ОТВЛЕ4ЕН АВТОБУС

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 27 Яну 2009, 17:07

bavareca_86 написа:
M2PR написа:
gele76 написа:
M2PR написа:Новината в Днес.бг

Баси и скапаняка прост, тоя не е за затвора, тоя е за психиятрията. Дано нищо не им направи на хорицата!!! :evil: :evil: :evil:

Ае да се чете по-внимателно преди да се дават оценки!!!!!!!!!!!!!

Цитат:

Исканията му към полицията пък са да му доведат мъж с инициали П. Г., от село Хераково, Сливнишко, който, по думите му, е причинил катастрофа с участието на приятелката на похитителя – Росинка Костова.

Това се случило през август миналата година, когато тя била бременна и загубила детето си.

Чета, да. И то много внимателно, не ме мисли мене.
Да иде да скача от някой мост и така да си привлича вниманието! "Отвлича автобус"... ебаси и геройството да държи 36 души на тръни барабр с техните семейства, заради някъв негов себеподобен. Ми разбирам, че е кофти че е загубила бебето, ама не е това начина :!: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Аман :!: :!: :!:
недай си боже ти ако загубиш детето си какво ще направиш :?:

Не го пожелавам на никого! Несъмнено това е била тяхна лична трагедия! Ама не е това начина пак казвам !!! Тези 36 души в автобуса и техните близки какво са му виновни !!!!!!!!!!! :evil:
Като иска да привлече внимание да иде да се прави че ще скача от някой мост бе хора !!! Ако ще да му натроши канчето на виновника - всичко пак остава за негова сметка... Но да въвлича невинни хора... за разстрел е! Що не отиде да окупира къщата на онзи и да вземе за "заложниците" негови близки, а????

Петреско хейтърка съм по повод на необмислените и по-скоро безмислени изказвания по такива сериозни теми !!!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 27 Яну 2009, 17:10

Цитат:

"Опитах всякакви други работи, за да получа правосъдието, което заслужавам и не го получавам. Реших по този начин да привлека вниманието.

Нямам конкретни мотиви нито към фирмата, нито към автобуса, нито към пътниците. Съжалявам, че ги подлагам на стрес", каза Блажев пред репортер на bTV.

Според разказа му, на 1 август Петър Ганев опитал да прегази приятелката му, която била бременна в шестия месец.

"Ходих в полицията и не ми обърнаха внимание. Не вярвам нито в съд, нито в прокуратура", каза похитителят. Той настоява да се срещне с мъжа, причинил пътния инцидент.

"Хората ще си отидат живи и здрави. Искам само да се видя с него очи в очи”, каза Блажев. Той отказва да посочи каква бомба е заложил в автобуса.
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Яну 2009, 17:11

M2PR написа:...

Както са казваше в един култов филм "Уххххххх че си готяна" :lol:
А по темата, трудно е да се каже какво може да се случи на един човек в подобна ситуация, от преминат дълъг път на загуба на дете, евентуално и проблеми на жената за в бъдеще, след това и най-вероятно виновника е излезнал без присъда...
Но пък може и за хубаво да е ако случая се раздуе! Само дано не го свитнат човека :(

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: ОТВЛЕ4ЕН АВТОБУС

Мнение от Apassionata » 27 Яну 2009, 17:15

cobrata_m3 написа:
Apassionata написа:
cobrata_m3 написа:

А този, похитителя, съвсем тряя да е врътнал...

що ти сигурно си губила дете и знаеш как е лесно е викаш.не го подкрепям но явно на човека му е дошло до гуша от шибаното ни законодателство от това което се знае човека иска да привлече внимание а не да избива хора и да му дадът 5 милиона и хеликоптер до летището факшиви документи и къща в куба.

