Какво висше Образование имате/учите
Модератор: Общи модератори
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Re: ...
Изрода написа:alpina-ma6inata написа:Demo 9 написа:Транспортна техника и технологии в Техническия Първи курс..
първи и втори курс минеш ли почва интересното и наистина тва което е по специалността (двигатели и т.н.)
сега учиме само диференциали и интегралетаама не такива каквито си мислиш..
МАТЕМАТИКАТА СМЪРДИИИ
И аз съм така.Коя група си, колега? Специалността на мен ми харесва също, но не знам как ще стигна до интересната част - 3-ти курс.
Просто някои изпити като математика, информатика никаква идея не знам как ще ги взема. И някой ми беше казал нещо за техническия - "Лесно се влиза, трудно се излиза" :mha: И си е вярно..
Миналата година завърших 4 ти курс ТрТТ в МЕИ то(остава ми съпромат 1 и един друг гаден изпит и съм бригадир),та НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАИТЕ.Там няма интересно,до края ще ви мъчат някви КОМПЛЕКСАРИ дето никога не са виждали разглобен двигател на живо и ще ви тормозят само с някви сметки,и ще имате 2 предмета да смятате надеждността на един мотор и със хиляди формули и теории на вероятността да сметнете колко време ще издържи автомобила ,но не със данни от автомобила ами чрез статистика и стъкмистикаАбе пълна отврат и ще чертаете локомотиви на влакове и релси та ушите ще ви пукат.Особенно ако разбирате от коли(аз съм завършил Вилхелм Пик) просто ще ви е смешно и ще виждате неграмотността на учителитекоито са нереализирани инжинери.Точно тея книжните плъхове дето никои не ги е взел на работа щото са некадърни и седят там за 300 лева заплата и си избиват комплексите върху които могат.Единствения предмет в които съм седял със кеф е при един стар учител ПАНЧЕВ,много добър маистор ,още го търсят от цяла България -та от него има какво да се научи.
ПС.Пичове за имам доста връзки там,така че за математики ,информатика и някои други неща мога да помагам,имам и курсови задачи проекти и чертежи,ако ви трябвам на лични.
Ами бате ще видя как е. Ако не стане в ТУ, ще стане във пжи-то (сега ВТУ "Тодор Каблешков" в Гео Милев. Иначе и аз съм завършил Вилхелм Пик, Автомобили и кари. Тези измислени учители ги имаше и там, но там поне беше лесно, все пак си е училище. В ТУ наистина е извращение. Вече ме скъсаха на първия изпит (висша математика 1) при Ванката Трендафилов. От цялата специалност пусна 3-4 човека някъде. Със сигурност с няколко поправки, може даже и повтаряния

Иначе сподели какви връзки имаш, че освен математиката и Информатика трябва да боря.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
езикова гимназия - английски
бакалавър по финанси
магистър по финанси
докторат по финанси
...толкова по въпроса с образованието.
бакалавър по финанси
магистър по финанси
докторат по финанси
...толкова по въпроса с образованието.
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Аз лично съм завършил Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий" със специалност социални дейности. Досега все още не съм се реализирал по специалността. А иначе я избрах, защото не се учеше математика, че там съм трагичен 

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
На мен ми интересно колко хора от това което са завършели са се реализирали след това във същата насока.
Аз съм инженер но се занимавам със графичен дизайн.

Аз съм инженер но се занимавам със графичен дизайн.

на пътя и пред БОГ, всички сме равни!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Айде и аз да се разпиша! Инж. по изчислителна техника!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- bebekrisss
- кандидат ентусиаст
-
Аз пък уча застраховане и осигуряване. Сега съм трети курс. Реших след като го работя толкова години да имам и една диплома за това.
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Магистърче инженер по специалност "Строителство на сгради и съоръжения"
Тухлички,бетонец,кофражче,армировка......това онова
Тухлички,бетонец,кофражче,армировка......това онова

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Инжинер- химик със специализация-полиграфия.За съжаление 89та година в Германия полиграфията стана платена,а в Русия/СССР/небеше за хора. 

Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
vesko06 написа:2ра година медицина
малиииии, е ти си се оплел повече и от мен... Аз тука рева от моите правни учебници по 1000 страници на изпит + 10 закона, ама при теб май е по-страшно

А иначе 4ти курс Право....

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
kOnPuBkA написа:... Аз тука рева от моите правни учебници по 1000 страници на изпит + 10 закона,
Е, стига плаши хората де...само гражданският процес на Сталев е 1000+ страници...другите са запазили благоприличие

Пък и по нашата специалност основно по лекции се учи. Рядкост е да се държи на определен учебник.
Освен ако не са настъпили някакви радикални промени, де...ма нещо не ми се вярва

П.П. Като ти дойде време за стажа, свиркай.
П.П.П. Ако паркираш на Народно Хоро, като ходиш на лекции, спри, че вече ще викат паЕка

П.П.П.П. Ако ходиш на обяд някой път при Ивчо в т.нар. "Кафе Следствието", пробвай сирене по шопски, много е добро напоследък

П.П.П.П.П. Айде стига съм ти давал наклон в живота

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
someone написа:.....
Ееее стига па ти бе... Аз тука малко да се направя на умна и ти ми скърши рахатлъка..Иначе...930 страници Трудово право от преди седмица гос`ин ти Мръчков бая се беше постарал с учебника, че чак престарал

пп.Още малко и ше свиря...дано се науча дотогава

ппп. ПаркирВам само на паркинга, че дядото ми е фен и пази колата, а и правим масовки там с колегите от форума

пппп. Кой тоз Ивчо, де да го намеря ?

ппппп. Заболя ме езика да се ппппп-плезя

пппппп. За който не е разбрал за мен господин зеления е новото мхихи

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !