Какво висше Образование имате/учите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: всеки ден

Мнение от peshopetrov » 21 Яну 2009, 19:11

през 2006 завърших УКТЦ гр. Правец (сега е ПГ по КТС) , записах ТУ - София спец. Автоматика , обаче там стана "Мисията невъзможна" и се прехвърлих в МГУ , за сега съм доволен :D :D :D

Колега виж да запишеш нещо което ти е интересно , иначе е само загуба на време и кинти ;) ;) ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 21 Яну 2009, 19:21

someone написа: Ако в училище или в университета ти е лесно, значи или училището/университета, или преподавателите не струват.

Не е точно така. Ако полагаш редовни усилия, учиш навреме, същият материал ще е доста по-лесен за теб, отколкото за някого, който учи 3-4 дни преди сесията.

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 21 Яну 2009, 19:39

Завърших миналата година Технически Университет Варна специалност Индустриален Мениджмънт бакалавър

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 21 Яну 2009, 20:34

Дипломиран далечната 2004-та ТУ-Варна, електроинженер. По стечение на обстоятелствата не работя по специалността. 8)
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 21 Яну 2009, 20:34

savski написа:
someone написа: Ако в училище или в университета ти е лесно, значи или училището/университета, или преподавателите не струват.

Не е точно така. Ако полагаш редовни усилия, учиш навреме, същият материал ще е доста по-лесен за теб, отколкото за някого, който учи 3-4 дни преди сесията.

Нямах предвид това кога се учи.
Идеята ми е такава - имах приятели, които учеха в СПТУ по строителство - и постоянно се мотаха по улиците и им беше лесно и бяха доволни. Аз пък учех в природо-математическа гимназия и трябваше да си давам доста зор за да се справям добре. След това в университета, все ми се падаха съквартиранти със странни специалности - социални дейности и други измишльотини - имаха за изпит да учат по някакви лекцийки - 30-40 стр. Всяка сесия се мотаха, купонясваха и им беше лесно. Аз трябваше да чета някакви тухли и отново трябваше да си давам доста зор, за да се справям добре. Сега обаче съм доволен, че е било така. За тях не знам...отдавна не съм ги виждал.

А на всички колеги, завършили техническо образование - :bowdown:
Аз си признавам, че не бих могъл да се справя с подобно нещо - вашето обучение (поне доколкото ми е познато от приятелите ми, учили в ТУ София) е чиста форма на извращение! На мен само от думичката САПРОМАТ ми се появяват обриви, а за вас, дето е трябвало да го учите това...не знам

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 21 Яну 2009, 20:37

хуманна медицина
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 21 Яну 2009, 20:49

someone написа:Нямах предвид това кога се учи.
Идеята ми е такава - имах приятели, които учеха в СПТУ по строителство - и постоянно се мотаха по улиците и им беше лесно и бяха доволни. Аз пък учех в природо-математическа гимназия и трябваше да си давам доста зор за да се справям добре. След това в университета, все ми се падаха съквартиранти със странни специалности - социални дейности и други измишльотини - имаха за изпит да учат по някакви лекцийки - 30-40 стр. Всяка сесия се мотаха, купонясваха и им беше лесно. Аз трябваше да чета някакви тухли и отново трябваше да си давам доста зор, за да се справям добре. Сега обаче съм доволен, че е било така. За тях не знам...отдавна не съм ги виждал.

Абсолютно си прав :) А това си е чисто причинно-следствена връзка. От това, колко си си сядал на д-то преди 7-ми клас, зависи, в коя гимназия ще влезеш, а от там с какви знания ще излезеш, тръгвайки към университета и така нататък по веригата. Така че не съжалявай, че ти е било повече зор - за добро е ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: На криво
Мечтае да кара: Още по-на криво

...

Мнение от Изрода » 21 Яну 2009, 20:54

alpina-ma6inata написа:
Demo 9 написа:Транспортна техника и технологии в Техническия Първи курс..
първи и втори курс минеш ли почва интересното и наистина тва което е по специалността (двигатели и т.н.)
сега учиме само диференциали и интегралета :lol: ама не такива каквито си мислиш..
МАТЕМАТИКАТА СМЪРДИИИ :evil:

И аз съм така. :) Коя група си, колега? Специалността на мен ми харесва също, но не знам как ще стигна до интересната част - 3-ти курс. :roll: Просто някои изпити като математика, информатика никаква идея не знам как ще ги взема. И някой ми беше казал нещо за техническия - "Лесно се влиза, трудно се излиза" :mha: И си е вярно.. :uups:

Миналата година завърших 4 ти курс ТрТТ в МЕИ то(остава ми съпромат 1 и един друг гаден изпит и съм бригадир),та НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАИТЕ.Там няма интересно,до края ще ви мъчат някви КОМПЛЕКСАРИ дето никога не са виждали разглобен двигател на живо и ще ви тормозят само с някви сметки,и ще имате 2 предмета да смятате надеждността на един мотор и със хиляди формули и теории на вероятността да сметнете колко време ще издържи автомобила ,но не със данни от автомобила ами чрез статистика и стъкмистика :banghead: Абе пълна отврат и ще чертаете локомотиви на влакове и релси та ушите ще ви пукат.Особенно ако разбирате от коли(аз съм завършил Вилхелм Пик) просто ще ви е смешно и ще виждате неграмотността на учителитекоито са нереализирани инжинери.Точно тея книжните плъхове дето никои не ги е взел на работа щото са некадърни и седят там за 300 лева заплата и си избиват комплексите върху които могат.Единствения предмет в които съм седял със кеф е при един стар учител ПАНЧЕВ,много добър маистор ,още го търсят от цяла България -та от него има какво да се научи.

ПС.Пичове за имам доста връзки там,така че за математики ,информатика и някои други неща мога да помагам,имам и курсови задачи проекти и чертежи,ако ви трябвам на лични.
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 21 Яну 2009, 21:00

ineedmoney написа:хуманна медицина

Има ли НЕхуманна..? :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от бебето » 21 Яну 2009, 21:01

Каквото и да запишеш,колкото и да ти се учи просто ще ти скъсат нервичките!Иначе аз завърших ''Производство на алкохолни и безалкохолни напитки'',а сега уча за акушерка-нищо общо със средното ми образование! :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 21 Яну 2009, 21:04

aygofan написа:

Ветеринарна Или пък трябва да се допиташ до домашния лекар на тея от Аушвиц.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M44 на газ
Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition

:)

Мнение от TouringInternational » 21 Яну 2009, 21:12

И аз сега съм 12ти клас колега и още доста се чудя...
Като имам предвид разни си бъдещи 'проекти' ми се ще да съм някъде по-близо до родния град, така че В. Търново ми се въртеше в главата...

А с какво... най-вероятно сферата на финансите, но ще гледам нещо задочно.

Абе колкото и да не си признавам не ми се учи, но ще видим докъде ще ме докара тоя мой инат и нежелание да се вслушам в другите

ПП: не казвам, че го правя на пук на тях, а че просто имам друго виждане за своята бъдеща реализация... а иначе в момента уча в Езикова гимназия... еб*ти смешката :D :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 21 Яну 2009, 21:31

Gottlos написа:
aygofan написа:

Таз въпросната ХУМАНната се чудя кога ли ще почнат и в България да я практикуват? :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 21 Яну 2009, 21:34

aygofan написа:
Gottlos написа:
aygofan написа:

Таз въпросната ХУМАНната се чудя кога ли ще почнат и в България да я практикуват? :help:

Май няма да е скоро,но дано да греша :|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от grape fruit » 21 Яну 2009, 23:43

бакалавър - педагогика
Четири години тормозих малките деца /3-7 г./ и те мен. :mha:
Сега съм служителка на друго министерство. Тук ще се пошегувам с г-жа Ширин Местан /Държавна агенция за закрила на детето/, че се появява само на 01.06. да честити празника на децата от тв екрана. Друго май не прави. Много агенции, много нещо. Много и ДПС също.
Към автора на темата - следвай интересното и мечтаното от теб.
А пък BMW се кара с _ _ _ _ _, а не с диплома за висше! :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата