ИЗМАМА - издирва се!
Модератор: Общи модератори
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Мишел написа:Ще ни се смеят....в тоя форум сме да си помагаме за всичко, когато можем!!!
Не бъркай нещата. В тоя форум сме да си помагаме, но не и да сме си парични донори. Никой тук не е благотворително дружество да раздава пари на вятъра!
Иначе от цялостната ситуация аз разбирам следното - Йолита се е размрънкала неоснователно. Нямаш право, миличка, да сереш по на другите имиджа, защото си незапозната с тези неща. Като те е страх от мечки не ходи в гората!!! Като си дала пари на непознат човек...да си мислила. Като тръгнеш да скачаш с бънджи приемаш и възможността въжето да се скъса и да се тапетираш долу, нали!? Всяка една заложна къща ще изчака 1 ден, ако не успее длъжника. Така че чакаш до края на деня и после почваш да пищиш и да вееш байряка. Това, което ти правиш му се вика клевета и според законите на РБ е наказуемо.
Баварец, и ти не си цвете за мирисане, момче. Основно правило като взимаш кешовица е, че като видиш, че ще се забавиш, ти трябва да потърсиш човека, а не той теб. Какво значи "Казах да ми напишат другия телефон да ми звънне там"??? Като си такъв голям баро и 700 лв. за теб са носни кърпи...защо ти не й звъннеш? Може би, ако беше подходил по-сериозно, нямаше да те осере така. И, моля те, недей да обясняваш колко малко пари са 700 лв. Приемам, че сумата, която дължиш на Х-сайтър, е по-малка, така че щом онази суме не можеш да върнеш...просто не се прави на толкова висок, колкото не си! И, ДА, няколко от хората, които сме писали тук, не сме се овъртели с кредити като патета в калчища!
И не се опитвай да си го изкарваш на Иво или СКИСА!!! Както последният ти каза - щом правите това публично достояние и занимавате цял форум с глупостите си - значи ще си търпите мирно критиките и съветите! Поемай си рисковете и следващия път не взимай пари на заем от кой да е и най-вече от психично-лабилни госпоици

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Evelin Cotsev написа:По грозна тема не бях чел скоро. Колежката малко се е попревъзбудила. На всеки се случва да закъснее ден два , еб*хти панаирите и цирковете.
На мен не ми се е случило досега, но ако се случи-със сигурност ще се извиня на човека, който ми е помогнал и няма да му давам поводи да се чувства излъган (което явно става в този случай)-от това, което чета тук-без да познавам колегите.
Никой не мое ма връне на селу!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
хем 4етеш хем нищо не си про4ела,да хода да вада разпе4атка колко пъти сам говорил с нея ли искашbebekrisss написа:Както се казва "Направи добро - изяш л..но"! От сутринта чета темата и съм възмутена! Когато знаеш че дължиш нещо на някого и той ще те търси, най-малкото ще си носиш телефона на връзка на вратлето ако трябва! Защото при всеки се случва нещо непредвидено, но ти драги колега bavareca_86 СИ ДЛЪЖЕН да отговориш на повикването и да дадеш обяснение! Само си представи, ако и на колежката наистина толкова спешно и трябват парите и тя се издъни на друго място заради теб,а?!!!

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
///peter написа:А ние срещу тея 10лв ко ще получим?
ние вече си го получихме.
1 час четене и писане в импровизиран цирк...

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Ееебаси грозната история....
А тая тема що не се заключи и после отключи в 15:30 без евентуални санкций за постинги с евентуална храна
.Щото сега само се излагаме като някъква "общност" пред всички...
.Поне на мен ми е мноо тъпо(да не кажа срамно) да чета всичко това от вчера 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Тая тема ми харесва- развлекателна е, но в цялата история липсват действия. Аз съм така- взема ли борч, не чакам да ме търсят! Аз отивам и намирам човека дал парите. Всичко, казано за изясняване на ситуацията, донякъде я и обърква.
Много се промениха в сегашно време ценностите, но е много важна и актуална българската поговорка- "Казана дума- хвърлен камък". Кажеш ли нещо, просто направи го. Дано вследствие на действия да бъде разрешен случая.
Много се промениха в сегашно време ценностите, но е много важна и актуална българската поговорка- "Казана дума- хвърлен камък". Кажеш ли нещо, просто направи го. Дано вследствие на действия да бъде разрешен случая.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
plradev написа:Ееебаси грозната история....А тая тема що не се заключи и после отключи в 15:30 без евентуални санкций за постинги с евентуална храна
.Щото сега само се излагаме като някъква "общност" пред всички...
.Поне на мен ми е мноо тъпо(да не кажа срамно) да чета всичко това от вчера
То понеже другаде има някаква общност...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мишел написа:///peter написа:А ние срещу тея 10лв ко ще получим?
ей това
Благодаря от името на всички дарили 10лв

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аз приемам критиките,не казвам 4е сам цвете за мирисане,напротив,згрешил сам,но говорих с нея по телефон и и обясних за какво става вапрос.относно сумите сам зимал доста по големи да си сварша моментно работа и не сам имал ядове.обясних и защо сега се полу4и така,не знаех 4е един ден е толкова фатален 4е тука да ме сасипят от критики.и не си го изкарвам на Иво или Скиса,няма какво да си изкарвам,никой от тях не ми е вдиновен за нищо.Pitbull_Germany написа:Мишел написа:Ще ни се смеят....в тоя форум сме да си помагаме за всичко, когато можем!!!
Не бъркай нещата. В тоя форум сме да си помагаме, но не и да сме си парични донори. Никой тук не е благотворително дружество да раздава пари на вятъра!
Иначе от цялостната ситуация аз разбирам следното - Йолита се е размрънкала неоснователно. Нямаш право, миличка, да сереш по на другите имиджа, защото си незапозната с тези неща. Като те е страх от мечки не ходи в гората!!! Като си дала пари на непознат човек...да си мислила. Като тръгнеш да скачаш с бънджи приемаш и възможността въжето да се скъса и да се тапетираш долу, нали!? Всяка една заложна къща ще изчака 1 ден, ако не успее длъжника. Така че чакаш до края на деня и после почваш да пищиш и да вееш байряка. Това, което ти правиш му се вика клевета и според законите на РБ е наказуемо.
Баварец, и ти не си цвете за мирисане, момче. Основно правило като взимаш кешовица е, че като видиш, че ще се забавиш, ти трябва да потърсиш човека, а не той теб. Какво значи "Казах да ми напишат другия телефон да ми звънне там"??? Като си такъв голям баро и 700 лв. за теб са носни кърпи...защо ти не й звъннеш? Може би, ако беше подходил по-сериозно, нямаше да те осере така. И, моля те, недей да обясняваш колко малко пари са 700 лв. Приемам, че сумата, която дължиш на Х-сайтър, е по-малка, така че щом онази суме не можеш да върнеш...просто не се прави на толкова висок, колкото не си! И, ДА, няколко от хората, които сме писали тук, не сме се овъртели с кредити като патета в калчища!
И не се опитвай да си го изкарваш на Иво или СКИСА!!! Както последният ти каза - щом правите това публично достояние и занимавате цял форум с глупостите си - значи ще си търпите мирно критиките и съветите! Поемай си рисковете и следващия път не взимай пари на заем от кой да е и най-вече от психично-лабилни госпоициА дали ще й ги върнеш на момичето...ще го видим...14:41 е
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
SKISA написа:аз предлагам писалите у темата да сбереме по 10 кинта и да ги дадеме на колежката! така и тя-сита и колегата нема да се поругава името му...!!!
па после мое се аресат и да се земат....
А па ние после ше играеме на сватбата, а...мамоооуууу...само убава рикия да намерат

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
днес рано почна филма-още преди 16ч....!!! говоря за спаменето и екшъна по нета....!!!!
ма аз не разбрах на мене ли си го изкарват-недей бе ,човек! говорим си..!
има време -още малко ! човека е написал,казал е дума -да видим...!! и тва ше е първата стъпка към изчистването на ...кво беше тва.....имиджа!!!
ма аз не разбрах на мене ли си го изкарват-недей бе ,човек! говорим си..!
има време -още малко ! човека е написал,казал е дума -да видим...!! и тва ше е първата стъпка към изчистването на ...кво беше тва.....имиджа!!!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Аре,чакаме развръзката!
За сега,както е казал Бай Ганьо-Имала е бол пари,дала е!

За сега,както е казал Бай Ганьо-Имала е бол пари,дала е!

Последна промяна POL_Starshi на 27 Яну 2009, 17:12, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!