318ис, немога да реша!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от SAVKATA » 19 Яну 2009, 18:14

М52B20 М52B20 М52B20 М52B20 М52B20 :roll: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Bronza » 21 Яну 2009, 14:21

Bogat-Beden написа:аз не видях едно обективно мнение дотук... Като бивш собственик на такова купе ще ти кажа моето скромно мнение.Не е лека кола-оттам не мисли че е мноо бръза или с някво страааотно ускорение с тия 140 кончета...но пък си лапа нескромно-сф под 12-13 трудно ще паднеш(за кротко каране стаа дума)Извънградско е доста по-приемливо-може и до 7 да падне :) Сравнително стабилна ,добри спирачки.А това дали се чупи или е мега здрава-ми кола тийнеджърка не е като мацка тийнеджърка :mhihi: тя си е дръта...ще посменяваш туй-онуй :) Инак търси и по автокъщи и от частни лица,всичко си е късмет ;)

Мерси много за мнението, кефят ме ИСките ам зависи сега от офертите, може и четириврата 318 да взема по-читава.

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 21 Яну 2009, 14:25

Bronza написа:Благодаря за помощта! Казвайте каквото знаете ще ми е от полза. Искам да питам и колко пари да си оставя за смяна на консумативи??? А и малко тясна ми се вижда тая ис-ка отзад :(

споко има място за ....... :lol:

Предишна

Назад към Извън Темата