Стъклото на шофьорската врата?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Стъклото на шофьорската врата?
Значи машинката се чува че бучи във вратата, но стъклото не помръдва, на щипки ли е с жило ли е, какво може да е станало, абе дайте некво инфо по въпроса. Благодаря предварително на отзовалите се!
колата е компакт 316 95 година 

- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
Колега машинката не е на жило в морчето вътре има едни пласмасови зъпчатки на една от която има три щифта който може да са се счупили и затова да не работи поне при мен това беше проблема 

Re: Стъклото на шофьорската врата?
SvetlyoSvetlyo написа:Значи машинката се чува че бучи във вратата, но стъклото не помръдва, на щипки ли е с жило ли е, какво може да е станало, абе дайте некво инфо по въпроса. Благодаря предварително на отзовалите се!колата е компакт 316 95 година
Свали я тази кора и разгледай какво има вътре

Тиа стъкла много проблемни

- SvetlyoSvetlyo
- младши ентусиаст
-
Мерси колеги, лошото е че не мога да разглобя вратата защото това е проблем на една кола дето гледах да я взимам и само това й беше проблема и се чуда дали лесно се оправя или е нещо сложно и трудно. благодаря ви 

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Ако това и е кусура вземай я. Проблема или е в моторчето /немогат да захапят зъбците/ или стъклото машинката се е окривила и е "заоблила" въпросните зъбци пък може и ел.машинката да се е откачила или разхлабила. 

- Любо /ba1_hu1/
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325 tds Touring
- Детайли за колата: < Дълга печка със собствено мнение >
много вероятен е варианта стъклото да е излезнало от водачите си.Аз имах подобен проблем и ми струваше 50 лв. но и много време за да намеря къде да го оправя
Ако вземеш колата пиши ще те насоча към един сервиз,хората са много точни.

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
SvetlyoSvetlyo написа:Мерси колеги, лошото е че не мога да разглобя вратата защото това е проблем на една кола дето гледах да я взимам и само това й беше проблема и се чуда дали лесно се оправя или е нещо сложно и трудно. благодаря ви
и аз моята така я взех. един приятел мия оправи без проблем. машинката си работеше, а стъклото беше излязло от водача. но кората беше залепена със силикон и сега хлопа и ме побърква. преди да я вземеш погледни дали все пак кората подлежи на махане (в смисъл дали няма да се наложи да купуваш нова ако махнеш тази)
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
може, аз моята смятам да я лепя със силикон. важното е като я лепиш да си оставиш мегдан да я махнеш отново, без да се налага да режеш, къртиш и пр.SvetlyoSvetlyo написа:Казваш нова кора а старата няма ли да може да се залепи след като се сложи наново?
10 мнения
• Страница 1 от 1