Съединител SACHS или LUK?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Пичове да не пиша нова тема... да кажа и за моя проблем ... като натисна съединителя... всичко ок... като го пусна (говорим за спряло положение не на скорост) и се чува тракане... 

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
maniakabg написа:Garribaldi написа:Суединител ли е за смяна.. маховик, лагер![]()
![]()
аз имам подобен проблем пак на дизел е39 от какво може дае като натисна и аз ок като го пуснка потраква
Лагера си е тръгнал най вероятно

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
а при мен има едно приплъзване на 4-та и 5-та... и май и аз ще сменям съединител
понеделник ще видим...

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
blackrider написа:Ами много просто ! Частите се намират и на по-тънка лайсна! Но минат ли през 1-2 прекупвача /търговци/ особенно като влезнеш и попиташ за Е39 ...веднага те пресмятат. /Тоя щом кара БМВ и то Е39-ка -значи е плащач!!! и хоп дебелата тояга! / Аз вече я ядох в D&N сервиз и втори път няма да ме минат! Вече си купувам частите сам и плащам само за труд!!!! Както казах по-горе в Ауто Плюс LUK-290.00лв, в Авто......нещо си...ми казаха 302.00лв ,ако бях отишъл директно в сервиз да ми сменят с техен....сигурно ще ме цакнат кам 350-400лв за бройка без труда. А накрая в склада /може да пазарувате и по 1бройка като частно лице/ LUK -231.00лв!!!!![]()
Убеден съм,че колегите на които са им взели над тази цифра са ги натоварили
Всички сервизи ,освен оторизираните ,взимат части от едни и същи ф-ми..вносители,като EURO 07 ,и други за които в момента не се сещам!
Пример: влизате в сервиз за ...повреда. "майсторчето" ви казва какъв е проблема,Вие казвате: ОК прави Я! И хоп...доставчика заминава до складчето / там от където и аз си купих съединителя например/ и след малко се връща с частта която ви е нужна. Проста аритметика пичове. Часта купува за 10лв , сменя ви Я , и ви я продава за 20-30лв отгоре + още за труда!!!!
Е те такава е схемичката на сервизчетата и магазинчетата за авточасти!
Охооооо D&N сервиз,ахахаха и аз се опарих там!Бахти и цайса майна,да ми яде к..а!Повече там не стъпвам!
- plam81
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 2.5ТДС->330D Automat Tourin
- Мечтае да кара: М5
Колеги как ви се струва от Ауто+ цена на комплект съединител:
Закс-505лв с лагера
В Евро 007
ЛУК-350лв
Некарм(италия)-192лв
Доста прочетох че трябва да е Лук или Закс.
Ако трябва дайте някакви адреси от къде да си взема на по достъпна цена,но и да е в час.
Закс-505лв с лагера
В Евро 007
ЛУК-350лв
Некарм(италия)-192лв
Доста прочетох че трябва да е Лук или Закс.
Ако трябва дайте някакви адреси от къде да си взема на по достъпна цена,но и да е в час.
Аз пък съм много доволен от D&N- София -кв. Овча купел -перфектна работа частите по окачването са ми са с 15-20% по евтини от Камор а са едни и същи ,труда в D&N е около 30% евтин и досега нямам забележки , давам ви пример междинна подкачваща помпа оригинална Пиербург за 525D - в Дару и Камор струва 550 лева без работа а в D&N 340лв с труд и гаранцияNasko_325TD написа:blackrider написа:Ами много просто ! Частите се намират и на по-тънка лайсна! Но минат ли през 1-2 прекупвача /търговци/ особенно като влезнеш и попиташ за Е39 ...веднага те пресмятат. /Тоя щом кара БМВ и то Е39-ка -значи е плащач!!! и хоп дебелата тояга! / Аз вече я ядох в D&N сервиз и втори път няма да ме минат! Вече си купувам частите сам и плащам само за труд!!!! Както казах по-горе в Ауто Плюс LUK-290.00лв, в Авто......нещо си...ми казаха 302.00лв ,ако бях отишъл директно в сервиз да ми сменят с техен....сигурно ще ме цакнат кам 350-400лв за бройка без труда. А накрая в склада /може да пазарувате и по 1бройка като частно лице/ LUK -231.00лв!!!!![]()
Всички сервизи ,освен оторизираните ,взимат части от едни и същи ф-ми..вносители,като EURO 07 ,и други за които в момента не се сещам!
Пример: влизате в сервиз за ...повреда. "майсторчето" ви казва какъв е проблема,Вие казвате: ОК прави Я! И хоп...доставчика заминава до складчето / там от където и аз си купих съединителя например/ и след малко се връща с частта която ви е нужна. Проста аритметика пичове. Часта купува за 10лв , сменя ви Я , и ви я продава за 20-30лв отгоре + още за труда!!!!
Охооооо D&N сервиз,ахахаха и аз се опарих там!Бахти и цайса майна,да ми яде к..а!Повече там не стъпвам!
- Пламен Андреев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd
- Мечтае да кара: ...
vladi2828 написа:Аз пък съм много доволен от D&N- София -кв. Овча купел -перфектна работа частите по окачването са ми са с 15-20% по евтини от Камор а са едни и същи ,труда в D&N е около 30% евтин и досега нямам забележки , давам ви пример междинна подкачваща помпа оригинална Пиербург за 525D - в Дару и Камор струва 550 лева без работа а в D&N 340лв с труд и гаранцияNasko_325TD написа:blackrider написа:Ами много просто ! Частите се намират и на по-тънка лайсна! Но минат ли през 1-2 прекупвача /търговци/ особенно като влезнеш и попиташ за Е39 ...веднага те пресмятат. /Тоя щом кара БМВ и то Е39-ка -значи е плащач!!! и хоп дебелата тояга! / Аз вече я ядох в D&N сервиз и втори път няма да ме минат! Вече си купувам частите сам и плащам само за труд!!!! Както казах по-горе в Ауто Плюс LUK-290.00лв, в Авто......нещо си...ми казаха 302.00лв ,ако бях отишъл директно в сервиз да ми сменят с техен....сигурно ще ме цакнат кам 350-400лв за бройка без труда. А накрая в склада /може да пазарувате и по 1бройка като частно лице/ LUK -231.00лв!!!!![]()
колега ти маи си единствен за D&N и аз съм се парил преди години с една 318 на ремак смяна ролки ремак SKF с работа 550лв. и беше презацепен неправилно с няколко заъба от тогава мои крак не е стъпвал в техен сервиз това са близо 4 год.вече
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: Съединител SACHS или LUK?
колеги хаиде кaжете къде може да се купи съидинител на luk -без да те товарат фирми като ауто+,ауто стар и тн.
говоря за феродоф и притискателния диск .
обявяват ми 360 лева - реална ли е тази цена

- blackrider
- младши ентусиаст
-
fedoracore написа:колеги хаиде кaжете къде може да се купи съидинител на luk -без да те товарат фирми като ауто+,ауто стар и тн.
Здрасти колега.Аз съм го написал в по-горните постове. Отиваш в скада който се намира до "тих труд" кв.Дружба1 . Обяснявам къде се намира. Ако идваш от шипченски проход подминаваш кръстовището на червено знаме и Дунев.На следващия светофар /ляв -към зеленчуковата борса,десен към Дружба 2/ продължаваш на право успоредно на трамвайните релси /намиращи се от дясната ти страна/ и след около 30тина метра мисля се пада 1-та сграда от ляво влизаш и спираш веднага. Качваш се на 1-то стълбище в един разбит вход на 2ри етаж е склада! Има много реклами по сградата ,има и паркинг с бариера и мисля пазач-който можеш да питаш ако се объркаш! Там гаранция цената е много по-евтина!!!
Дано съм ти обяснил добре и го намериш!
Успех.
пп.Както съм писал аз купих ЛУК за 231.00лв но преди година!

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
там съм утре . 
един колега ,ми предлага ето този магазин ,доволни от него имали - http://www.autohelp.bg/shops_bg.html

един колега ,ми предлага ето този магазин ,доволни от него имали - http://www.autohelp.bg/shops_bg.html

fedoracore написа:там съм утре .
Ми той колегата ''blackrider'' както го обесни май става дума баш за autohelp.
Аз съм взимал наклатки на една E30 от там,до сега нямам оплаквания .
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3