Важно за Армеец!
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Важно за Армеец!
Здравейте, искам да ви предупредя, в случай че имате каско в Армеец,
че при щета трябва да имате протокол от КАТ! На мен не ми признаха и не ми платиха щета, тъй като нямам протокол от КАТ!
Прочетете внимателно общите условия!
Не казвам че са ме пре...ли а че ви трябва протокол!
Не искам да влизам в спор дали е така или не, просто съвет от човек, който е изпатил!
Надявам се че съм ви полезен
че при щета трябва да имате протокол от КАТ! На мен не ми признаха и не ми платиха щета, тъй като нямам протокол от КАТ!
Не искам да влизам в спор дали е така или не, просто съвет от човек, който е изпатил!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: Важно за Армеец!
barty написа:Здравейте, искам да ви предупредя, в случай че имате каско в Армеец,
Ами то в Армеец за щети по-големи от драскотини и такива леки забележики винаги са искали протокол...

- barty
- старши ентусиаст
-
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
barty написа:Счупена броня, десен халоген и радиатор на климатика
Ами това ако е било следствие на самокатастрофа или друго птп е било редно да извикаш КАТ или да ходиш на място да ти издадат протокол...Сега кофти...

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
barty написа:Счупена броня, десен халоген и радиатор на климатика
Звъниш на 112, оттам ти дават номера на "Дежурен по ПТП-КАТ", обаждаш се, дават ти номер, отиваш в КАТ при дежурния по ПТП, казваш номера по който са те въвели в системата, обясняваш на кой паркинг "са те треснали". Подписваш се на протокола, палиш и километър по-натам е Армеец. С протокола вече всичко е ок. Описано така изглежда лесно, ама в реално време се изчислява в дни процедурата.

П.П: Не питай старило, а питай патило

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
SpLiT написа:С протокола вече всичко е ок. Описано така изглежда лесно, ама в реално време се изчислява в дни процедурата.![]()
![]()
![]()
П.П: Не питай старило, а питай патило
ето малко повече Инфо за забавлението с протокола

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... D%F5%F5%E0
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Мдам, така е колега...
Аз като завеждах две криви джанти и две гуми с балони като щета, с инамерих една хубава дупка, спрях си до нея, звъннах на КАТ и дойдоха на място да ми правят протокола...
Друг е въпроса че компетентния катаджия ми обясни как едва ли не те БМВ произвеждали колите с криви джанти и с дефектни гуми, защото не му се виждало, че това е станало в следсвтие на дупка, и че те ен били толкова криви
Аз му казах щом така мисли да ми напише протокол, в който да напише че нямам балони на гумите и не са ми криви джантите и да се подпише под него и тоя хлъцна и почва да мърмори под нос, колко сме били отворени "днешната младеж"
Обаче след това в Армеец си ми признаха щетата, и си ми платиха всичко без проблем, НО ако нямах протокола нямаше да ме погледнат даже... Така че по-добре малко загуба на нерви и време и разправия с КАТ вместо после загуба на пари за поправки за наша сметка...
Аз като завеждах две криви джанти и две гуми с балони като щета, с инамерих една хубава дупка, спрях си до нея, звъннах на КАТ и дойдоха на място да ми правят протокола...
Друг е въпроса че компетентния катаджия ми обясни как едва ли не те БМВ произвеждали колите с криви джанти и с дефектни гуми, защото не му се виждало, че това е станало в следсвтие на дупка, и че те ен били толкова криви

Обаче след това в Армеец си ми признаха щетата, и си ми платиха всичко без проблем, НО ако нямах протокола нямаше да ме погледнат даже... Така че по-добре малко загуба на нерви и време и разправия с КАТ вместо после загуба на пари за поправки за наша сметка...
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
kOnPuBkA написа:Мдам, така е колега...
Друг е въпроса че компетентния катаджия ми обясни как едва ли не те БМВ произвеждали колите с криви джанти и с дефектни гуми, защото не му се виждало, че това е станало в следсвтие на дупка, и че те ен били толкова криви![]()
Аз му казах щом така мисли да ми напише протокол, в който да напише че нямам балони на гумите и не са ми криви джантите и да се подпише под него и тоя хлъцна и почва да мърмори под нос, колко сме били отворени "днешната младеж"
![]()
А, писаха ли ти акт за несъобразена скорост или там каквото пишеха?
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
absix написа: А, писаха ли ти акт за несъобразена скорост или там каквото пишеха?
Не, не ми написаха нищо... само протоколчето.
Иначе мисля че за дупки пишат несъобразяване с пътната обстановка и скорост, нещо такова, но това според мен е пълна глупост, защото аз не мога да знам къде точно има дупка, че да си карам с 20км/ч през цялото време. Мисля си, че такъв вид актове са лесно оборими при обжалване... А може и просто да ми се е разминало, не знам...

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- barty
- старши ентусиаст
-
Прави сте но аз звъннах на дежурният в Армеец веднага, обясних какво е станало и той каза "За тези щети протокол не ти трябва"! Това немога да го докажа
Идеята беше повече колеги да знаят че трябва да взимат протокол!

Идеята беше повече колеги да знаят че трябва да взимат протокол!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Не е само при АРМЕЕЦ така.
При по-големи щети задължително викайте КАТ за да нямате главоболия.
Много хора взеха да злоупотребяват и затова повечето застрахователи си искат протокол при щета, която видимо не е от "закачане" при некъдърно паркиране
При по-големи щети задължително викайте КАТ за да нямате главоболия.
Много хора взеха да злоупотребяват и затова повечето застрахователи си искат протокол при щета, която видимо не е от "закачане" при некъдърно паркиране
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Ще използвам темата на колегата да добавя, става въпрос за БулИнс там е същото, плюс това, че ако имате акт, т.е нямате талон, ви карат да отидете в кат и да си вземете свидетелство за правоуправление, това ви го пиша поне да си спестите 1,5 часа разходки.
При изплащане на щета се чака 15 работни дни, и се плащат само лично!
При изплащане на щета се чака 15 работни дни, и се плащат само лично!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Не е резонно да не ти пишат акт,защото винаги трябва все пак да има някой виновен...Ако не си ти виновна,то логично е да е общината...И затова по принцип акта естествено е на редовия гражданин...Но четох че наскоро застрахователна компания са осъдили община Варна по такъв повод..kOnPuBkA написа:absix написа: А, писаха ли ти акт за несъобразена скорост или там каквото пишеха?
Не, не ми написаха нищо... само протоколчето.
Иначе мисля че за дупки пишат несъобразяване с пътната обстановка и скорост, нещо такова, но това според мен е пълна глупост, защото аз не мога да знам къде точно има дупка, че да си карам с 20км/ч през цялото време. Мисля си, че такъв вид актове са лесно оборими при обжалване... А може и просто да ми се е разминало, не знам...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
а за другите застрахователи как е?
нека всеки да напише при неговият, и за каква щета.
нека всеки да напише при неговият, и за каква щета.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2