Какво висше Образование имате/учите
Модератор: Общи модератори
- gele76
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, 1.9., `99
- Мечтае да кара: Touring
- Детайли за колата: Kompact
Финанси в УНСС, от 97ма до сега
Няма време, не мога да изклася 

Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...
http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
KIM написа:нема смисъл баце да се бориш в учене,винаги у бг ше си работник с образование лично мнение.....не се опитвам да ви откажа от ученето
Истина е, ама знаеш ли утре какво ще стане, може и работник да съм...

Хубаво е да имаш висше, по друг начин гледат на теб...
Въпреки, че повечето висшисти са жив зян...

- Andronoff
- триногата
-
Смятам да кандидатствам психология тая година във Велико Търново.
След 8 години почивка..

След 8 години почивка..

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Адски мноо ме е яд сеа като споменаваш,защото бях приет едновременно и в УНеС и в СУ-психология и се прехласнах по колежките и мислейки с онаа си ралтаAndronoff написа:Смятам да кандидатствам психология тая година във Велико Търново.
След 8 години почивка..![]()
![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Техникум по електртехника и електроника "Константин Фотинов"-Бургас
БСУ- Технологии и управление на транспорта-инж. по транспорта
Всичко завършено и си работя по специалноста! Занимавам се със спедиция и логистика, това е част от специалноста!
Колега запиши да учиш това което те влече, това което ти е интересно не записваи нещо просто ей така.
БСУ- Технологии и управление на транспорта-инж. по транспорта
Всичко завършено и си работя по специалноста! Занимавам се със спедиция и логистика, това е част от специалноста!
Колега запиши да учиш това което те влече, това което ти е интересно не записваи нещо просто ей така.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Средно - Профисионална гимназия по електротехника,спец. Ел.Централи,мрежи и подстанций.
Висшо- Бакалавър в Русенски Университет "Ангел Кънчев" спец. "Аграрно Инжинерство"
Магистратура пак в Русенския само,че спец. Технология и управление на транспорта.
От няколко години съм джамбазин и не виждам,защо изгубих 6 години в това висшо(имам още 1 год. още от магистратурата),като нема раота в тая държава която да оцени качествата ти и да ти дава съответното заплащане.Съжелявам,че още преди 5 години не си останах да бачкам в Германия а се върнах тук да уча.
п.п Ако можете се изнасяйте от тук и учете някаде другаде,но не и в България.Тъпото е,че един път свикнете ли на стандарта другаде в цивилизацията никога няма да искате да се върнете в нашата мила родина върнете.
Висшо- Бакалавър в Русенски Университет "Ангел Кънчев" спец. "Аграрно Инжинерство"
Магистратура пак в Русенския само,че спец. Технология и управление на транспорта.
От няколко години съм джамбазин и не виждам,защо изгубих 6 години в това висшо(имам още 1 год. още от магистратурата),като нема раота в тая държава която да оцени качествата ти и да ти дава съответното заплащане.Съжелявам,че още преди 5 години не си останах да бачкам в Германия а се върнах тук да уча.
п.п Ако можете се изнасяйте от тук и учете някаде другаде,но не и в България.Тъпото е,че един път свикнете ли на стандарта другаде в цивилизацията никога няма да искате да се върнете в нашата мила родина върнете.

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Средното - Организация на туризма, в София
А сега пак туризъм към ИУ-Варна
(държа да подчертая, че само там имаше специалноста, която исках
) и те така те
Общо взето, ако си решил да учиш нещо - по-добре да е това, което ти е интересно и наистина смяташ с него да се заниамваш в бъдеще, защото просто няма смисъл да си губиш времето с нещо, с което нито искаш и нито имаш желание да се заниамваш
А сега пак туризъм към ИУ-Варна

Общо взето, ако си решил да учиш нещо - по-добре да е това, което ти е интересно и наистина смяташ с него да се заниамваш в бъдеще, защото просто няма смисъл да си губиш времето с нещо, с което нито искаш и нито имаш желание да се заниамваш

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
WilliamsF1Team написа:KIM написа:нема смисъл баце да се бориш в учене,винаги у бг ше си работник с образование лично мнение.....не се опитвам да ви откажа от ученето
Истина е, ама знаеш ли утре какво ще стане, може и работник да съм...![]()
Хубаво е да имаш висше, по друг начин гледат на теб...
Въпреки, че повечето висшисти са жив зян...
принципно да полезно е понякога,но само задочно инак треве ваще да те издържат,с което по трудно се навлиза в тоз шуробаджанашки хал тука
Само управленци ве, кой ша работи
да треве и да си работник ама вишистите не заслужават да са работници на безхаберието ако ме разбираш,а точно обратното

Последна промяна KIM на 21 Яну 2009, 12:33, променена общо 1 път
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
RSxRacer написа:п.п Ако можете се изнасяйте от тук и учете някаде другаде,но не и в България.Тъпото е,че един път свикнете ли на стандарта другаде в цивилизацията никога няма да искате да се върнете в нашата мила родина върнете.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Средно - Езикова гимназия "Иван Вазов"
Висше - Пловдивски универистет "Паисий Хилендарски" - маркетинг
Висше - Пловдивски универистет "Паисий Хилендарски" - маркетинг