ОТВЛЕ4ЕН АВТОБУС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 27 Яну 2009, 16:44

bavareca_86 написа:
недай си боже ти ако загубиш детето си какво ще направиш :?:[/quote]

:!: :!: :!: :idea: :idea: :idea:
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Яну 2009, 16:44

M2PR написа:пп. Петре, а не тебе къв ти е проблема ве... на сека манджа, сакън да не се включиш :idea:

Аз ли? Ти си по-голям "хейтър" и от мен ве :lol:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 27 Яну 2009, 16:45

павката написа:интересно ще е ако на певечето им се случи как ще реагират,ама ся ви е лесно да го нападате!
човека искрено каза,че не иска нищо фатално да се случи,просто да му се обърне внимание!
или да пие една вода за детето си и да си свирка :roll:

Да, сигурно е много тежко, на никого да не се случва, но ТОВА ли е начина да "му се обърне внимание"... Да размахва пистолет, да заплашва, че има бомба, да стресира толкова хора... Доста... нестандартен начин да търсиш справедливост и правосъдие... Ами ако всеки, но когото се случи нещо неприятно, загуба на близък, несправедлива присъда, измама, изобщо, нещо с което не е съгласен и отказва да приеме, тръгне да си търси правата по този начин ??? Хейде, хайде, не е нормална реакция това... :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Яну 2009, 16:47

Apassionata написа:
павката написа:интересно ще е ако на певечето им се случи как ще реагират,ама ся ви е лесно да го нападате!
човека искрено каза,че не иска нищо фатално да се случи,просто да му се обърне внимание!

Да, сигурно е много тежко, на никого да не се случва, но ТОВА ли е начина да "му се обърне внимание"... Да размахва пистолет, да заплашва, че има бомба, да стресира толкова хора... Доста... нестандартен начин да търсиш справедливост и правосъдие... Ами ако всеки, но когото се случи нещо неприятно, загуба на близък, несправедлива присъда, измама, изобщо, нещо с което не е съгласен и отказва да приеме, тръгне да си търси правата по този начин ??? Хейде, хайде, не е нормална реакция това... :confused:

Някой хора стигат и до там, след като навсякъде му вдигат рамена...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gele76 » 27 Яну 2009, 16:48

///peter написа:

И с право, особено като се отнася до детето му :!:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: ОТВЛЕ4ЕН АВТОБУС

Мнение от cobrata_m3 » 27 Яну 2009, 16:48

Apassionata написа:
Мишел написа:...
Като прочетох заглавието в първия моменти си викам Тошко е бил в автобуса, не е стигнал до Йолита :lol: :lol: :lol:

Аз пък реших, че Тошко е отвлякъл автобуса и сега си предявява исканията: Чист имидж за Бавареца_86 ! :bgflag:

А този, похитителя, съвсем тряя да е врътнал...

що ти сигурно си губила дете и знаеш как е лесно е викаш.не го подкрепям но явно на човека му е дошло до гуша от шибаното ни законодателство от това което се знае човека иска да привлече внимание а не да избива хора и да му дадът 5 милиона и хеликоптер до летището факшиви документи и къща в куба.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 27 Яну 2009, 16:51

gele76 написа:
///peter написа:

сигурно едва ли е изгубил детето си и е решил след една година да отвлече автобус.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gele76 » 27 Яну 2009, 16:54

cobrata_m3 написа:
gele76 написа:
///peter написа:

сигурно едва ли е изгубил детето си и е решил след една година да отвлече автобус.

Имам в предвид, че ако някой направи на това същество нещо(не дай си боже):
Изображение

няма да отвличам автобуси, я виновника ще е закопан някъде на дълбоко под земята!!!!
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 27 Яну 2009, 16:57

cobrata_m3 написа:
Apassionata написа:

що ти сигурно си губила дете и знаеш как е лесно е викаш.не го подкрепям но явно на човека му е дошло до гуша от шибаното ни законодателство от това което се знае човека иска да привлече внимание а не да избива хора и да му дадът 5 милиона и хеликоптер до летището факшиви документи и къща в куба.

Хайде ти да не знаеш дали съм губила дете или не, а? Ти губил ли си, разкажи тогава !!! Шибаното ни законодателство! Да привлече внимание...
Ами да, шибаното ни законодателство... и правосъдие... снощи счупиха главата на баща ми с камъни. Ей, така, без причина, луд съсед... Цяла вечер висях по Полиции и Пирогов... При сто хиляди жалби и прочие преди това... И какво, трябваше да отвлека може би Патрулката пред Районното с искания да го закопчаят този за повече от три часа? Да му направят прсиатрична експертиза... и да спя спокойно...
Пак казвам НЕ Е НАЧИНА ТОВА!
Последна промяна Apassionata на 27 Яну 2009, 17:10, променена общо 2 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 27 Яну 2009, 16:57

gele76 написа:
cobrata_m3 написа:
gele76 написа:
///peter написа:

Имам в предвид, че ако някой направи на това същество нещо(не дай си боже):
Изображение

няма да отвличам автобуси, я виновника ще е закопан някъде на дълбоко под земята!!!!

разбрах те колега и те подкрепям :yes:
п.с. голяма сладуранка :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Яну 2009, 16:59

пича иска правосъдие
у америката се пукат за щяло и нещяло
бомба сигурно няма
на момче от форума,щяха да прегазят бременната жена,той описа как се чувства,ама туа са контра тия дето не са родители
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 27 Яну 2009, 17:00

Apassionata написа:

И на теб като ти вдигнат от полиция, и други институции рамене, и кажат, че нищо не могат да направят, и ти кажат "Оправяй се.." след такова нещастие, ще ти прищрака и кои знае какво ще направиш :) То аз нз какво ще стане недай си Боже, като имам деца, и на някое да му се случи нещо..! Колегата gele76 е прав..! Такижа работи ще му се случат, че.... :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Яну 2009, 17:01

gele76 написа:Изображение

10 мин вече седя и го гледам гова сладурче!!!! Да ти е жива и здрава, нищо че не е по темата :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gele76 » 27 Яну 2009, 17:04

Искам да кажа, че не сме сигурни какво го е накарало човека да го направи. Може да е луд! Може и на истина да е загубил нещо ценно и после никой да не му е обърнал вниамание(не че това е начина)! Но ако втория кейс, никой не може да го вини, защото ако се постави в неговото положение, никой не знае на къде ще го избие (МОЛЯ СЕ НА НИКОЙ ДА НЕ СЛУЧВА). Айде като се изясни за какво става дума, тогава да коментираме!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 27 Яну 2009, 17:05

Apassionata написа:
cobrata_m3 написа:

що ти сигурно си губила дете и знаеш как е лесно е викаш.не го подкрепям но явно на човека му е дошло до гуша от шибаното ни законодателство от това което се знае човека иска да привлече внимание а не да избива хора и да му дадът 5 милиона и хеликоптер до летището факшиви документи и къща в куба.[/quote]
Хайде ти да не знаеш дали съм губила дете или не, а? Ти губил ли си, разкажи тогава !!! Шибаното ни законодателство! Да привлече внимание...
Ами да, шибаното ни законодателство... и правосъдие... снощи счупиха главата на баща ми с камъни. Ей, така, без причина, луд съсед... Цяла вечер висях по Полиции и Пирогов... При сто хиляди жалби и прочие преди това... И какво, трябваше да отвлека може би Патрулката пред Районното с искания да го закопчаят този за повече от три часа? Да му направят прсиатрична експертиза... и да спя спокойно...
Пак казвам НЕ Е НАЧИНА ТОВА![/quote]
първо си оправи цитата щото аз не съм казал това. второ аз да съм казал че това е начина що трябва да е изтрещял човека знаеш ли ква е ситуацията знаеш ли какво е опитал преди това ако това дете е било смисъла на живота му и видиш ли след месец видиш убиеца да се шматка по улиците сигурно ще ти стане готино има характери и ХАРАКТЕРИ .трето кво общо има случея с баща ти кофти случка мен също ми се е случвало и кво тема ли да пусна :?:
п.с. мен приятелката ми щеше да се прибира с този автобус но не успя да го хване

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата