ИЗМАМА - издирва се!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Яну 2009, 17:54

GVT написа:
///peter написа:Като ще се вадят изводи поне дръж темата, защото от всички писали само един(Архангел) показа, че знае как се дава заем :shock:

Пешо не ,че нещо ама тва записна заповед която не е пред нотариус си е т..к работа.Истината е залог,злато ценности,коли,апартаменти .Нещо което бързо можеш да си върнеш парите,и нали знаеш,че се връзва на 1/3 от цената. ;)

Не си прав... не е необходим подпис от нотариус, а разходите длъжника си ги плаща на съдия изпълнителя :D
Доста от банките и кредитните институции се осъзнаха и вече ползват този метод :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 27 Яну 2009, 17:54

Yolita написа:Тодор не си вдига телефона
май нещо пак има проблем

Ти верно ли му даде 700 лева ей така без залог? Щото има тема у форума?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Яну 2009, 17:55

ja написа:
Yolita написа:Тодор не си вдига телефона
май нещо пак има проблем

Ти верно ли му даде 700 лева ей така без залог? Щото има тема у форума?

Едва ли повече ще го направи.....наивна е била......
Резил голям, още ми се ще да вярвам ще няма да изгори момичето.... :confused:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Яну 2009, 17:58

да каже къде е ше додем да го земем и ше го закарам...!!!щом е до превоза само-ше помогнем....!
а бе не се фащайте за тоя запис на заповед...!!
аре нека има запис и човека да нема нищо на негово име и да нема договор за работа да видим как ш еси ги вземеш парите със съдия изпълнител.-....
Последна промяна SKISA на 27 Яну 2009, 17:59, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 27 Яну 2009, 17:59

Е ако верно не си е удържал на думата и за 15:00ч. ебаси и срамЪ.... :dummy:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 27 Яну 2009, 18:00

SKISA написа:да каже къде е ше додем да го земем и ше го закарам...!!!щом е до превоза само-ше помогнем....!
:twisted: да бе и после наааа :wave: земи тея 10 % комисионна :smoke: хехе аз викам да изчакаме да видим каква ще е развръзката
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 27 Яну 2009, 18:01

bavareca_86 написа:Любо това е при4ината и на теб за момента да немога да ти оправя парите,макар 4е са незна4ителна сума,просто си раздадох моите пари и сега нищо от никаде не полу4авам и се налага аз да се излагам пред други..

Тошко, в случая сумата не е от значение, въпреки че ме обиждаш с това "незначителна" :confused: Както написах и в предишното си мнение мен тези пари няма да ме бутнат, въпроса е принципен! Излизали сме заедно, пили сме, яли сме, имал си нужда помогнал съм ти. Сега в отговор получавам едно леко подигравателно отношение. Когато ти трябват пари 160 лв са си 160 лв! Работил си в заложна къща и сам знаеш за половин година колко щеше да ти струва тази сума ако я беше взел от такова място.
Както ти написах в отговор на ЛС-то ти преди малко въпроса не е в парите, а втова, че ми казваш "довечера или утре ше мина да ти оставя парите", поне не ме лъжи! Кажи ми - не мога сега, нямам от къде да взема и ще се разберем, ама като ме излъжеш и аз може да съм си направил някаква сметка и да съм ги наместил вече тия пари за нещо и ти после като не минеш да ги оправиме става тъпо, не мислиш ли? Също така не мислиш ли, че когато си празнува рождения ден и после завлече цялата тумба в БИАД ми стана леко обидно, че не ми връщаш моите "незначителни" пари, а ходиш да си вееш байряка по нощните заведения?
Въпроси и отговори много, сега знам, че от девет кладенци може да се донесе вода за да се даде обяснение, но както казах въпроса е принципен и мъжката дума поне за мен има някаква стойност и трябва да се държи на нея.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 27 Яну 2009, 18:03

Верно е че е постъпила наивно, ама пък трябва ли да я карате да се чуства виновна за това, че се е опитала да помогне. Явно всеки трябва да се затвори в черупката си и да не поглежда другия... Аз в момента също имам нужда от пари, но пък искам само от познати които ме знаят кои съм и знаят, че няма да ги излъжа...пък и повечето пъти аз съм им помагал...та точно сега ще видя кои е оценявал жестовете които съм правил.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 27 Яну 2009, 18:03

///peter написа:
GVT написа:
///peter написа:Като ще се вадят изводи поне дръж темата, защото от всички писали само един(Архангел) показа, че знае как се дава заем :shock:

Пешо не ,че нещо ама тва записна заповед която не е пред нотариус си е т..к работа.Истината е залог,злато ценности,коли,апартаменти .Нещо което бързо можеш да си върнеш парите,и нали знаеш,че се връзва на 1/3 от цената. ;)

Не си прав... не е необходим подпис от нотариус, а разходите длъжника си ги плаща на съдия изпълнителя :D
Доста от банките и кредитните институции се осъзнаха и вече ползват този метод :)

Последно,че го обърнахме в чат.Говорим за частни лица,и понякога с записна заповед се получават големи проблеми.Имам познат лихвар който го заключиха за изнудване,дал пари на лихва с такъв документ а другия синковец като наближил срока за плащане писва в полицията ,че лицето Х с помоща на лицето Y го принуждават със сила да подпише такъв лист за 10 000 хил лева.После се оправиха защото методите на лихварите са ви познати.Знам хора които дават пари срещу лична карта и един подпис в тетрадката без да те знаят изобщо.Лихвата е убийствена и мърдане от такива няма.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 27 Яну 2009, 18:03

Верно е че е постъпила наивно, ама пък трябва ли да я карате да се чуства виновна за това, че се е опитала да помогне. Явно всеки трябва да се затвори в черупката си и да не поглежда другия... Аз в момента също имам нужда от пари, но пък искам само от познати които ме знаят кои съм и знаят, че няма да ги излъжа...пък и повечето пъти аз съм им помагал...та точно сега ще видя кои е оценявал жестовете които съм правил.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 27 Яну 2009, 18:04

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Яну 2009, 18:04

M2PR написа:Е ако верно не си е удържал на думата и за 15:00ч. ебаси и срамЪ.... :dummy:

ма верно ли е срамно!? ма за нея ли!? аре бе....:D

темата е поучителна-струва си да се плати ,за да се чете....! хората толко пари за цел семестър обучение дават-тука са за два дни и си готов....! модовете да напраат достъпа до темат -платен! ше изкара кинти клуба....

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 27 Яну 2009, 18:10

..човека взе парите, каза чакай малко...........дръж го за петите Изображение
virtue and tranquillity

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 27 Яну 2009, 18:10

SKISA написа:аре нека има запис и човека да нема нищо на негово име и да нема договор за работа да видим как ш еси ги вземеш парите със съдия изпълнител.-....

Точно това ми се случи преди години на мен. Хем ми беше "приятел". Нищо, имаше близки срещи от третия вид в неочакван за него момент и нощна опознавателна разходка. Не че съм бил прав, но това беше варианта. Явно времената не са се променили много. Не прави чест да се правиш на луд на жена при това, която ти е помогнала в тежък момент.

Не ви прави чест да храните момичето колеги. Щото по цял ден тук се реве какви боклуци сме българите, как никой на никой не помага. В един момент някой помага и същите хора които реват, почват да изкарват момичето будала. Понякога е по-добре да си будала, но да си човек със сърце, отколкото крив панелен тарикат с еБееМВ пред блока, 2 кила злато, но злобен като пинчер зад желязна врата. Момичето ще си направи изводите...

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 27 Яну 2009, 18:13

Понякога е по-добре да си будала, но да си човек със сърце, отколкото крив панелен тарикат с еБееМВ пред блока, 2 кила злато, но злобен като пинчер зад желязна врата. Момичето ще си направи изводите...

баце ти токущо издаде стих за класиката,много добре казано :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата