Какво висше Образование имате/учите
Модератор: Общи модератори
- peshopetrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всеки ден
през 2006 завърших УКТЦ гр. Правец (сега е ПГ по КТС) , записах ТУ - София спец. Автоматика , обаче там стана "Мисията невъзможна" и се прехвърлих в МГУ , за сега съм доволен
Колега виж да запишеш нещо което ти е интересно , иначе е само загуба на време и кинти

Колега виж да запишеш нещо което ти е интересно , иначе е само загуба на време и кинти

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Дипломиран далечната 2004-та ТУ-Варна, електроинженер. По стечение на обстоятелствата не работя по специалността. 

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
savski написа:someone написа: Ако в училище или в университета ти е лесно, значи или училището/университета, или преподавателите не струват.
Не е точно така. Ако полагаш редовни усилия, учиш навреме, същият материал ще е доста по-лесен за теб, отколкото за някого, който учи 3-4 дни преди сесията.
Нямах предвид това кога се учи.
Идеята ми е такава - имах приятели, които учеха в СПТУ по строителство - и постоянно се мотаха по улиците и им беше лесно и бяха доволни. Аз пък учех в природо-математическа гимназия и трябваше да си давам доста зор за да се справям добре. След това в университета, все ми се падаха съквартиранти със странни специалности - социални дейности и други измишльотини - имаха за изпит да учат по някакви лекцийки - 30-40 стр. Всяка сесия се мотаха, купонясваха и им беше лесно. Аз трябваше да чета някакви тухли и отново трябваше да си давам доста зор, за да се справям добре. Сега обаче съм доволен, че е било така. За тях не знам...отдавна не съм ги виждал.
А на всички колеги, завършили техническо образование -

Аз си признавам, че не бих могъл да се справя с подобно нещо - вашето обучение (поне доколкото ми е познато от приятелите ми, учили в ТУ София) е чиста форма на извращение! На мен само от думичката САПРОМАТ ми се появяват обриви, а за вас, дето е трябвало да го учите това...не знам
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
someone написа:Нямах предвид това кога се учи.
Идеята ми е такава - имах приятели, които учеха в СПТУ по строителство - и постоянно се мотаха по улиците и им беше лесно и бяха доволни. Аз пък учех в природо-математическа гимназия и трябваше да си давам доста зор за да се справям добре. След това в университета, все ми се падаха съквартиранти със странни специалности - социални дейности и други измишльотини - имаха за изпит да учат по някакви лекцийки - 30-40 стр. Всяка сесия се мотаха, купонясваха и им беше лесно. Аз трябваше да чета някакви тухли и отново трябваше да си давам доста зор, за да се справям добре. Сега обаче съм доволен, че е било така. За тях не знам...отдавна не съм ги виждал.
Абсолютно си прав

- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
...
alpina-ma6inata написа:Demo 9 написа:Транспортна техника и технологии в Техническия Първи курс..
първи и втори курс минеш ли почва интересното и наистина тва което е по специалността (двигатели и т.н.)
сега учиме само диференциали и интегралетаама не такива каквито си мислиш..
МАТЕМАТИКАТА СМЪРДИИИ
И аз съм така.Коя група си, колега? Специалността на мен ми харесва също, но не знам как ще стигна до интересната част - 3-ти курс.
Просто някои изпити като математика, информатика никаква идея не знам как ще ги взема. И някой ми беше казал нещо за техническия - "Лесно се влиза, трудно се излиза" :mha: И си е вярно..
Миналата година завърших 4 ти курс ТрТТ в МЕИ то(остава ми съпромат 1 и един друг гаден изпит и съм бригадир),та НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАИТЕ.Там няма интересно,до края ще ви мъчат някви КОМПЛЕКСАРИ дето никога не са виждали разглобен двигател на живо и ще ви тормозят само с някви сметки,и ще имате 2 предмета да смятате надеждността на един мотор и със хиляди формули и теории на вероятността да сметнете колко време ще издържи автомобила ,но не със данни от автомобила ами чрез статистика и стъкмистика

ПС.Пичове за имам доста връзки там,така че за математики ,информатика и някои други неща мога да помагам,имам и курсови задачи проекти и чертежи,ако ви трябвам на лични.
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
aygofan написа:ineedmoney написа:хуманна медицина
Има ли НЕхуманна..?
Ветеринарна Или пък трябва да се допиташ до домашния лекар на тея от Аушвиц.
- TouringInternational
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M44 на газ
- Мечтае да кара: V10 Touring, e36 compact rally spec
- Детайли за колата: е36 compact "войнишко канче'' edition
:)
И аз сега съм 12ти клас колега и още доста се чудя...
Като имам предвид разни си бъдещи 'проекти' ми се ще да съм някъде по-близо до родния град, така че В. Търново ми се въртеше в главата...
А с какво... най-вероятно сферата на финансите, но ще гледам нещо задочно.
Абе колкото и да не си признавам не ми се учи, но ще видим докъде ще ме докара тоя мой инат и нежелание да се вслушам в другите
ПП: не казвам, че го правя на пук на тях, а че просто имам друго виждане за своята бъдеща реализация... а иначе в момента уча в Езикова гимназия... еб*ти смешката

Като имам предвид разни си бъдещи 'проекти' ми се ще да съм някъде по-близо до родния град, така че В. Търново ми се въртеше в главата...
А с какво... най-вероятно сферата на финансите, но ще гледам нещо задочно.
Абе колкото и да не си признавам не ми се учи, но ще видим докъде ще ме докара тоя мой инат и нежелание да се вслушам в другите
ПП: не казвам, че го правя на пук на тях, а че просто имам друго виждане за своята бъдеща реализация... а иначе в момента уча в Езикова гимназия... еб*ти смешката

- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
aygofan написа:Gottlos написа:aygofan написа:ineedmoney написа:хуманна медицина
Има ли НЕхуманна..?
Ветеринарна Или пък трябва да се допиташ до домашния лекар на тея от Аушвиц.
Таз въпросната ХУМАНната се чудя кога ли ще почнат и в България да я практикуват?
Май няма да е скоро,но дано да греша

- grape fruit
- кандидат ентусиаст
-
бакалавър - педагогика
Четири години тормозих малките деца /3-7 г./ и те мен. :mha:
Сега съм служителка на друго министерство. Тук ще се пошегувам с г-жа Ширин Местан /Държавна агенция за закрила на детето/, че се появява само на 01.06. да честити празника на децата от тв екрана. Друго май не прави. Много агенции, много нещо. Много и ДПС също.
Към автора на темата - следвай интересното и мечтаното от теб.
А пък BMW се кара с _ _ _ _ _, а не с диплома за висше!
Четири години тормозих малките деца /3-7 г./ и те мен. :mha:
Сега съм служителка на друго министерство. Тук ще се пошегувам с г-жа Ширин Местан /Държавна агенция за закрила на детето/, че се появява само на 01.06. да честити празника на децата от тв екрана. Друго май не прави. Много агенции, много нещо. Много и ДПС също.
Към автора на темата - следвай интересното и мечтаното от теб.
А пък BMW се кара с _ _ _ _ _, а не с диплома за висше!