От AUTO BILD нещо са се объркали,много ни хвалят......
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Ами прав си немога да докажа кой на кой,кой какво плаща и т.н.
Също знам че автомобилният свят не се върти около БМВ - но пък ми се иска
Просто когато не си вършиш работата както трябва,и когато от нея зависят толкова много неща по-добре не я върши.
Те правят тестове нали,уж коректни технически грамотни.
Мда ама май май резултатите от тестовете им не са на основание - техническа грамотност.
Можели ти да напишеш,че М3 е по бърза единствено от Смарт бе колега.Можели да наречеш Р8 "Най-расовия автомобил" при положение,че съперници са му Гаярдо,М3,а за 911 хич няма да споменавам!
Като правят реклама,да си му рекламират джантите лампичките там квото друго има накичено по него и така.А не да обиждат други марки и да им Еб**т М*****а на пазара.
Не може ти да сравняваш Сироко Гти ВР МР нам кво си там със базово 125и.И да оплюваш 1-цата че и биле меки седалките.
Също знам че автомобилният свят не се върти около БМВ - но пък ми се иска

Просто когато не си вършиш работата както трябва,и когато от нея зависят толкова много неща по-добре не я върши.
Те правят тестове нали,уж коректни технически грамотни.
Мда ама май май резултатите от тестовете им не са на основание - техническа грамотност.
Можели ти да напишеш,че М3 е по бърза единствено от Смарт бе колега.Можели да наречеш Р8 "Най-расовия автомобил" при положение,че съперници са му Гаярдо,М3,а за 911 хич няма да споменавам!
Като правят реклама,да си му рекламират джантите лампичките там квото друго има накичено по него и така.А не да обиждат други марки и да им Еб**т М*****а на пазара.
Не може ти да сравняваш Сироко Гти ВР МР нам кво си там със базово 125и.И да оплюваш 1-цата че и биле меки седалките.

А с какво да го сравнява? М3?
В крайна сметка журналистите се качват в колата, карат хх километра, качват се в другата - пишат си впечатленията.
Супер ме кефят тестовете им от по 100 и 200 к километра, след което разглобяват всичко; оценяват какви ремонти са правени и колко е било обслужването в сервиза.
Вярно, хвалят ВАГ доста, вярно, че на моменти имат супер тъпи тестове (Поло ГТ срещу ГЛК ... май). В един от последните броеве нарекоха Пасат 6 "вечният пациент". Що се отнася до качество и надеждност Шкода изпреварва и Ауди и Фолксваген ...
Не може да се отрече, че Ауди дръпнаха доста.
Разбирам, харесвате БМВ. И на мен ми харесва - в крайна сметка за това съм се регистрирал тук. Не може обаче да се плюе на всички останали марки.
Има хора, за които обемът на багажника е по - важен от това дали колата влиза с вратите в завоите. Търсят най - доброто отношеное цена/качество.
Ай, със здраве ...
В крайна сметка журналистите се качват в колата, карат хх километра, качват се в другата - пишат си впечатленията.
Супер ме кефят тестовете им от по 100 и 200 к километра, след което разглобяват всичко; оценяват какви ремонти са правени и колко е било обслужването в сервиза.
Вярно, хвалят ВАГ доста, вярно, че на моменти имат супер тъпи тестове (Поло ГТ срещу ГЛК ... май). В един от последните броеве нарекоха Пасат 6 "вечният пациент". Що се отнася до качество и надеждност Шкода изпреварва и Ауди и Фолксваген ...
Не може да се отрече, че Ауди дръпнаха доста.
Разбирам, харесвате БМВ. И на мен ми харесва - в крайна сметка за това съм се регистрирал тук. Не може обаче да се плюе на всички останали марки.
Има хора, за които обемът на багажника е по - важен от това дали колата влиза с вратите в завоите. Търсят най - доброто отношеное цена/качество.
Ай, със здраве ...
Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Еми колега не не се сравнява със М3 а Сироко ГТИ си има еквивалент и той не е 125 и а си е 135и?Вярно ценовият клас е различен ама все пак нали трябва да са еднакви автомобили.
А и не мисля във тест наречен "Удоволствие от шофирането" големината на багажника трябва да е някакв фактор.
А това със вечните пациенти са си номера.Просто когато тръгне да излиза нов модел от фамилията Ваг той трябва да е най-отгоре дори и във първите няколко теста да трябва да засенчи други именити автомобили,но след месец 2 всичко си идва на мястото.
А ауди може да са дръпнали много ама този техен напредък идва повече от медиите от колкото някакъв реален потенцял.
Каквото и да ми говорите,може Джеръми да нарича Астън "тромаво магаре" може Fight Gear да правят бързи обиколки със микробуси,но Ауто билд си остава най ама най-некоректната медия на пазара в момента.

А и не мисля във тест наречен "Удоволствие от шофирането" големината на багажника трябва да е някакв фактор.
А това със вечните пациенти са си номера.Просто когато тръгне да излиза нов модел от фамилията Ваг той трябва да е най-отгоре дори и във първите няколко теста да трябва да засенчи други именити автомобили,но след месец 2 всичко си идва на мястото.
А ауди може да са дръпнали много ама този техен напредък идва повече от медиите от колкото някакъв реален потенцял.
Каквото и да ми говорите,може Джеръми да нарича Астън "тромаво магаре" може Fight Gear да правят бързи обиколки със микробуси,но Ауто билд си остава най ама най-некоректната медия на пазара в момента.

Хм, чувал ли си нещо хубаво за френска кола в Топ Гиър?
Факт е, че презпристрастно автомобилно списание май няма.
Както и да е - нека да завиждаме благородно на журналистите, че имат шанса да тестват подобни автомобили, да имаме надеждата, че спед време ще може да ги имаме.

Факт е, че презпристрастно автомобилно списание май няма.
Както и да е - нека да завиждаме благородно на журналистите, че имат шанса да тестват подобни автомобили, да имаме надеждата, че спед време ще може да ги имаме.

Fear написа:А под "голфаджия", да се разбира човек, който е олигофрен зад волана, а не че кара Голф.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Rijo написа:Както и да е - нека да завиждаме благородно на журналистите, че имат шанса да тестват подобни автомобили, да имаме надеждата, че спед време ще може да ги имаме.
![]()
Така е!

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Binev_OuT написа:...Не може ти да сравняваш Сироко Гти ВР МР нам кво си там със базово 125и.И да оплюваш 1-цата че и биле меки седалките.
Пак казвам, че не съм чел статията на AutoBild, но съм чел други сравнителни тестове на Sirocco 2.0 TSI v BMW 125i и VW-то печели. И го сравняват точно с каквото трябва, даже BMW-то е с цели 18к.с по мощно. Сравнение с 135i би било абсолютно некоректно.
Въпреки, че лично не бих избрал VW (не за друго а заради предното предаване и прекалено изгъзения дизайн) поне мога да приема че Sirocco може би все пак е по-добро за парите си. И нека да не твърдим, че парите нямат значение, щото тогава отиваме на Bugatti, Ferrari, Porsche и още доста други. BMW отсъства, там където парите са неограничени.
В заключение само да добавя, че подминаването и непризнаването на отличният dual-charged TSI агрегат на VAG си е чиста проба автофенско самоубийство

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Колега,не говоря за неограничен лимит от пари.
Просто неможе да сравняваш автомобили които са със съвсем различен замисъл.Значи те както гледат почти само ценовият клас да сравнят Кайман със А8 примерно - парите са горе-долу едни и същи нали?
Става въпрос,че това сироко си е най-яката модификация за модела в момента.Става на въпрос,че замисълът му си е апсолютно спортен характер - добри времена на писта,добра кормилна система,добро окачване и т.н.
Докато в случая 125и си е по-туристическата модификация на модела - макар и купе.Пак казвам,не са само парите.Изобщо не говоря за Вейрон,Енцо и т.н. - ама даже не съм си го и помислил!
Колкото до двигателите - всяка марка си има добри двигатели.Ваг не са открили топлата вода със ТСИ и ТФСИ.
Просто неможе да сравняваш автомобили които са със съвсем различен замисъл.Значи те както гледат почти само ценовият клас да сравнят Кайман със А8 примерно - парите са горе-долу едни и същи нали?
Става въпрос,че това сироко си е най-яката модификация за модела в момента.Става на въпрос,че замисълът му си е апсолютно спортен характер - добри времена на писта,добра кормилна система,добро окачване и т.н.
Докато в случая 125и си е по-туристическата модификация на модела - макар и купе.Пак казвам,не са само парите.Изобщо не говоря за Вейрон,Енцо и т.н. - ама даже не съм си го и помислил!
Колкото до двигателите - всяка марка си има добри двигатели.Ваг не са открили топлата вода със ТСИ и ТФСИ.

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Аз също купувам списанието и го попрочитам като не съм от вярващите на всичко дето пишат тия. Чета го по скоро за да видя по детаилен преглед на новите модели от нашата марка а и от останалите немски марки които ме интересуват. Това му е интересното горе долу на това списание. Ако искате престижно списание с огромен имидж дето винаги да казва нещата както са това няма да е ауто билд разбира се. Относно това че баварците често са по челните места в списанието ами смятам че това е нормално като се има впредвид че това не е единственото списание което възхвалява БМВ от време на време. Всека БМВ винаги си е било в топ 3 водещите марки в света.
Dimo написа:хич не са се объркали, виж в същия брой сравнението на Х3 и Q5. Аудито печели и като разглеждаш как в оценено забелязваш че например в графа имидж Q5 е с по висока оценка то X3. Извинето ама супер успешното Х3 ли има по голям имидж или тепърва излизащото недоказало се на пазара Q5, пък дори и да е по добро в други дисциплини. Е просто нема такъв неграмотник да го напише тва. Имаше и още глупости които четох ама ме мързи да пиша.
"Впечатляващите качества на BMW X3, получават признание в редица автомобилни класации. Две поредни години моделът е отличен, като "Off-road автомобил на годината" и "Автомобил със задвижване на всички колела на годината" съответно от списанията "Off Road" и "Auto Bild Alles Allrad"."
Цитирано от тук: http://topcars.bg/news.php?id=1283
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3