трансплантиране на врати от е36!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
Защо ще разваляш е30-ката немога да разбера
Според мен няма да стане или ще стане но ще падне много рязане и китосване.
Просто не си играй. Това ми е мнението
Успех с проекта
-->Поздрави
-->Митко

Според мен няма да стане или ще стане но ще падне много рязане и китосване.
Просто не си играй. Това ми е мнението

Успех с проекта

-->Поздрави
-->Митко
Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
remaka написа::shock: абе вие през деня не сте ли на работа та мислите щуротии?
Абе всичко е възможно, щом S38 на Е30 слагат, колко му е две врати да присадят?! Колкото до предно стъкло от Е36 за задно на Е30, предлагам да стане: Задно от москвич 412 за странично на Е30. Така става много фешън и олдскулър, а ще има и фрагменти на електромобил.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
K27 написа:От москвич стават дръжките на вратите, по маняшки са, олд-скуул хромирани!
И задължително калобрани на предни и задни търкалца от ЗАЗ-ка или полско фиатче 126п.

- K27
- кандидат ентусиаст
-
В началото беше Словото, и Словото беше у Бога, и Бог беше Словото. То беше в начало у Бога и задача на верния ентусиаст би трябвало да е да повтаря всеки ден с хвалебствена смиреност единственото неизменно събитие, чиято несъкрушима истина може да бъде утвърждавана. Ала ние виждаме само pre speculum et in aegnimate, та истината, преди да ни се разкрие изцяло, се проявява на части (ах, колко са трудни за разгадаване) в този грешен свят, така че трябва да разчопляме верните белези и там, където те изглеждат неясни и почти изтъкани от воля, насочена изцяло към злото.
Едно време хората бяха красиви и едри (днес са деца и джуджета), но това е само един от многото факти, доказващи нещастието на един свят, който остарява. Младежите вече не искат нищо да учат, науката е в упадък, целият свят върви с краката нагоре, слепци водят други слепци и ги тласкат в бездни, птиците се хвърлят, преди да са излетели, магарето свири на лира, воловете танцуват, Мария не обича вече съзерцателния живот и Марта не обича вече дейния живот, Лия е стерилна, Рахил има плътско око, Катон посещава бардаците, Лукреций става жена. Всичко се отклонява от своя път. Слава Богу, че по онова време можах да усвоя желанието да се уча и чувството за верния път, което се запазва и тогава, когато пътеката криволичи.
Едно време хората бяха красиви и едри (днес са деца и джуджета), но това е само един от многото факти, доказващи нещастието на един свят, който остарява. Младежите вече не искат нищо да учат, науката е в упадък, целият свят върви с краката нагоре, слепци водят други слепци и ги тласкат в бездни, птиците се хвърлят, преди да са излетели, магарето свири на лира, воловете танцуват, Мария не обича вече съзерцателния живот и Марта не обича вече дейния живот, Лия е стерилна, Рахил има плътско око, Катон посещава бардаците, Лукреций става жена. Всичко се отклонява от своя път. Слава Богу, че по онова време можах да усвоя желанието да се уча и чувството за верния път, което се запазва и тогава, когато пътеката криволичи.
Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

въпрос на елементарна култура е, когато цитираш, да посочваш източника си... в противен случай си присвояваш чужди думи/мисли
или пък трябва и тук да приемем, че от тебе тръгва Словото... както и Там / в другия форум /...
- devastator
- младши ентусиаст
-
аз по темата мога да добавя ,че знам един тунинг сайт от Юнайтед Стейтс в който продават панти тип Ламборгини стайл.Демек може хем е36-тичкови врати,хем нагоре да се дигат.
Ако успееш да направиш вратите свирни,имам супер маняшки ваденки с тунинг фирми,да налепкаш по стъклата
Ако успееш да направиш вратите свирни,имам супер маняшки ваденки с тунинг фирми,да налепкаш по стъклата

Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- K27
- кандидат ентусиаст
-
въпрос на елементарна култура е да цитираш и да посочваш източника си (тунинг сайтовете в УСА)... в противен случай си присвояваш чужди думи/мисли
или пък трябва и тук да приемем, че от тебе тръгва Словото... както и Там / в другия гараж/...
или пък трябва и тук да приемем, че от тебе тръгва Словото... както и Там / в другия гараж/...
- devastator
- младши ентусиаст
-
мамицата им и мръсна сган.
човек дет не става нищо от него става или бакшиш или полицай или бега до Юнайтед Стейтс.
а сега си представи 5 века там да се събира сган дето нищо не става от нея и после даже не могат да излъжат ,че са кацали на луната
човек дет не става нищо от него става или бакшиш или полицай или бега до Юнайтед Стейтс.
а сега си представи 5 века там да се събира сган дето нищо не става от нея и после даже не могат да излъжат ,че са кацали на луната
Чекай да скиваш как скоро бацко ироничен флудър ,че стане старши ентусиаст,а в бъдеще може би и....!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
devastator написа:мамицата им и мръсна сган.
аз пък съм чувал, че от тия дето нищо не става, не отиват никъде... ама знае ли човек къде е истината... ако според вас е правенето на монстър тръкове и слагане на нови двигатели в стари коли, може би имате различна гледна точка...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Писна ми от всичките супер умни тарикати, и от тук нататак мнения ще се трият без предупреждение. Също така мисля че има много истина в мнението на ивчо3 което беше обръщение към К27, не може там да искаш от хората едно, а тук самия ти да правиш това което не искаш другите да правят във форума на които ти си модератор.

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- K27
- кандидат ентусиаст
-
LeX написа:...К27, не може там да искаш от хората едно, а тук самия ти да правиш това което не искаш другите да правят във форума на които ти си модератор.
Саше, тая забележка по-скоро не е към мен, нали? По-скоро трябва да е към теб и прежде пишещия. Тия дето им викаш 'супер умни тарикати' се опитват да ви подскажат нещо, ама вие с прежде пишещия май не искате да схванете или се праите, че не разбирате. Някъде бях написал, че и в двата форума аз съм от една и съща страна...
И като ви е писнало от всички тия 'супер умни тарикати', как не ви писна от достойни потребителчета, чиито мнения са формирани 90% от емотиконки, а другите 10% са свързани с екзестенциални въпроси от рода 'Мога ли да преместя акумулатора в багажника'? И с безбройните 'смислени' теми, дето се въдят като хлебарки в този форум?
ОК, 'супер умните тарикати' да кажем ще спрат да пишат, ще спрат да се забавляват... и тогава, казваш, всичко ще си дойде на мястото - ще останат да се забавляват по своему достойните потребителчета. Ще си дойдат старите темички от рода 'помощ, дрънчи ми нещо вдясно', 'искам да си сменя маслото сам, ама къде се намира масления филтър', 'каква е разликата между 4 и 6 цилиндъра' и т.н. И вездесъщите отговори в тях, повечето с емотиконки и цитати на чужди мнения, но без собствени такива.

Успех!
Приемам забележката ти да не пиша тук. Предполагам че и 'супер умните тарикати' ще уважат призивите ти. За да стане форумът отново такъв, какъвто трябва.

П.С. Някой ми каза (май беше един с откраднато колело), че след заключването на Sreetracers за 1 месец, имало огромен ефект. Мисля, че ти и прежде пишещия, както и останалите ви колеги трябва да се позамислите защо е станало така... а и на първо място, кое е довело да такава крута и непопулярна мярка и могло ли е да се избегне тя?
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ако може да обясниш по-точно, че има кандидат ентусиасти (да не забравяме кой от къде е тръгнал). Също и любовта ти към е21-те и другите въпроси, които отминавате случайно. Крайно време е и аматьорите като мен да разберат кво става нищо,че стоплям по-бавно, всеки трябва да получи своя шанс.K27 написа:...............
62 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5