щеше да стане страшно, докато милицията, военните и жандармерията, незаебат служебния си дълг, нема стане

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 15 Яну 2009, 1:05

Ще стане акто се съберем повече хора неможе полицията да е 1200 човека а протестиращите да са 800,като се съберем 5000-6000 тогава ще стане нещо сега само си седиме мирно пред парламента тихичко,тея вътре ни се смеят и това е
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 15 Яну 2009, 1:24

Мишу написа:ми нормално да стане БОЛЕН иска власта треат му маши , и тои да гепи какво е останало че горкя 2 сака има и умира от яд че не лапа а само гледа не по 300 а по 3000 ще дава тои по деца стреля та това му е бел кахър

Ти колко си заблуден... Точно Волен няма далавера от тези провокации. А обратното ако си гледал днес какво каза,че това е провокация на БСП-то с цел да се осигури кардбланш на полицията да упражнява тормоз над протестиращите. Днес използваха 50 човека за управдание да потушат протеста. Преди няколко месеца същите тези полицай безпричинно нападнаха симпатизаннти на Атака които пътуваха с автобус към президентството.
Между другото младежкото БСП участва в инициативния комитет на студентите, и са забранили пенсионерите да се включат в протеста.
Затова утре ще има отделен протест пред невски на пенсионери. Тия кумунягите яко се гаврят с народа.
Немога да им отрека,че тактически управляващите с ББ изиграха нещата по перфектен начин. Утре ще излезнат 50% по малко хора другите ден още 50% по малко и така всичко отново по старо му, загубите от финансовата криза,газовата криза,спрените пари от фондовете, ще се усетят след изборите а гушките на тройната коалиция пълни,а хората до стената,и няма срещу кой да протестират щото правителството ще е "ново"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от mastorpetko » 15 Яну 2009, 1:29

Провокацията е на комунистите! Шарили са по някой лев на някакви лумпени за да имат повод да разгонят протеста. Бат Бойко ми падна в очите тотално (не че някога се беше издигал, ама все съм го мислел за "пич", а той се оказа същата безхаберна п****, като останалите боклуци във властта)... Нещата не отиват на добра, ще се очудя, ако това правителство изкара мандата си :idea:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от warrior » 15 Яну 2009, 1:30

Ако го направат през уикенда бих отишъл!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Яну 2009, 2:04

Apassionata, чел съм и не само...
Викаш не е важно какво ни е положението тука, а как изглеждаме пред европейците. :mhihi:
Въпроса е да не спираме да се отказваме. :winky:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Яну 2009, 2:16

ако това правителство не се бутне, следващото, ще се чувства всемогъщо като ни метне малко трохи !!!!!!!

аз имам въпроси към онея с насилието и т.нат.

Отивате всички вие на мирен протест и нашите мили и мирни политици си отиват по къщите и се отказват от всичко ???

вие или сте на много силни наркотици или просто не ви интересува ...
не сте отишли щото щяло да има насилие .... щомм трябва ще има ....
Последна промяна vlad0 на 15 Яну 2009, 2:21, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 15 Яну 2009, 2:18

еи преди протеста несмеехте да се обадите а сега коментирате
и не спирате
нали щехме да се сьберем пред градинката на кристал кьм10.30
чаках ви там от10.20 до10.45 никои от вас немаше освен малчугани от по 16 17 г.
не ви е срам говеда аз стоях до 14.00когато ни избутаха до площада на мавзолея от там се разпрьснахме
защото стовариха жандармерия до президенството и щеха да ни заградят
изядах една палка но рьката ми е добре
хвьрлях яко буци с лед шот те ни отбльскваха
и да немаше провокации пак щеха да ни изгонат
боико нареди да се разпусне митинга заради сьобщение за бомба
и кво стана
утре ше гледам да бегам пак от работа и да сьм там
боико не е с нас
да се молим армията военните да се намешат лелееееи...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата