Избор на автомобил за пробно шофиране със системата xDRIVE
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ms написа:Dimo написа:...а и факта че са ти звъннали по телефона
ВЯРВАЙ МИ- звънят по телефона... Дори 2 пъти са ми звъняли- 2-рия път 1-2 дни по-рано за последно потвърждение
ДОБРЕ ДОБРЕ не ме линчувайте, просто съм предпазлив с напоследък множеството разпространени телефонни измами.

@ sineok_pi4_, така както си написал поста, остава впечатлението че нямаш намерение да си купуваш нова кола, а просто да покараш, без значение кой от изброените модели. Ако греша, значи трябва да си избереш този модел, към който си се насочил.
Ако не греша обаче, е жалко - вероятно ще има хора, които искат да тестват и евентуално да купят, но няма да имат тази възможност.
Ако не греша обаче, е жалко - вероятно ще има хора, които искат да тестват и евентуално да купят, но няма да имат тази възможност.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
BMX написа:...вероятно ще има хора, които искат да тестват и евентуално да купят, но няма да имат тази възможност.
Грешно мислиш- това си е чиста проба рекламна кампания, не е толкова важно дали ще купиш или не... А тези дето искат да си купят не чакат такива кампании. Като бях на есенния тест драйв (с покани и т.н.) дойдоха сериозни клиенти и разбира се беше уреден въпроса да пробват колите.
А и доколкото помня хората си правят едно бързо проучване дали би си купил кола за 100-200к или си решил само да покараш... Аз се сещам за поне 4-5 човека (включително и аз) които ей така бяха поканени на тестове, без грам шанс да си купят нова кола поне още 10г.- и то хора записали се в интернет...
Уважаеми колега,
към момента НЯМА модел 760!
към момента НЯМА 7-серия с Xdrive (съвсем скоро ще я пуснат)!
Нещо си се првъзбудил от обаждането
От другите 2 :
за първи път има БМВ с 4-цилиндъра и Xdrive. На мен лично ми е много интересно с този сранително малък мотор и 4x4 как ще се държи 3-ката.
5-ци с Xdrive - колкото си искаш...
Нещо си се првъзбудил от обаждането

От другите 2 :
за първи път има БМВ с 4-цилиндъра и Xdrive. На мен лично ми е много интересно с този сранително малък мотор и 4x4 как ще се държи 3-ката.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Koliu написа:Уважаеми колега,
Нещо си се првъзбудил от обаждането![]()
От другите 2 :
За сега това се знае официално, за 760 не знам

27 Декември 2008 г. BMW
BMW ще пусне новата Серия-7 xDrive идната година.
BMW започна зимни тестове на версията на Серия-7 с предаване на движението към четирите колела.
Изпитанията на BMW Серия-7 4х4, преминават в околностите на финландския град Рованиеми, съобщава немското издание Automobilwoche. Очаква се тази версия на Серия-7 да бъде представена през септември следващата година на автомобилното изложение във Франкфурт. Продажбите в Европа ще започнат още до края на 2009 година.
Системата xDrive ще разпределя движещия момент между предната и задна ос в пропорция 30:70, а не 40:60 както е при другите модели на BMW.
Собственото тегло на „седмицата" xDrive ще бъде с 50 кг. по-високо в сравнение със стандартната версия. Увеличено е и разстоянието до пътя. Естествено за модел 4х4 ще се повиши и разхода, като според данните на BMW това ще стане с 0.2 до 0.4 литра на 100 км.
Сред системите за оборудване ще се появи и помощник за спускане по наклонен път Hill Descent Control.
Според Automobilwoche, прототипът на BMW изпитван във Финландия е с осемцилиндров двигател с мощност 407 к.с., който ще се монтира и на серийната версия. Все още обаче, не е ясно с какви други двигатели ще се предлага версията xDrive на BMW Серия-7.
За сметка на това е известно, че в Европа BMW 7 с предаване 4х4 ще струва с 2 500 до 2 800 евро по-скъпо от съответната стандартна версия на автомобила.
Източник: automedia.bg

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
А при тест драйва при теб вози ли се дилър от автосалона или не? За колко време ди дават колата?

Последна промяна Ivo Georgiev на 21 Яну 2009, 21:12, променена общо 1 път
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
- datcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: '03 E53 X5, '00 E38 730d
Според мен най-любопитна ще е Е90-ката
А това да ти дават тест драйв на 760 xDrive за 2 или 3 дни кога го сънува?

А това да ти дават тест драйв на 760 xDrive за 2 или 3 дни кога го сънува?

Fall in love or fall in hate. Get inspired or be depressed. Make babies or make art. Speak the truth or lie and cheat. Dance on tables or sit in the corner. Life is divine chaos. Embrace it. Forgive yourself. Breath. And enjoy the ride...
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
georgipass написа:И мен ми се обадиха днес, ще ходя тези дни
Тия от Варна Карс явно нямат много работа и са тръгнали да звънят масово на всички записали се

На мен вече 2 пъти ми се обаждаха,ама как да сменя ISa с Xdrive

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Скачай в 7-цата изобщо не се чуди, кога друг път ще ти се отдаде случай да караш такъв уникален автомобил. Да знаеш тайничко ти завиждам, и аз се регистрирах ама на мене не ми се обажда още никой. Дай боже скоро!
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3