ИЗМАМА - издирва се!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Яну 2009, 18:14

SKISA написа:
M2PR написа:Е ако верно не си е удържал на думата и за 15:00ч. ебаси и срамЪ.... :dummy:

ма верно ли е срамно!? ма за нея ли!? аре бе....:D

темата е поучителна-струва си да се плати ,за да се чете....! хората толко пари за цел семестър обучение дават-тука са за два дни и си готов....! модовете да напраат достъпа до темат -платен! ше изкара кинти клуба....

Е той в 15:30 е пуснал темата за автобуса :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 27 Яну 2009, 18:14

liloff написа:
SKISA написа:аре нека има запис и човека да нема нищо на негово име и да нема договор за работа да видим как ш еси ги вземеш парите със съдия изпълнител.-....

Точно това ми се случи преди години на мен. Хем ми беше "приятел". Нищо, имаше близки срещи от третия вид в неочакван за него момент и нощна опознавателна разходка. Не че съм бил прав, но това беше варианта. Явно времената не са се променили много. Не прави чест да се правиш на луд на жена при това, която ти е помогнала в тежък момент.

Не ви прави чест да храните момичето колеги. Щото по цял ден тук се реве какви боклуци сме българите, как никой на никой не помага. В един момент някой помага и същите хора които реват, почват да изкарват момичето будала. Понякога е по-добре да си будала, но да си човек със сърце, отколкото крив панелен тарикат с еБееМВ пред блока, 2 кила злато, но злобен като пинчер зад желязна врата. Момичето ще си направи изводите...

:yes: :bgflag:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Яну 2009, 18:15

:roll: Дано всичко се нареди
Последна промяна saleen на 27 Яну 2009, 18:24, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Яну 2009, 18:18

liloff написа:
SKISA написа:аре нека има запис и човека да нема нищо на негово име и да нема договор за работа да видим как ш еси ги вземеш парите със съдия изпълнител.-....

Точно това ми се случи преди години на мен. Хем ми беше "приятел". Нищо, имаше близки срещи от третия вид в неочакван за него момент и нощна опознавателна разходка. Не че съм бил прав, но това беше варианта. Явно времената не са се променили много. Не прави чест да се правиш на луд на жена при това, която ти е помогнала в тежък момент.

Не ви прави чест да храните момичето колеги. Щото по цял ден тук се реве какви боклуци сме българите, как никой на никой не помага. В един момент някой помага и същите хора които реват, почват да изкарват момичето будала. Понякога е по-добре да си будала, но да си човек със сърце, отколкото крив панелен тарикат с еБееМВ пред блока, 2 кила злато, но злобен като пинчер зад желязна врата. Момичето ще си направи изводите...

Така е! Ще си направи изводите, друг е въпросът дали ще са добри за колегите от форума :!:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 27 Яну 2009, 18:18

Hugo Boss написа:Верно е че е постъпила наивно, ама пък трябва ли да я карате да се чуства виновна за това, че се е опитала да помогне. Явно всеки трябва да се затвори в черупката си и да не поглежда другия... Аз в момента също имам нужда от пари, но пък искам само от познати които ме знаят кои съм и знаят, че няма да ги излъжа...пък и повечето пъти аз съм им помагал...та точно сега ще видя кои е оценявал жестовете които съм правил.

Така си е и аз не смятам,че момичето/жената е постъпила наивно... имала е дала е... искала е да помогне както и иска парите и да се върнат в уговорения ден...за мен тя не е виновна или пък немога да я упреквам грам... даже и се възхищавам,че има още хора които могат да помогнат (ако повечето бяхме така нямаше да си мислим че е наивна или нещо подобно,а че е направила жест)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Яну 2009, 18:20

добре де тоя рейс нали го върнаха -нема ли са пътниците да стигнат до местоназначинието!?!?
таа била на българия неква скришна много ще да е....!!!
аз да питам тва "долна черта 86" са става "долна черта 87" или кво!?!? може ,па да е бройката.....
стаам му фена на тоя пич-заклеам се!

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 27 Яну 2009, 18:22

явно е че пича няма ни най - малко намерение да връща парите (поне според мене де)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Яну 2009, 18:23

asasin18 написа:явно е че пича няма ни най - малко намерение да връща парите (поне според мене де)

аре са у затвора дето говориш глупости....!!!!!
човека си е написал чинно:"имам долна черта...!" кво са рипате!?!? не срамете форума и ората у него!!!! че патите....
Последна промяна SKISA на 27 Яну 2009, 18:24, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 27 Яну 2009, 18:24

asasin18 написа:явно е че пича няма ни най - малко намерение да връща парите (поне според мене де)

Аз пък си мисля че ще ги върне,цял форум гледа ;) Иначе вече няма да се появи тук :)
В момента са най-големите задръствания,'случайна' мисъл

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 27 Яну 2009, 18:26

Мисля, че одумването вмомента е излишно, изчакайте поне мацката да се появи, да каже, че не е отишъл, или пък че е отишъл, върнал и е парите, че и компенсация за неудобството и тогава давайте нататък. Ако искате си пригответе по един пост за всеки от вариантите и после направо копи-пейст, че гледам не ви свърта.

Иначе наистина много жалка картинка,
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 27 Яну 2009, 18:26

България не е държава в която можеш да се довериш и да дадеш пари на непознат, грешката е на момичето в случая, не става дума за вина а за грешка. От друга страна Бавареца е много виновен щото се е възползвал от наивноста на момичето...

В случая ми е странно, че когато става дума за телефонна измама и е ощетена някоя баба с 1000 лева при положение, че взима 200 лева пенсия, всички викат ами ко да се прай - България, а сега при явна грешка от страна на Yolita, всички почнахте да храните baavareca|_86. Ми ок бе, случило се е да се забави, писа тука, че ще опрай нещата, кво му серете на главата деа...
Последна промяна ja на 27 Яну 2009, 18:28, променена общо 2 пъти

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Яну 2009, 18:26

Slavi_m написа:

Аз пък си мисля че ще ги върне,цял форум гледа ;) Иначе вече няма да се появи тук :)

Те задръстванията не пречат да си вдигаш телефона :roll: :roll: :roll:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 27 Яну 2009, 18:28

Иво написа:
Slavi_m написа:

Те задръстванията не пречат да си вдигаш телефона :roll: :roll: :roll:

Ами ако се удари някъде,поради разсеяност с телефона :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 27 Яну 2009, 18:29

....................... (deleted)

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 27 Яну 2009, 18:31

не знам дали е заради тази тема, но погледнете в извън темата колко хора я гледат в момента :shock:
Tux0 Ca !
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата