Вбесяващата наглост на управляващите, крадат и ни бият...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 16 Яну 2009, 0:32

Искам да подчертая, че студентите и други главно по-млади се вдигнаха, защото искат ред и законност(които си липсват по принцип), по-специално в студентски град! Лошото е, че невинна смърт трябваше да провокира тези действия. А протестът беше съсипан от комунистите, но по тънката лайсна! ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА псевдо демокрация, в която сега живеем няма да падне току-така!!!!!

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!!
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 16 Яну 2009, 0:40

Evelin Cotsev написа:кво ревете бе , а тея мухлиовци дето хвърлят огради и не знам си кво по полицаите ... аз ако съм един полицаи , ще ги истрепа. Не мислите ли , че и тея полицаи са там да си искат хляба и да си хранят семеиствата , тва не са роботи , те си испълняват служебните задължения, да иде някои цял ден да го псуват и да го налагат щото иска да си върши работата , пък да видим дали няма да псува и дали няма да бие с палката ...

За тях да, но общо взето много малко от ултрасите го отнесоха, предимно мирни протестанти?

А там дето 3-ма жандармеристи ритат едно момче на земята (клип 2), това влиза ли им в служебните задължения?

Тва за мен си е, просто намиране на повод, да ни сплашат така, че да няма повече протести.
Неможе заради 50 човека да се помете протест от 3000.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 16 Яну 2009, 0:43

Christoff написа:Искам да подчертая, че студентите и други главно по-млади се вдигнаха, защото искат ред и законност(които си липсват по принцип), по-специално в студентски град! Лошото е, че невинна смърт трябваше да провокира тези действия. А протестът беше съсипан от комунистите, но по тънката лайсна! ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКАТА псевдо демокрация, в която сега живеем няма да падне току-така!!!!!

За милиони няма закони, за кокошка няма прошка!!

не бе ти луд ли си всичките бяхме ултраси и наркoмани :mhihi:

шегата на страна....нещата не са смешни а трагични, и докато траеме такива като управляващите в момента и такива като Костов и Димитров, които извличат девиденти от нашия протест....все така ще е
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 16 Яну 2009, 0:56

Вижте,ако погледнем реално може би на голяма част от жандармеристите не им е било лесно,ама служба,аз се сещам за казармата като бях как седяха нещата там-изпълняваш и това е,няма не искам,няма не мога,ама както се вижда и от тях има обезумяли типове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 16 Яну 2009, 3:19

А мен що не са ме ритали на митинга ? Ми много просто = щото не съм тръгнал с тъпаците най отпред да мятам квото ми падне по куките нали ? Случайно полицаите да си изтичкали до най отдалечение ъгъл на митинга за да набият 2-ма седнали мирно почиващи си младежи ? Надали....

А по въпроса защо не са дръпнали въпросните хора дето правят золумите - ебахго има цял наръчник за тази ситуация, обяснения защо не се прави, кога трябва да се направи и прочее...

А да се поставят искания е най лесно, айде някой от вас дето толкова искате ред и законност кажете как ще го направите а не казвайте кво искате - и аз искам да шибам Джесика Алба ама без няколко милиончета в джоба, и доста усилия от моя страна няма как да стане нали ?
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора

Мнение от BigMUZZY » 16 Яну 2009, 3:52

Хайде и аз да натрупам още цяло едно мнение.

Студентите искали мир, спокойствие, сигурност и законност в Студентски град. Кура ми янко!!! - без извинение и в пълно познание на правилата в този форум. Бил съм 5 години в студентски град. Студентите не искат гореизброените неща, защото това значи музиката да се намалява след 22.00. Не само на купон - по принцип. Това значи като се напие някой и пикае в борчето до общежитието да го спрат куките и да го глобят. Това значи да няма нито един нелегален съквартирант - дори гаджето ти няма право да преспива в квартирата ти. Да изброявам ли още? Някой вярва ли, че има студент, който иска това? Да де, ама това е закон и ред. Мутрите всяка вечер били в Студентски град. Ми студентите да кажат на колежките си да спрат да практикуват древната си професия. Ако там не бяха най - вървежните и леки к**ва в София, мутрите нямаше да са там.

Тогава какъв го искат т.нар. студенти. Защото всички официални студентски организаци към всеки от софийските ВУЗ-ове отказаха подкрепа на този протест.

И моля, не сравнявайте протеста на полицаите с тези фарсове от последните дни. Ченгетата протестираха МИРНО и културно.

Колко от Вас са гледали мачове на ЦСКА и на Левски, в които полицията се опитва да изкара един или двама хулигани? Резултатът е, че всички тръгват срещу ченгетата, нищо, че са прави. Същото щеше да стане и в сряда, ако се бяха опитали да изведат само един, двама или десетина хулигани - цялата тълпа щеше да тръгне срещу тях. И не ми казвайте нека! Полицията и парламента са едни от неприкосновените за мен институции в една държава. Никой не може да си позволи да атакува, оскърбява или уронва престижа на една институция ( не важи за служителите на тази институция)!!! Ако правителството падне, нали протестиращите ще се настанят да управляват в същия този парламент и ще ползват услугите на същата тази полиция. И как тогава ще искат гражданите и дори другите държави да уважават тях, като те сами са компрометирали въпросните институции, от които управляват???

Не си мислете, колеги, присъствали пред парламента, че които са гледали този позор пред телевизора са се страхували. Аз не съм мишка - аз просто не подкрепям този фарс на скучаещи студенти, дето трябва в момента да са в сесия и да учат.
...Тез` две бири `що ги каза ...?

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 16 Яну 2009, 4:16

Не,неееее!!!Трябваше да резне една бомба да ви изтрепе всичките и после да циврите защо не са ви евакуирали от площада.

Едит:Нека някой да дойде да ми унищожава имуществото(било движимо или не движимо) и с чиста съвест ще му помогна да не може да се храни или бърше г*за сам,па ако ще майка му да дава изявления пред медиите,че детето и е ангелче
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Яну 2009, 8:15

Diavolo написа:
///peter написа:...

Пич, от 2 дена освен бонус точки с трупане на мнения друго не направи. :kuku: Всички разбрахме, че си контра на всеки подкрепил протеста, а може би контра и срещу каквито и да са протести в страната. Щом искаш така, ОК. Я дай тогава някво конструктивно предложение как да се подобри живота в Р.България, щото не сме ти на нивото. Ние сме тъпи и особено аз :ahah: :ahah: :ahah:
Малко акъл ще дадеш ли, моля :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: Много се кефа на войводите тука, прочети ми стари мнения за да разбереш дали е така както си написал за "контрата", явно не си разбрал изобщо, ма да се изтъкнеш какъв ум си бил ти :mhihi:

Защо в тая шибана държава, като не можете да оборите никой, изпадате на това кой колко умен и силен бил :mhihi: Нагледах се на батки в тези теми, дето викат на другите мишки и кво беше там, вече забравих и кой ми го е писал, а в същото време си седи на топличко, както той сам се присмя на другите :mhihi:
Контра съм на такива безмислени протести, дето веднага се разбра че са платени, да не говорим колко смисъл имат след минали събития и настоящи избори...
Има организатори, нито един от тях не отиде с ясни и точни искания при които и да е депутат, никой! Пирински обяви, че приема които иска да дойде от организаторите, да кажат какво искат!!! НИКОЙ.

Студентите искали сигурност, ето получиха я имаше достатъчно полицай за да ги пазат от самите тях, сега ревнаха що имало полицай, скоро ще ревнат, че и камери ги снимат ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Яну 2009, 8:40

BMDrago написа:Не,неееее!!!Трябваше да резне една бомба да ви изтрепе всичките и после да циврите защо не са ви евакуирали от площада.

Едит:Нека някой да дойде да ми унищожава имуществото(било движимо или не движимо) и с чиста съвест ще му помогна да не може да се храни или бърше г*за сам,па ако ще майка му да дава изявления пред медиите,че детето и е ангелче

Ти пък, как ще ги пипа полицията невинните войводи, можеше само буйните да хване...
Нищо, че половината от "знаещите" тук, нямат и на идея какво всъщност е тълпата и как много бързо може да се превърне в ад за всички, ама аман от разбиращи :evil:

HA_PEMOHT написа:А мен що не са ме ритали на митинга ? Ми много просто = щото не съм тръгнал с тъпаците най отпред да мятам квото ми падне по куките нали ? Случайно полицаите да си изтичкали до най отдалечение ъгъл на митинга за да набият 2-ма седнали мирно почиващи си младежи ? Надали....

А по въпроса защо не са дръпнали въпросните хора дето правят золумите - ебахго има цял наръчник за тази ситуация, обяснения защо не се прави, кога трябва да се направи и прочее...

