21.01.09 15:00 ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА !!!
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Проблема ОТНОВО, е че всички прекалено много умувате, правите се на умници и т.н.
Правителството не си върши работата, събираме се излизаме и изразяваме НАШЕТО мнение, че не ги искаме там.
Ама, видиш ли оня бил такъв, оня онакъв, това че някой не си е взел заверката, не му пречи протест да прави, може майка му да е болна и да бачкна на 100 места и да се опитва да учи или да купонясва до припадък. НЯМА значение. Общо взето типичните глупости, захващате се за всичко и не използвате главите си. Манипулират ви както искат. Оня казал еди кво си и кво като е казал, нямате ли глави да помислите дали е истина. Х е излезнал да изрази недоволството, У си стои и се прави на умен, да организара той протест като толкова ги разбира.
Ако се съберат 20-30 хил пред парламента дали няма да ги изгоним? Някой ще каже, че ще дойдат на тяхно място други и тях ще ги изгоним, ако трябва, ще искаме прозрачност и т.н НО вие казвате НЕЕ, пред компа много по-добре, или вечерта ДА СИ КАРАМ колата, ама сещап се не всеки има мама анд папа да му дадат за кола, бензин и УОУ...
Викаш на мен ми е добре, кво ми пука за другите, точно заради този егоизъм сме на това положение. Всички се мислят за прекалено индивидуални и уникални... Можем да си живеем живота, преследваме мечтите и все пак да си отстояваме интересa като едно задружно българско семейство. Колкото пари и връзки да имате, никой не е застрохаван, че няма някоя козирка да му се стовари на главата, да го блъсне пияница или някое друго българско приятно чудо.
Не съм подценил макдоналдс, но засега уча и искам тука да се реализирам. Лично за себе си, мисля че по-доброто материално състояние няма да ме направи по-щаслив т.е без българска реч, приятели и т.н.
Правителството не си върши работата, събираме се излизаме и изразяваме НАШЕТО мнение, че не ги искаме там.
Ама, видиш ли оня бил такъв, оня онакъв, това че някой не си е взел заверката, не му пречи протест да прави, може майка му да е болна и да бачкна на 100 места и да се опитва да учи или да купонясва до припадък. НЯМА значение. Общо взето типичните глупости, захващате се за всичко и не използвате главите си. Манипулират ви както искат. Оня казал еди кво си и кво като е казал, нямате ли глави да помислите дали е истина. Х е излезнал да изрази недоволството, У си стои и се прави на умен, да организара той протест като толкова ги разбира.
Ако се съберат 20-30 хил пред парламента дали няма да ги изгоним? Някой ще каже, че ще дойдат на тяхно място други и тях ще ги изгоним, ако трябва, ще искаме прозрачност и т.н НО вие казвате НЕЕ, пред компа много по-добре, или вечерта ДА СИ КАРАМ колата, ама сещап се не всеки има мама анд папа да му дадат за кола, бензин и УОУ...
Викаш на мен ми е добре, кво ми пука за другите, точно заради този егоизъм сме на това положение. Всички се мислят за прекалено индивидуални и уникални... Можем да си живеем живота, преследваме мечтите и все пак да си отстояваме интересa като едно задружно българско семейство. Колкото пари и връзки да имате, никой не е застрохаван, че няма някоя козирка да му се стовари на главата, да го блъсне пияница или някое друго българско приятно чудо.
Не съм подценил макдоналдс, но засега уча и искам тука да се реализирам. Лично за себе си, мисля че по-доброто материално състояние няма да ме направи по-щаслив т.е без българска реч, приятели и т.н.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз отдавна си го мисля това но най-накрая мисля да го споделя с вас...
заради вас Софиянци цяла България е на това дередже.... вие си стоите вкъщи взимате си 1*** лв заплата на месец и ви боли х** че банда непрокопсаници са излезнали да протестира... я излезте както каза колегата 20-30 хиляди да видим дали няма да има развой на ситуацията...
определям вас като виновни защото вие сте в София вас ви мързи да излезнете да отидете да стачкувате... всички се оплакват но нищо не се прави... немога аз от Плевен да запала колата да фърла 100 лв за деня за да ида да викна 3 пъти че искам оставка... аз мога единствено да отида да стачкувам пред моята община... ама той кмета като е от ОДС кой да свалям :mha:
за това колеги Софиянци чувствайте се Вие виновни...
ако парламента беше тук в Плевен при този стандарт на живот в нашия град повярвайте ми правителството нямаше да издържи...
заради вас Софиянци цяла България е на това дередже.... вие си стоите вкъщи взимате си 1*** лв заплата на месец и ви боли х** че банда непрокопсаници са излезнали да протестира... я излезте както каза колегата 20-30 хиляди да видим дали няма да има развой на ситуацията...
определям вас като виновни защото вие сте в София вас ви мързи да излезнете да отидете да стачкувате... всички се оплакват но нищо не се прави... немога аз от Плевен да запала колата да фърла 100 лв за деня за да ида да викна 3 пъти че искам оставка... аз мога единствено да отида да стачкувам пред моята община... ама той кмета като е от ОДС кой да свалям :mha:
ако парламента беше тук в Плевен при този стандарт на живот в нашия град повярвайте ми правителството нямаше да издържи...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Ние сме били виновни.
Значи щом искаш да живееш добре и да не мизерстваш вместо да си губиш времето с протести си виновен да ти имам и логиката.
За другите незнам но аз не се имам за виновен.

Значи щом искаш да живееш добре и да не мизерстваш вместо да си губиш времето с протести си виновен да ти имам и логиката.

- Ogi
-
Плевен тийм
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Ние сме били виновни.![]()
помисли малко и може и да се сетиш кво съм имал в предвид...
ако не успееш вината си е твоя :mha:
Ogi написа:аз отдавна си го мисля това но най-накрая мисля да го споделя с вас...
Със същия успех мога да кажа - Вие от Плевен сте виновни. Що търпяхте толкова време Пикаещия във фонтати, та после и в София го изпратихте, та още да му миришат л****ната по София. Най-големия измамник.

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Лелеее... Бедните комуняги без бой нямали да сдадат властта, че и, видите ли, не се трогвали от протестите. Цък, цък!!!
А гусин Джордж Буш дали се трогна, кога милиони протестираха против войната в Ирак? `Ма явно и той комуняга ще да е?
Пък и да Ви попитам, господа протестиращи, защо да изляза да протестирам? Завърших си кротко ТУ-София, намерих си работа, бачкам, имам си репутация, доволен съм от заплатата си. Някой да ми е помогнал? Значи, аз мога с труд да го постигна, но другите не могат? Аз да не съм вундеркинд? Кого да подкрепя на протеста - банда пикльовци, които искат да ме управляват, пардон - да участват в управлението, но не могат да си заверят семестъра? По - скоро, отчитай постигнатото, аз и други като мен са в правото си да ги напътстват.
А, да напомня на тук присъстващите какво стана през въпросната 1997. Или поне част от него. Имаше 3 - 4 снимки на засукани студентки, протестиращи по кожени палта и бельо. Искаха да кажат, че нямат пари за дрехи. Никой не каза, обаче, откъде имаха пари за тези готини кожени палтенца и мно-о-о-о-ого марково бельо. Тези снимки и въпросните девойки обиколиха всички новинарски емисии по цял свят. Както и да е. Та, тези какички - лицето на протеста, твърдяха, че искат да останат в България и тук да работят и т.н. и т.н. Свалиха дори виновното правителство. СЛЕД 2 ГОДИНИ ВСИЧКИТЕ БЯХА ЕМИГРИРАЛИ!!!!!!!!!
Благодарско, ама нямам нужда от други такива!
А гусин Джордж Буш дали се трогна, кога милиони протестираха против войната в Ирак? `Ма явно и той комуняга ще да е?
Пък и да Ви попитам, господа протестиращи, защо да изляза да протестирам? Завърших си кротко ТУ-София, намерих си работа, бачкам, имам си репутация, доволен съм от заплатата си. Някой да ми е помогнал? Значи, аз мога с труд да го постигна, но другите не могат? Аз да не съм вундеркинд? Кого да подкрепя на протеста - банда пикльовци, които искат да ме управляват, пардон - да участват в управлението, но не могат да си заверят семестъра? По - скоро, отчитай постигнатото, аз и други като мен са в правото си да ги напътстват.
А, да напомня на тук присъстващите какво стана през въпросната 1997. Или поне част от него. Имаше 3 - 4 снимки на засукани студентки, протестиращи по кожени палта и бельо. Искаха да кажат, че нямат пари за дрехи. Никой не каза, обаче, откъде имаха пари за тези готини кожени палтенца и мно-о-о-о-ого марково бельо. Тези снимки и въпросните девойки обиколиха всички новинарски емисии по цял свят. Както и да е. Та, тези какички - лицето на протеста, твърдяха, че искат да останат в България и тук да работят и т.н. и т.н. Свалиха дори виновното правителство. СЛЕД 2 ГОДИНИ ВСИЧКИТЕ БЯХА ЕМИГРИРАЛИ!!!!!!!!!
Благодарско, ама нямам нужда от други такива!
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- Ogi
-
Плевен тийм
-
явно неможете да разберете че от провинцията и да дойдат да стачкуват едва ли ще дойдат повече от 200 човека... останлите 20 хил. души трябва да са Софиянци както винаги е било... както е и по другите държави... но както казах вече на вас ви е през мъдете защото вашия стандарт на живот си е добър... явно ще трябва да се надигнем ние с по 20-тина автобуса от всеки град и да дойдем да си оправим държавата 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Ogi написа:явно неможете да разберете че от провинцията и да дойдат да стачкуват едва ли ще дойдат повече от 200 човека... останлите 20 хил. души трябва да са Софиянци както винаги е било... както е и по другите държави... но както казах вече на вас ви е през мъдете защото вашия стандарт на живот си е добър... явно ще трябва да се надигнем ние с по 20-тина автобуса от всеки град и да дойдем да си оправим държавата
Вие ли ще оправите държавата леле това направо ме разби.

Ogi написа:явно неможете да разберете че от провинцията и да дойдат да стачкуват едва ли ще дойдат повече от 200 човека... останлите 20 хил. души трябва да са Софиянци както винаги е било... както е и по другите държави... но както казах вече на вас ви е през мъдете защото вашия стандарт на живот си е добър... явно ще трябва да се надигнем ние с по 20-тина автобуса от всеки град и да дойдем да си оправим държавата
В София отдавна се говори на даге бе Оги

Big разбирам те, че си имал трудности, не си единствен, няма нужда да завиждаш на хората с палтата т.е няма да ти подобри положението, а само ще ти пречи да се държиш като пич. Пак казах разбирам те, ама не си прав, не всеки иска да те граби и да поеме управлението и т.н. Стига с тая злоба и егоизъм. Нищо не ти пречи да си бачкаш престижната работа и помогнеш за общото благополучие.
Докато всеки си казва АЗ СЪМ ДОБРЕ ЗА КВО ДА СЕ НАПРАВЯГАМ, ще се ядосваме в задръстванията и българските абсурди.
Ненормално, е когато ненормалната обстановка почне да се приема като нормална.
Докато всеки си казва АЗ СЪМ ДОБРЕ ЗА КВО ДА СЕ НАПРАВЯГАМ, ще се ядосваме в задръстванията и българските абсурди.
Ненормално, е когато ненормалната обстановка почне да се приема като нормална.
Последна промяна acer на 20 Яну 2009, 20:05, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
Айде стига, де. Лятото можаха да се дигнат животновъди и фермери и да дойдат от цяла България в София заради субсидиите. Ама това беше лятото. Зимата е по-кофти сезон, викаш

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Който му е зле - да протестира - ма били 250км, много му били - вариантите са 2 - отиваш до местната община и протестираш или си вдигаш задника и идваш в София да протестираш.
А и някой от форумните протестиращи капацитети изяви колко тъпо било мама и тате да дават - то си е до възпитание моето момче, който може - дава на детето си и идва един момент, в който си хващаш задника в шепичките и почваш да работиш.
Какво да се прави, че има хора, които издрапват от немотията на прехода и се закрепват над средното ниво. Щото ти Acer-чо ме съмнява да си живял 11 години на общежитие в Студенец, м? А соева пържола знаеш ли к'во е? А супа от кокоши крака, че бяха единственото евтино, а?
Криви са ви разбиранията по другите градове как всички са богати в София и родителите им ги издържат. Може би щото работите от 15 годишни там, само че вината не ви е в безработицата - работа има навсякъде, но не става - хоп, наш Петканчо решил да работи и иска веднага 800лв. заплата, затова идва в София. Няма такива филми.
Е сега се вдигам аз да защитавам интересите на некви събрани от кол и въже, дето не могат да вържат 5 искания на кръст и да ги представят в официален вид на правителството. Аре баста, че ми писна от форумните излияния колко виновно било правителството, пък после и софиянците станаха виновни.
Идвайте на площада да ви видя, протестиращи.
А и някой от форумните протестиращи капацитети изяви колко тъпо било мама и тате да дават - то си е до възпитание моето момче, който може - дава на детето си и идва един момент, в който си хващаш задника в шепичките и почваш да работиш.
Какво да се прави, че има хора, които издрапват от немотията на прехода и се закрепват над средното ниво. Щото ти Acer-чо ме съмнява да си живял 11 години на общежитие в Студенец, м? А соева пържола знаеш ли к'во е? А супа от кокоши крака, че бяха единственото евтино, а?
Криви са ви разбиранията по другите градове как всички са богати в София и родителите им ги издържат. Може би щото работите от 15 годишни там, само че вината не ви е в безработицата - работа има навсякъде, но не става - хоп, наш Петканчо решил да работи и иска веднага 800лв. заплата, затова идва в София. Няма такива филми.
Е сега се вдигам аз да защитавам интересите на некви събрани от кол и въже, дето не могат да вържат 5 искания на кръст и да ги представят в официален вид на правителството. Аре баста, че ми писна от форумните излияния колко виновно било правителството, пък после и софиянците станаха виновни.
Идвайте на площада да ви видя, протестиращи.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
acer написа:Big разбирам те, че си имал трудности, не си единствен, няма нужда да завиждаш на хората с палтата т.е няма да ти подобри положението, а само ще ти пречи да се държиш като пич. Пак казах разбирам те, ама не си прав, не всеки иска да те граби и да поеме управлението и т.н. Стига с тая злоба и егоизъм. Нищо не ти пречи да си бачкаш престижната работа и помогнеш за общото благополучие.
Докато всеки си казва АЗ СЪМ ДОБРЕ, за кво да помагам, бг няма да се промени
Не е злоба и егоизъм. 1997 всички имаха проблеми - беше си трудно. Въпросът е, че явно може и при сегашното управление да се постигат цели с труд. Предстоят избори скоро - след няколко месеца. Колко скъпо излизат едни предсрочни избори? Те няма ли доведат до дестабилизация, до инфлация и разходи от нашите джобове, няма ли да ни компрометират на международна сцена и отново да има отлив на инвеститори? Да, ама тези, които ще ги наследят не им пука, защото сами ще си гласуват заплатите. ОТНОВО! Защо аз да искам да променям системата, ако не считам че трябва? Има много неща, които не ми харесаха в досегашното управление, но не достатъчно, за да искам промени по този начин. Видял съм и много по - зле. Както протестиращите имат конституционното право да изразят мнението си, така и аз го имам.
И не, професията ми не е престижна. Продавам авточасти. По цял ден съм в спирачна течност, масло и преговори с малоумни майстори ( за АУДИ 80, 2000см3, 16 клапана, 5 цилиндъра искам водна помпа - при мен това е ежедевие). Работата ми е свързана както с физическо, така и с психическо натоварване. Както казах - не съм вундеркинд. Щом успявам - и други могат.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
Ще дойдат следващите избори и кво? Какво мислиш, че ще се случи?!
Ще дойде мангасарян и рейсовете с плужеци от турция да гласуват за дпс. Да ни компрометират на международна сцена?! Това е най-големият проблем!!! Ама, как така някой ще разбере какво става в БГ?! В момента в БГ сме много добре!!! Надявам се по-малко хора да мислят като теб. Абе, и вие сте едни скици, все едно получавате удоволствие да живеете сред абсурди и лъжи.
Смешни сте, аз, че съм издържан от родители и наистина малко хора са получили такава помощ, каквото аз имам, горя и ламтя да живеем в нормална държава. Нямам коментар, доста злета има.
Ще дойде мангасарян и рейсовете с плужеци от турция да гласуват за дпс. Да ни компрометират на международна сцена?! Това е най-големият проблем!!! Ама, как така някой ще разбере какво става в БГ?! В момента в БГ сме много добре!!! Надявам се по-малко хора да мислят като теб. Абе, и вие сте едни скици, все едно получавате удоволствие да живеете сред абсурди и лъжи.
Смешни сте, аз, че съм издържан от родители и наистина малко хора са получили такава помощ, каквото аз имам, горя и ламтя да живеем в нормална държава. Нямам коментар, доста злета има.
Последна промяна acer на 20 Яну 2009, 21:01, променена общо 3 пъти
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Archangel написа:Е сега се вдигам аз да защитавам интересите на некви събрани от кол и въже, дето не могат да вържат 5 искания на кръст и да ги представят в официален вид на правителството.
ми направи ги ти като толкова можеш бе момче..ама на теб ти е прекалено хубаво за такива работи
и гледай само кво говориш...ти не защитаваш интересите на тоя и ония а свойте собствени щото ако беше на 14-ти и да ядеш палки и ти щеше да искаш оставката на Михов.А пък недай си боже да ти се наложи да съдиш някой

Да не мислиш че нямаме сесий и ние...мойта даже е 3 пъти като твойта ама то като е малко мозъка и елементарното е тежко...да не влизам в подробности...мисълта ми е че с тия свински разсъждения сме стигнали до тук...да се седим в къщи, пием ракия и трушия и гледаме Планета.
Е КАК ДА НЕ ТИ Е ХУБАВО ВЕРНО :mha: БАШ НАЙ ДОБРЕ СМЕ СИ!
46 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4