колеги имам въпрос за боята помагайте!!!
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
колеги имам въпрос за боята помагайте!!!
колеги незнам дали тази тема е за тук,но имам един въпрос!Искам да си пребоядиша купето(имам снимки в галерията)от черно както е сега в два цвята:светло сив металик и черно.Има една такава тройка в София (много ме кефи) на едно момче от Дружба мисля че беше.Та въпроса ми е колко ще ми струва това удоволствие ако някой има представа и как ще стане в КАТ?Основния въпрос ми е за КАТ-трябва да пререгистрирам колата ли и много ли ще е сложно?
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Абе незвам дали е сложно ....но със сигурност ще трябва да ти разглобят колата ,ако искаш да е боядисана във външният цвят

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Милко - Too Cool e момчето, и аз съм влюбена в колата му... Ако искаш го питай на лични
http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=2557

http://bmwpower-bg.net/forums/profile.p ... ile&u=2557
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
.
понеже приятели ми казваха че това нещо ставало доста сложно в КАТ че минавала нещо през комисии или нещо такова несъм сигурен и затова.това траело доста време и главоболия
а мене също много ме кефи тази тройка.човекът има вкус

.
понеже приятели ми казваха че това нещо ставало доста сложно в КАТ че минавала нещо през комисии или нещо такова несъм сигурен и затова.това траело доста време и главоболия

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Re: .
Нищо сложно няма. Минаваш си каналите и готовоPapy_m написа:понеже приятели ми казваха че това нещо ставало доста сложно в КАТ че минавала нещо през комисии или нещо такова несъм сигурен и затова.това траело доста време и главоболия![]()

- ///M Body Shop
-
-
Тва си е работа на бояджиите, ама да си знаеш, че под 1500лв. тая галимация, няма да ти излезеPapy_m написа:аха,ама май наистина трябва дса разглобя колата за да стане както трябва

:)
аз имам приятел кадето се занимава с боядисване,но май ще трябва аз да си я разглобя,защото на него му нямам доверие да му дам да я разглоби:)
пс. а по принцип какво трябва да сваля?май целия двигател и корите на вратите,защото нали предния капак,тавана и багажника искам да си останат черни

пс. а по принцип какво трябва да сваля?май целия двигател и корите на вратите,защото нали предния капак,тавана и багажника искам да си останат черни
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ами коша си го оставаш черен примерно ....останалото боядисваш ...прагове ,гредички отвътре дето се вижтат....ти си избираш

.
тва искаш да кажеш без да свалям двигателя нали.така май ще е по-добре.няма да е толкова занимавка 

- ///M Body Shop
-
-
Ако искаш да стане как си трябва се свалят - врати, капаци, джамове, уплътнения и т.н.Papy_m написа:тва искаш да кажеш без да свалям двигателя нали.така май ще е по-добре.няма да е толкова занимавка

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
martost написа:Ако искаш да стане как си трябва се свалят - врати, капаци, джамове, уплътнения и т.н.Papy_m написа:тва искаш да кажеш без да свалям двигателя нали.така май ще е по-добре.няма да е толкова занимавка
Да и сваляш калници, врати седалки, бе всичко, да остане само купето. После удраш една пескострука /ама с кварцов пясък, че нема да стане иначе......и до ламарина. После топиш у вана с химия за неръждавейка, после шприцоваш, после боята, има една корабна много добра не фаща ражда никога.
пп Бе човек боядисай си само отстрани колата и тва е!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2