Хотелчета, басейнчета...за играчи само

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Яну 2009, 20:49

като чета тая тема и в главата ми изниква припева на една стара класическа чалга
"Ах яж БАНаните..." ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 26 Яну 2009, 20:58

a001 написа:
Чакам още мнения ...

Ако почакаш още малко няма да огладнееш до Коледа
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 26 Яну 2009, 21:03

А как ви пързалят момчетаааа ;)
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 26 Яну 2009, 21:04

http://www.strimon-spaclub.com/index.htm Аз тук ходя, има минерална вода, но не знам защо ти е външен басейн. Този е с вътрешен, има римски бани и т.н. ако ти се студува влез в тая ледената, после има вряла :)
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 26 Яну 2009, 21:06

[quote="павката"][/quote]

Не знам защо офули момчето точно пък ти. :| Засичал съм те из Плевен да вървиш с 2те кривичките крачета напред пред тялото с 2 секунди все едно си се нсрал.Не знам също защо си мислиш,че като си се направил на разгонен папагал в главата и си наредил обици по цялата си и иначе грозна муцуна си олизал на господ макарите.Що за муж би си сложил обичка на напудреното носле ? Интересно явление....Лошия поглед не те прави нито по-зъл,нито по-тежък.Имаше една тема за фешъните със шарените коси и още кво ли не....ако мен ме бяха оплюли така,както теб-а всички се сетихме къв си палячо,лично аз не бих писал повече в тозси форум.Кое точно реши,че те прави баровец точно ти? Наточеното ауди с тираджийските номера където само малките деца се ловят,че са истински,или хомосексуалната визия ? Аз няма да те коментирам повече,просто ще покажа що за играч си пък ти.Хората сами ще ти прочетат описанието и ще те видят що за мутра си :lol: добре,че си плащаш с СМС-че,че и теб някъде да те приемат като ВИП,та макар и да си си платил :lol:

http://mucunki.com/u:7006

Момчето просто културно попита къде има по-приятни хотели за зимни условия ти реши да изпъкнеш с критика и да блеснеш кат дупе на месечина.Ми трай си или си пиши там в ауди форума,яж пасти и не се заяждай с хората...

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 26 Яну 2009, 21:12

TUZara` написа:........

СбъркАл си рейса,пичччччччччччч

п.п Земи си edit-ни поста,че да не ти се смеят много
Последна промяна Митко Стоянов на 26 Яну 2009, 21:14, променена общо 1 път
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 26 Яну 2009, 21:12

TUZara` написа:
павката написа:

Не знам защо офули момчето точно пък ти. :| Засичал съм те из Плевен да вървиш с 2те кривичките крачета напред пред тялото с 2 секунди все едно си се нсрал.Не знам също защо си мислиш,че като си се направил на разгонен папагал в главата и си наредил обици по цялата си и иначе грозна муцуна си олизал на господ макарите.Що за муж би си сложил обичка на напудреното носле ? Интересно явление....Лошия поглед не те прави нито по-зъл,нито по-тежък.Имаше една тема за фешъните със шарените коси и още кво ли не....ако мен ме бяха оплюли така,както теб-а всички се сетихме къв си палячо,лично аз не бих писал повече в тозси форум.Кое точно реши,че те прави баровец точно ти? Наточеното ауди с тираджийските номера където само малките деца се ловят,че са истински,или хомосексуалната визия ? Аз няма да те коментирам повече,просто ще покажа що за играч си пък ти.Хората сами ще ти прочетат описанието и ще те видят що за мутра си :lol: добре,че си плащаш с СМС-че,че и теб някъде да те приемат като ВИП,та макар и да си си платил :lol:

http://mucunki.com/u:7006

Момчето просто културно попита къде има по-приятни хотели за зимни условия ти реши да изпъкнеш с критика и да блеснеш кат дупе на месечина.Ми трай си или си пиши там в ауди форума,яж пасти и не се заяждай с хората...

Koлега,в голяма грешка си... :lol: .Не съди по аватара... :winky:

п.п. Нема да се ебавате с Германеца,той е национално богатство ИзображениеИзображение
Последна промяна plradev на 26 Яну 2009, 21:30, променена общо 4 пъти
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 26 Яну 2009, 21:14

TUZara` написа:
павката написа:

..........................................................