Хайде ти да не знаеш дали съм губила дете или не, а? Ти губил ли си, разкажи тогава !!! Шибаното ни законодателство! Да привлече внимание...
Ами да, шибаното ни законодателство... и правосъдие... снощи счупиха главата на баща ми с камъни. Ей, така, без причина, луд съсед... Цяла вечер висях по Полиции и Пирогов... При сто хиляди жалби и прочие преди това... И какво, трябваше да отвлека може би Патрулката пред Районното с искания да го закопчаят този за повече от три часа? Да му направят прсиатрична експертиза... и да спя спокойно...
Пак казвам НЕ Е НАЧИНА ТОВА![/quote]
първо си оправи цитата щото аз не съм казал това. второ аз да съм казал че това е начина що трябва да е изтрещял човека знаеш ли ква е ситуацията знаеш ли какво е опитал преди това ако това дете е било смисъла на живота му и видиш ли след месец видиш убиеца да се шматка по улиците сигурно ще ти стане готино има характери и ХАРАКТЕРИ .трето кво общо има случея с баща ти кофти случка мен също ми се е случвало и кво тема ли да пусна :?:
п.с. мен приятелката ми щеше да се прибира с този автобус но не успя да го хване[/quote]
ПЪРВО - си оправих цитата.
ВТОРО - хората могат да видят какво написа и не ти ли се струва лееко нередно ехидно да казваш на жена, за която не знаеш НИЩО... " Ти па понеже си губила дете"... точно във връзка с Темата... болката от зегубата...
ТРЕТО - връзката със случката с баща ми е така: И аз не виждам справедливост и правосъдие, и аз съм направила хиляди неща, за да няма проблеми... но не изперквам и не правя глупости! Защото това - отвличане на автобус със оръжие е ГЛУПОСТ... А ти ако не виждаш връзка, значи не разбираш от сравнения!
И да, интересно, ако приятелката ти беше в автобуса, как щеше да разсъждаваш...
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 27 Яну 2009, 17:15

Квото и да се храните и да говорите аз пък твърдо заставам зад човека... Вярно че прави нещо незаконно но замислете се при всичко което виждаме всеки ден какво ни остава.. Човека просто е опитал всичко и това е било последния вариант да му обърне някой внимание.. Той иска справедливост а не 100 000€ или ферари и тем подобни глупости...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 27 Яну 2009, 17:20

Всичко приключи :!: За щастие благополучно :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: ОТВЛЕ4ЕН АВТОБУС

Мнение от cobrata_m3 » 27 Яну 2009, 17:21

Apassionata написа:
cobrata_m3 написа:
Apassionata написа:
cobrata_m3 написа:

А този, похитителя, съвсем тряя да е врътнал...

що ти сигурно си губила дете и знаеш как е лесно е викаш.не го подкрепям но явно на човека му е дошло до гуша от шибаното ни законодателство от това което се знае човека иска да привлече внимание а не да избива хора и да му дадът 5 милиона и хеликоптер до летището факшиви документи и къща в куба.

Хайде ти да не знаеш дали съм губила дете или не, а? Ти губил ли си, разкажи тогава !!! Шибаното ни законодателство! Да привлече внимание...
Ами да, шибаното ни законодателство... и правосъдие... снощи счупиха главата на баща ми с камъни. Ей, така, без причина, луд съсед... Цяла вечер висях по Полиции и Пирогов... При сто хиляди жалби и прочие преди това... И какво, трябваше да отвлека може би Патрулката пред Районното с искания да го закопчаят този за повече от три часа? Да му направят прсиатрична експертиза... и да спя спокойно...
Пак казвам НЕ Е НАЧИНА ТОВА!

първо си оправи цитата щото аз не съм казал това. второ аз да съм казал че това е начина що трябва да е изтрещял човека знаеш ли ква е ситуацията знаеш ли какво е опитал преди това ако това дете е било смисъла на живота му и видиш ли след месец видиш убиеца да се шматка по улиците сигурно ще ти стане готино има характери и ХАРАКТЕРИ .трето кво общо има случея с баща ти кофти случка мен също ми се е случвало и кво тема ли да пусна :?:
п.с. мен приятелката ми щеше да се прибира с този автобус но не успя да го хване[/quote]
ПЪРВО - си оправих цитата.
ВТОРО - хората могат да видят какво написа и не ти ли се струва лееко нередно ехидно да казваш на жена, за която не знаеш НИЩО... " Ти па понеже си губила дете"... точно във връзка с Темата... болката от зегубата...
ТРЕТО - връзката със случката с баща ми е така: И аз не виждам справедливост и правосъдие, и аз съм направила хиляди неща, за да няма проблеми... но не изперквам и не правя глупости! Защото това - отвличане на автобус със оръжие е ГЛУПОСТ... А ти ако не виждаш връзка, значи не разбираш от сравнения!
И да, интересно, ако приятелката ти беше в автобуса, как щеше да разсъждаваш...[/quote]
няма кво та ти отговарям повече щом сравняваш случея с баща ти с нещо подобно много добре разбра какво исках да кажа не ме карай да се заяждам.
и кво като си жена :?: мъж ако си изгуби детето по малко боли ли :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gele76 » 27 Яну 2009, 17:23

plradev написа:Всичко приключи :!: За щастие благополучно :D

Ако това е вярно http://www.dnes.bg/article.php?id=64880 , СЕ ПРИЗНАВАМ ЗА ВИНОВЕН, за защитаването на човека, но си седя зад думите ми!!!!!!
Последна промяна gele76 на 27 Яну 2009, 17:34, променена общо 1 път
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 27 Яну 2009, 17:30

gele76 написа:

Ако това е вярно http://www.dnes.bg/article.php?id=64880 , СЕ ПРИЗНАВАМ ЗА ВИНОВЕН, за защитатаването на човека, но си седя зад думите ми!!!!!!

И аз така... :shock:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 27 Яну 2009, 17:37

Ами казах аз, че е изкукал, ма неее, тука ми скочиха, братче да го защитават - какво бил преживял... а той май ще се окаже два пъти по-изкукал... :roll: Дано се разбере истината до довечера...
И ми е интересно какво е наказанието за такъв вид престъпление... Ако не го освидетелстват...
Защото - Това е престъпление, мили ми момчета! Отвличане с оръжие! Вие защитавахте престъпно деяние. Никой, по никакви причини, няма право да залашва живота и сигурността на невинни хора!!!
Пише някъде, че бил много лабилен и бил готов на крайни мерки... дано всичко е минало ОК... :confused:
Последна промяна Apassionata на 27 Яну 2009, 17:38, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bebekrisss » 27 Яну 2009, 17:37

Айдееееее похитителя се предаде!
Разбира се, че щастието не е в парите. Но по-добре да плачеш в BMW, отколкото в Golf...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 27 Яну 2009, 17:40

uricatoli написа:
gele76 написа:

Ако това е вярно http://www.dnes.bg/article.php?id=64880 , СЕ ПРИЗНАВАМ ЗА ВИНОВЕН, за защитатаването на човека, но си седя зад думите ми!!!!!!

И аз така... :shock:

........Впоследствие, от разказ на репортер на bTV, който е бил на мястото на инцидента, стана ясно, че жената всъщност е родила живо и здраво дете. Репортерът обясни, че похитителят е неуравновесен и нещата, които говори, не могат да бъдат приемани 100% за истина........

В емисията на БТВ не чух да споменават нещо по този въпрос :roll: .Казаха,че всички а невредими като дори не е докоснат никой от похитените.Пистолетът е бил газов....Не че има значение ,като си представим какъв стрес е това....До няколко часа всичко би трябвало да излезе на яве...

п.п.По Канал 3 Сашо Диков пак направи онлайн виртуално разследване,като показа пистолета,снимка на мястото от гугъл и предполагаема снимка на похитителя...Както винаги говори няма такива глупостиИзображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 27 Яну 2009, 17:42

Код: Избери целия код
Впоследствие, от разказ на репортер на bTV, който е бил на мястото на инцидента, стана ясно, че жената всъщност е родила живо и здраво дете. Репортерът обясни, че похитителят е неуравновесен и нещата, които говори, не могат да бъдат приемани 100% за истина

народа полуде

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gele76 » 27 Яну 2009, 17:47

Apassionata написа:Ами казах аз, че е изкукал, ма неее, тука ми скочиха, братче да го защитават - какво бил преживял... а той май ще се окаже два пъти по-изкукал... :roll: Дано се разбере истината до довечера...
И ми е интересно какво е наказанието за такъв вид престъпление... Ако не го освидетелстват...
Защото - Това е престъпление, мили ми момчета! Отвличане с оръжие! Вие защитавахте престъпно деяние. Никой, по никакви причини, няма право да залашва живота и сигурността на невинни хора!!!
Пише някъде, че бил много лабилен и бил готов на крайни мерки... дано всичко е минало ОК... :confused:

Абсолютно вярно!!!!!!!

Аз казах, че не това е начина! Ако наистина се окаже вярно - ОК, за лудницата е! Ако не, пак не е това начина, а да изтрие от лицето на земята тоя идиот , който се е опитал да сгази бременната му приятелка!

Пак казвам, нека да се изясни случая!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 27 Яну 2009, 17:49

момчета и момичета ! аз като типичен нашенец не вярвам на медиите :winky: сега може и невменяем да го изкарат, луд болен от рак и тн...невярваите на сичко :shock:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата