:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
kopchev написа:Ами ника му е bira&6kembe, а все пак нали сме колеги от форума и идеята е да сме толерантни един към друг и аз ако тук не мога да вярвам на съвестни хора не знам къде. Аз няма да плача за тоя фар ама мисля, че и колегата няма да забогатее с тях. А нали знаете пожеланията за паричките които ще спести за какво в троен размер да ги дадеКакто ще да е, идеята ми беше да не предпазя вас от въпросната личност не ви подлъже и вас. А аз дори аз самия му предложих да пробва първо и ако стане да ми го плати. Пък мисля, че 80лв за оригинален фар от купе 2002 нищо не са, но... Жив и здрав
Хаха .. ей какви мишоци има не е истина .... да ти гепи фара .... да беше те помолил да му го подариш ... сигурен съм, че нямаше да му откажеш .... не е истина просто

- arabian
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i Е46 '99
devilheart ---
Към devilheart:
[b] КАКТО ТИ ОБЕЩАХ ВЪВ ВСЯКА ТЕМА ЩЕ ПИША КАКЪВ БОКЛУК СИ И НЕ САМО, ЧЕ НЕ СИ КОРЕКТЕН, АМИ СИ И ЛЪЖЛИВА П... АЗ ХОДЯ ДА ТИ КУПУВАМ ДИСКОВЕ И ГЪБИ ЗА ДА ТИ ПРАТЯ ВСИЧКО В КОМПЛЕКТ, ДАВАМ ТИ СМЕШНА ЦЕНА, ПРАЩАМ ТИ ВЕДНАГА С ЕКОНТ, А ТИ НЕ САМО, ЧЕ НЕ СИ ВЗИМАШ ПРАТКАТА, АМИ И ИМАШ НАГЛОСТТА ДА МЕ ЛЪЖЕШ, ЧЕ СИ Я ВЗЕЛ И ВСИЧКО Е ОК И АЗ ХОДЯ 10 ПЪТИ ДО ЕКОНТ ДА СИ ВЗЕМА ВЕЛИКИТЕ 40 ЛЕВА. ТИ СИ СРАМ ЗА ФОРУМА, СРАМ СИ ЗА БМВ И НАЙ-ВЕЧЕ СИ СРАМ ЗА ВСИЧКИ КОЛЕГИ, КОИТО КОРЕКТНО УСПЯВАТ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТА ТУК. НЕ МИ ПУКА ЗА 12-ТЕ ЛЕВА, С КОИТО МЕ ПРЕ..А ЗА ДА СИ ВЪРНА МАШИНКАТА, ПУКА МИ, ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК ЩЕ СЕ СЪМНЯВАМ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН НА КОГОТО ПРАЩАМ ЗАРАДИ ТЕБ. ХОДИ ДА СИ ПРОДАВАШ ЗАДНИКА ЩОМ НЯМАШ ДОСТОЙНСТВОТО ДА ВДИГНЕШ ТЕЛЕФОНА
[b] КАКТО ТИ ОБЕЩАХ ВЪВ ВСЯКА ТЕМА ЩЕ ПИША КАКЪВ БОКЛУК СИ И НЕ САМО, ЧЕ НЕ СИ КОРЕКТЕН, АМИ СИ И ЛЪЖЛИВА П... АЗ ХОДЯ ДА ТИ КУПУВАМ ДИСКОВЕ И ГЪБИ ЗА ДА ТИ ПРАТЯ ВСИЧКО В КОМПЛЕКТ, ДАВАМ ТИ СМЕШНА ЦЕНА, ПРАЩАМ ТИ ВЕДНАГА С ЕКОНТ, А ТИ НЕ САМО, ЧЕ НЕ СИ ВЗИМАШ ПРАТКАТА, АМИ И ИМАШ НАГЛОСТТА ДА МЕ ЛЪЖЕШ, ЧЕ СИ Я ВЗЕЛ И ВСИЧКО Е ОК И АЗ ХОДЯ 10 ПЪТИ ДО ЕКОНТ ДА СИ ВЗЕМА ВЕЛИКИТЕ 40 ЛЕВА. ТИ СИ СРАМ ЗА ФОРУМА, СРАМ СИ ЗА БМВ И НАЙ-ВЕЧЕ СИ СРАМ ЗА ВСИЧКИ КОЛЕГИ, КОИТО КОРЕКТНО УСПЯВАТ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТА ТУК. НЕ МИ ПУКА ЗА 12-ТЕ ЛЕВА, С КОИТО МЕ ПРЕ..А ЗА ДА СИ ВЪРНА МАШИНКАТА, ПУКА МИ, ЧЕ ОТСЕГА НАТАТЪК ЩЕ СЕ СЪМНЯВАМ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН НА КОГОТО ПРАЩАМ ЗАРАДИ ТЕБ. ХОДИ ДА СИ ПРОДАВАШ ЗАДНИКА ЩОМ НЯМАШ ДОСТОЙНСТВОТО ДА ВДИГНЕШ ТЕЛЕФОНА
Усмихвайте се широко пред камерите на КАТ!
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
днес си получих коледния подарък от колегата cherveia - два "чисто нови" кални и поръждясали задни амортисиори , добре че поисках опция за преглед , че да се набутам само с парите за транспорта - ето я и темата - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1324307
Последна промяна phantomas на 25 Дек 2008, 15:47, променена общо 1 път
BMW 318is
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Поредния мошеник от форума дължи ми 180лв. за части и немога да го намера от два месеца.
Ника му е n3kuv n1kuv подвизава се по Дружба 2/3 пазете се да не бъдете излъгани като мен.

Ника му е n3kuv n1kuv подвизава се по Дружба 2/3 пазете се да не бъдете излъгани като мен.

Няма грозни жени, има трезви мъже!
- Банго
- младши ентусиаст
-
phantomas написа:днес си получих коледния подарък от колегата cherveia - два "чисто нови" кални и поръждясали задни амортисиори , добре че поисках опция за преглед , че да се набутам само с парите за транспорта - ето я и темата - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1324307
Аз незнам ти какво искаш но амортесиорите са на еднаседмица просто седяха на колата а беше ударена а пък нали пари не си дал незнам какво толкова се жалиш из темата аз ако трябва да се жала няма да ми стигнат някоко станици от "колеги" които са ме преебали споко ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА аре със здраве
П.С Амортесиорите даже имат и гаранция която не съм ти пратил
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- phantomas
- младши ентусиаст
-
- Кара: Is Hybrid
- Мечтае да кара: M1
cherveia написа:phantomas написа:днес си получих коледния подарък от колегата cherveia - два "чисто нови" кални и поръждясали задни амортисиори , добре че поисках опция за преглед , че да се набутам само с парите за транспорта - ето я и темата - http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1324307
Аз незнам ти какво искаш но амортесиорите са на еднаседмица просто седяха на колата а беше ударена а пък нали пари не си дал незнам какво толкова се жалиш из темата аз ако трябва да се жала няма да ми стигнат някоко станици от "колеги" които са ме преебали споко ТАРИКАТ МЪЖ НЕ ПИСКА аре със здраве
П.С Амортесиорите даже имат и гаранция която не съм ти пратил
абе тарикат , от тоя форум не си само ти назад , писна ми да ми пращат части които най-малкото не отговарят на описанието си , да беше написал в обявата че са ползвани , а и като видях състоянието им не ми говори че са на седмица , айде весели празници
BMW 318is
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Колеги искам да изразя негативното си мнение към колегата (nniomm) който е некоректен изпрати ми по еконт съвсем друг двигател от уговорения и после аз поех разноските 130 лева за връщането му.
автокъща авангард 77 Ст.Загора
Колеги купих кола от този човек Гошо май се казваше ,че била нов внос , а колата си беше отваряна тука в българия.Направена беше да се претрепи човек.Какво да ви кажа....................Та бягайте от тази автокъща На гОшКо.
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Re: автокъща авангард 77 Ст.Загора
колега в грешка си!!.Този е друг Гошо тои няма автокъща!kiko4 написа:Колеги купих кола от този човек Гошо май се казваше ,че била нов внос , а колата си беше отваряна тука в българия.Направена беше да се претрепи човек.Какво да ви кажа....................Та бягайте от тази автокъща На гОшКо.
ПС А този другия Гошко

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Време е и аз да изтипосам тук един "колега". Става дума за извесния на всички ни ///MapTo а именно за тази тема -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... sc&start=0
След като видях темата му писах ЛС в което му казах, че ще я купя без да се пазаря само с молба да ми я запази до след нова година защото за тогава ми трябваше а нямаше къде да я държа на което той ми отговори
Всичко до тук добре, идва 4-ти януари (още дори не е 1-вия работен ден след празниците) и аз му звъня за да се разберем. Той ми казва, че бронята му била в някакъв сервиз и че на другия ден може да ми я докара директно при бояджията ми. Дотук всичко е чудесно, аз закарвам колата на 05.01.09 при бояджията и започваме да чакаме марто да донесе бронята, е да ама работния ден свършва а от него ни звук ни стон... Вечерта му звъня по телефона а той не вдига, през това време бояджията ми мрънка, че без броня нищо не може да направи и т.н. След няколко часа ми звъни въпросния господин и ми казва "ами аз не ти я донесох защото неможах да намеря мрежата а в обявата пише, че я давам с мрежа" до тук добре аз му казвам че мрежата не ми е критична и че ми е важно бронята да е при мен а мрежата може да ми я даде и по-натам защото иначе бояджията неможе да ми започне колата. След този ни разговор той казва, че щом е така още утре (06.01.09) ми носи бронята, а познайте какво стана на другия ден ни Марто ни броня видях
от тогава му звънях поне 10 пъти по телефона и естествено не вдига мишката. Общо взето добре, че при Явор винаги има всичко та спасихме положението и колата ми започна да се прави. Чух от други колеги в този форум, че аз не съм първия гърмял от Марто, но не мога да гарантирам за истинноста на тези слухове а само за моята история. И така колеги имайте винаги едно на ум за въпросния защото е повече от некоректен...
След като видях темата му писах ЛС в което му казах, че ще я купя без да се пазаря само с молба да ми я запази до след нова година защото за тогава ми трябваше а нямаше къде да я държа на което той ми отговори
От: ///МарТо
До: I.Voykov
Пуснато на: 15 Дек 2008, 18:23
Заглавие: Re: броня
Гарантирам ти,че ще я запазя в такъв случай Wink
Всичко до тук добре, идва 4-ти януари (още дори не е 1-вия работен ден след празниците) и аз му звъня за да се разберем. Той ми казва, че бронята му била в някакъв сервиз и че на другия ден може да ми я докара директно при бояджията ми. Дотук всичко е чудесно, аз закарвам колата на 05.01.09 при бояджията и започваме да чакаме марто да донесе бронята, е да ама работния ден свършва а от него ни звук ни стон... Вечерта му звъня по телефона а той не вдига, през това време бояджията ми мрънка, че без броня нищо не може да направи и т.н. След няколко часа ми звъни въпросния господин и ми казва "ами аз не ти я донесох защото неможах да намеря мрежата а в обявата пише, че я давам с мрежа" до тук добре аз му казвам че мрежата не ми е критична и че ми е важно бронята да е при мен а мрежата може да ми я даде и по-натам защото иначе бояджията неможе да ми започне колата. След този ни разговор той казва, че щом е така още утре (06.01.09) ми носи бронята, а познайте какво стана на другия ден ни Марто ни броня видях

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
ditko1 написа:mi nemoga za6toto sa pravi i az gi zakupih za tolkova ......... смисал не печеля нищо от тях, продавам ги заради едно окачванеиначе са супер и много красово стоят
![]()
ок утре ще ги пратя
Призовавам, лъжеца да си признае че всички джанти бяха криви и изправяни някоИ. Борда на 2 от тях е така скрит отдолу под другите да не се вижда че са надрани и изправяна ена от тях. Въобще тарикат, не направи коментар по цената щото "БИЛИ ПРАВИ", да в негово право е дали ще прави или не коментар по цената, ама с такова фалшиво извинение, МОЛЯ МОЛЯ.
Темата: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1368065
- ИЛИЯН
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 725 Е-38
Още един не коректен колега от форума. Изпратих му една част по Еконт и два месеца не пожела да си я прибере накрая си върнах пратката обратно. Не си спомням вече ника му какъв беше но ще ви дам имената и адреса да си имате едно наум за човека.
гр.Варна Мартин Петров тел.0884057731
Няма грозни жени, има трезви мъже!
Да не е:ИЛИЯН написа:Още един не коректен колега от форума. Изпратих му една част по Еконт и два месеца не пожела да си я прибере накрая си върнах пратката обратно. Не си спомням вече ника му какъв беше но ще ви дам имената и адреса да си имате едно наум за човека.

kopchev написа:Искам да добавя некоректен клиент.
Продавах един фар от Е46 купе и тъй като той не беше сигурен, че ще стане му го дадох да го пробва без да ми го плща и ако стане да ми го плати. От тогава мина повече от месец, а оговорката ни беше за 3 дни. Не ми вдига и не ми отговаря не ЛС. Демек ми ОТКРАДНА ФАРА!
Аз само да напомня за колегата, защото продалважам да съм на зад и с цялата си наглост ми писа едно ЛС и пак прах в очите
ТА да напомня, че става въпрос за bira&shkembe или нещо подобно
Назад към Авточасти и аксесоари