Е няма толкова храна в една тема накуп. И като количество и като качество. :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 26 Яну 2009, 21:17

Иво написа:http://www.strimon-spaclub.com/index.htm Аз тук ходя, има минерална вода, но не знам защо ти е външен басейн. Този е с вътрешен, има римски бани и т.н. ако ти се студува влез в тая ледената, после има вряла :)

подкрепям...

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 26 Яну 2009, 21:23

:cop:

Ще ви помоля всичките играчи или преяри да не си ги мерите, а да карате по темата... Нямам нищо против да си ги мерите и да спорите кой е риал плея, ама хайде това да не е в тази тема и във форума :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Потребител
Аватар

Мнение от a001 » 26 Яну 2009, 21:29

Иво написа:http://www.strimon-spaclub.com/index.htm Аз тук ходя, има минерална вода, но не знам защо ти е външен басейн. Този е с вътрешен, има римски бани и т.н. ако ти се студува влез в тая ледената, после има вряла :)

Мерси Иво. По принцип би ми харесал външен с топла минерална вода, и около него да се сипе лек дъждец или сняг.

Иначе , само за пичовете които досега бяха сериозни ще похваля едно тънко и добро местенце - Обикновенно спретнато хотелче, с спретнато езерце, добри мезенца за сговорна дружина, и малко минерално басейнче (ма мерно мако 4 на 4 метра) . Близо е до ихтиман (с.костенец). Има няма 20 мин. по магистралката и после 15км по един междуградски път.

http://www.ezeroto.com/

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 26 Яну 2009, 21:33

Един приятел отвори хотел на Хисаря сега преди около 2 седмици ... ;) Всичко е ново и мн хубаво ... Ако не си избереш някой от другите предложения пиши едно лс ще ти обясня повече за тоя хотел :winky:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 26 Яну 2009, 21:42

павката написа:ти ли си най-големия бе?????
кви играчи,кви сериали бе,с тоз кенеф си се взел за нещо извънземно ли бе??я земи се огледай бе селски мой,хората търкалят вече самолети,ти с тия пъпки къде пикаеш срещу вятъра??нормален ли си въобще или аналгина не ти действа..баси моноклетъчния тря си,за да си мислиш,че си биг плея с тая умрялата 36-а!
такива като тебе,са за поликниника,въобще от носа си по-надалече скиваш кво става или си се филмирал,че планетата ЗЕМЯ се врътка около тебе и кога ти се придреме тя спира движението си,за да не те смущава..
ти ли беше оня пич къде търсеше фяшън кафетата из мегаполиса-зара,че да си покаже тоалетника,колко е зле почистен след тежка нужда?мое ли да си толкова прост бе,ти си за оскара мой,няяш конкуренция :twisted:
най-големия :bowdown:
вкарай снимка и почвам ти правя паметника,къде го искаш-там го строя.ненормалник,тая пишка толкоз ли е малка,че все из лъскавите заведения одиш или пъпките толкова големи,ама и краката миришат сигура..
потен,имаш ли от онези кожените връвки на вратлето,нъл плейбоите от село ги носите?
ела на съборо,да ти измия краката и да пия водата..
изруд си ей,кумир ми ставаш.пълен олигофрен
майка ти съжалява ли, че те е родила толкоз прост или се радва ,че имаш успех из селските феи с мустаци и мазни дънки,кога си бръмкаш уикендо из село..
говори ми

ХРАНАА...... :shock: :help: :shock:

Потребител
Аватар

Мнение от lukabrazy » 26 Яну 2009, 21:46

павката написа:ти ли си най-големия бе????? ....

След подобни мнения ме е срам да пиша в този форум, унижение за мен е да стоя сред селяндури които си избиват комплексите скрити зад монитора. Нека модераторите да си свършат работата за да не се превърне това място в селяндурска боза.

По повод хотелите, най доброто във Велинград е Гранд хотела (като фри спа база и като цяло, след него бих ги подредил двореца, рич, велина, олимп), а балнеохотела е невероятен но обслужването куца и персонала трбва да се стяга. Препоръчвам ти апартамента с джакузито в Гранд хотела, апартамент панорама във велина или апартамент джуниар в поморие. Спа клуб бор е кофти :)

Успехи колеги и не се връзвай на комплексарите,
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 26 Яну 2009, 22:07

Кажете и на мен някой, обаче ако може да бъде така басейнчето, че да мога да паркирам е36-цата до него. :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата