[color=red]Червена емблема!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMW _ivailo
- Потребител
-
[color=red]Червена емблема!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Здравейте колеги !!!!
Знае ли някои защо някои БМВта имат вместо оригиналната синя емблема червен
Благодаря

Знае ли някои защо някои БМВта имат вместо оригиналната синя емблема червен

Благодаря

Последна промяна BMW _ivailo на 18 Яну 2009, 19:32, променена общо 2 пъти
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
TUZara` написа:Стига де момчета пича е новобранец....Тези емблеми са after market тоест слагани са допълнително...Както можеш да си поръчаш черна карбонова и всяквите му други модели,така можеш да си поръчаш и червени.
Не му е ясно зададен въпроса но може би пита за това : http://www.emw-r35.de/, виждал съм кола в Германия с такава емблема която по обяснение на собственика е в последствие са започнали д го произвеждат бмв,точен модел обаче в момента немоа да се сетя

Последна промяна RSxRacer на 18 Яну 2009, 21:20, променена общо 1 път
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- BMW _ivailo
- Потребител
-
RSxRacer написа:TUZara` написа:Стига де момчета пича е новобранец....Тези емблеми са after market тоест слагани са допълнително...Както можеш да си поръчаш черна карбонова и всяквите му други модели,така можеш да си поръчаш и червени.
Не му е ясно зададен въпроса но може би пита за това : http://www.emw-r35.de/, виждал съм кола в Германия с такава емблема която по обяснение на собственика е в последствие са започнали д го произвеждат бмв,точен модел обаче в момента немоа да се сетя.Незнам дали това има предвид или кича които си споменал
Ставаше въпрос за оригинална от завода БМВ емблема.Казаха ми че колата е била по поръчка:!: Но не виждам кава е разликата в изпълнението на колата.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
BMW _ivailo написа: Но не виждам кава е разликата в изпълнението на колата.
еми няма как да видиш защото няма такъв филм с такива поръчки от завода

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
BMW _ivailo написа:RSxRacer написа:TUZara` написа:Стига де момчета пича е новобранец....Тези емблеми са after market тоест слагани са допълнително...Както можеш да си поръчаш черна карбонова и всяквите му други модели,така можеш да си поръчаш и червени.
Не му е ясно зададен въпроса но може би пита за това : http://www.emw-r35.de/, виждал съм кола в Германия с такава емблема която по обяснение на собственика е в последствие са започнали д го произвеждат бмв,точен модел обаче в момента немоа да се сетя.Незнам дали това има предвид или кича които си споменал
Ставаше въпрос за оригинална от завода БМВ емблема.Казаха ми че колата е била по поръчка:!: Но не виждам кава е разликата в изпълнението на колата.
значи не е това което си мисля аз,а такава кола по каквато и да е поръчка надъли би излязла от завода на бмв с такава емблема

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
absix - нямаш ли линк на тея страници от списанието,че си харесах някой друг модел дето хич няма да ми ги откраднат

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2