А да се поставят искания е най лесно, айде някой от вас дето толкова искате ред и законност кажете как ще го направите а не казвайте кво искате - и аз искам да шибам Джесика Алба ама без няколко милиончета в джоба, и доста усилия от моя страна няма как да стане нали ?

Обясни го колега... обясни... половината си знаят тук само да реват...
Ти явно си обективен, кажи ми избутвайки от площада, дали използваха всичките сили или просто бутаха и шареха леко за да сплашват? ;)

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 16 Яну 2009, 8:56

///peter написа: ........

Няма смисъл да се палиш.3 пъти да повторят по новините,че са бити невинни граждани и на"стадото" не може да се промени мнението

Ей момчета живота не е цветя,рози и телевизия "планета"
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Яну 2009, 11:25

незнам само защо има толкова наивни хора:

Полицаите биели наред, ми да тва е полицейска държава от както се знае, винаги сме били и поне нашето поколение няма да доживее промяна на този статут, защото още сме си комунизъм колкото и да ни разправят демокрация.

Какви демократични избори чакаме, като пак ще се купуват гласове на кило и ше се карат турци с автобуси и въпреки много писане в ресата за тези неща пак никой няма да вземе мерки.

Като оправят гласуването, като гласуват закон един депутат да е в управлението максимум 2 мандата, а не до живот и като забранят коалирането между партиите да си говорим за демокрация.

Съгласен съм че са безсрамни политиците ни, но те не са виновни, ние сме ги направили такива. За съжаление наистина проблемите са трупани 20 години и неможе да ги разрешат за няколко месеца, въпреки че за това са си виновни управляващите и всички 240 дебелогъзи. Но реално ако се направят някои съшествени проимени работата ще тръгне, въпроса е че много българи им харесва така, защото ако се оправят нещата ще трябва да си плащат данъци, няма да има подкупи и ще ходят пеша като минават на червено или карат пияни. Много си кротуват и си мишкуват, но целата е на протеста да отидат 100 000 и да ги изметат от парламента, ама да успеят наистина да се влезе вътре и да няма здрав полицай за да им помогне.

П.С. Съгласен съм че и куките хранят семейства, но 90% от тях са рядка измет, а за другите 10 жертви, ама жертви има винаги и дори и сред цивилното население.

Колкото до видеото с тоя отворения полицай, вие им викате мъже, тва мъж ли е да седи брониран то всекаде с шит палка и кво ли не? Що не ги свали и тогава да се прави на мъж?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 16 Яну 2009, 11:26

Ето малко матриал за тия дето, защитават полицате, че аджеба не са направили нищо нередно!
Изображение

Тук , този /ако ще и да е утрас ли къфто ще да е/, начи полица я си го тупа яко, явно му се е оцапало якото или си мисли за на женаси килима, а човека е вече респекритиран!

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Тук що ли прибират тва момиче и този, май с приказки са го навряли у кучи г*з
Изображение
Изображение

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 16 Яну 2009, 12:08

с две думи-протестиращи много но лошото е че опозицията е разединена и това нема да доведе до нищо.Всеки иска да лапа кокала и да дъвче благата на таа окрадена държава в която все има още кво да се краде.Полицаите бият миррните протестиращи-ми бият щото виждат че протестиращите се увеличават постоянно и ще дойде момента когато ще станат малцинство в таа ситуация и ще се повтори събитието от 10 ноември 97г.Сигнала за бомба-поредна измислица за да се спре протеста.Ултрасите виновни-добре съгласен съм -ама на мачовете на Левски и Цска що не бият целия стадион с зрители а :?: както направиха на 14ти--дано повече никога тези комунисти и царисти и турчелета не ги видим на власт повече-НИКОГААА :evil: :evil: :evil: :evil: не че знам вече за кого да гласувам :( :( от всички съм неприятно изненадан за съжаление.Господ да е с нас :!: :!: ллек ден
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 16 Яну 2009, 12:19

Dimo написа:..но целата е на протеста да отидат 100 000 и да ги изметат от парламента, ама да успеят наистина да се влезе вътре и да няма здрав полицай за да им помогне.

И когато/ако това стане следващите, които дойдат на власт ще имат едно наум :dummy:
MatriX_Fucked написа:Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).
Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 16 Яну 2009, 13:11

BMDrago написа:Не,неееее!!!Трябваше да резне една бомба да ви изтрепе всичките и после да циврите защо не са ви евакуирали от площада.

добре бе ок имало бомба....в такъв случай не трябва ли и депутатите да евакуират и да отцепят района или бомбата е само за протестиращите????
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата