ИЗМАМА - издирва се!
Модератор: Общи модератори
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ебати гадния форум...!!!
нито филм са ше има пари да изкарам,екшъна свърши ....!!!
и са кой ше ми даде пари назаем за тоя бушмилс!?!?....а!?!?
мноо сте гадни!!!!
искам да заява най-отговорно ,че не съм се фанал ,че нема никога да ги върне ,а само до 10дни ,ма момъка опроверга мойте наблюдения....!!!
надявам се тва да не е само поради натиска тука у темата.....!!!
са и ако любчо се обади след некой ден.....праиме ВИС-БМВ-2!! фирма за събиране на дължими суми ....
нито филм са ше има пари да изкарам,екшъна свърши ....!!!
и са кой ше ми даде пари назаем за тоя бушмилс!?!?....а!?!?
мноо сте гадни!!!!

искам да заява най-отговорно ,че не съм се фанал ,че нема никога да ги върне ,а само до 10дни ,ма момъка опроверга мойте наблюдения....!!!
надявам се тва да не е само поради натиска тука у темата.....!!!

са и ако любчо се обади след некой ден.....праиме ВИС-БМВ-2!! фирма за събиране на дължими суми ....
Последна промяна SKISA на 27 Яну 2009, 19:25, променена общо 2 пъти
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
ja написа:vectra написа:ja написа:Само срахте на момчето на имиджа
защото не го заслужава ли!?
Ми не го познавам, ама от написаното мисля че не заслужава. Който нема сърце да дава пари назаем да не дава... На мен пича не ми е направил нищо лошо, дори напротив спечелих бутилка Бушмилссссссс
защо трябва ти да си засегнат, че да се каже, че е постъпил некоректно!? След като си взел пари трябва да ги върнеш, ако не можеш в договорения срок, чичко Бел е измислил телефоните. Ами другият колега със 160лв? Да не е фондация " Дарения" ?И 50лв. да са пак никой никуму не е длъжен. Достойнство е да си върнеш дължимото...ако няма странични фактори, които да влияят, разбира се

Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
- Иво
- шПерко
-
Мишел написа:Тошо сичко обърка, а?
За мен абсолютно несериозно отношение, а и думите в началото, че можел да го изкара, че тя го тероризира, забавения срок, напреението и лъжите с часовете, но това си е негова работа

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
ja написа:vectra написа:ja написа:Само срахте на момчето на имиджа
Ми не го познавам, ама от написаното мисля че не заслужава. Който нема сърце да дава пари назаем да не дава... На мен пича не ми е направил нищо лошо, дори напротив спечелих бутилка Бушмилссссссс
eeee, Скиса, що не каза, та и аз да спечеля една

Тошко го познава половината Форум, или поне тези, които ходят по сбирки... Наистина трябва да е изпаднал в МНОГО затруднено положение в случая... Какво стана накрая - закъснял е един ден с връщането на парите, не си вдигал телефона вчера /щото бил с другия/ и момичето изтрещяло. Нормално, не го познава...
Всеки ще си направи изводите и поуките от историята... но мисля, че е страхотно, че все още има хора, от нашия Форум, които са готови да помогнат на колега в труден момент... Поздравления за Юлита!
Тошеее, колко още има да чистиш имидж след тая Темаааа

И да не забрайш Юбчо, ейййй

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Браво на колегата... само се надявам "натискът" от форума да не е претупал нещата,а колегата найстена да е имал намерение днеска да върне парите...
та мисля че темата найстена трябва да се изчисти от спам-а и да се сложи ако сметнат за добре Админите в "страхотни историй" може би или където преценят,също мисля че името трябва да се промени... не мисля че ИЗМАМНИК е точното заглавие предвид,че човека върна парите било то и с 1 ден закъснение... мисля,че името найстена може да е "Висящи пари-Bulgarian Way"
та мисля че темата найстена трябва да се изчисти от спам-а и да се сложи ако сметнат за добре Админите в "страхотни историй" може би или където преценят,също мисля че името трябва да се промени... не мисля че ИЗМАМНИК е точното заглавие предвид,че човека върна парите било то и с 1 ден закъснение... мисля,че името найстена може да е "Висящи пари-Bulgarian Way"

vectra написа:ja написа:vectra написа:ja написа:Само срахте на момчето на имиджа
защо трябва ти да си засегнат, че да се каже, че е постъпил некоректно!? След като си взел пари трябва да ги върнеш, ако не можеш в договорения срок, чичко Бел е измислил телефоните. Ами другият колега със 160лв? Да не е фондация " Дарения" ?И 50лв. да са пак никой никуму не е длъжен. Достойнство е да си върнеш дължимото...ако няма странични фактори, които да влияят, разбира се
Абе забавил се е един ден, и веднага тука баси патардията... Аз па щи кажа, че тоя дето дава пари назаем трябва винаги да допуска някакъв процент, че няма да му се върнат, което значи, че трябва да има накакъв изход от ситуацията...
Сега значи девойката решила да даде на пича некой лев, незнам поради каква причина бе никакъв документ или залог и в деня в който трябва да се върнат парите почва да реве във форума какъв измамник бил Бавареца... Ми момчето писа че има друг телефон, оставил го е да звъни там и да се оправят. Ше го бие ли, ше го целува ли техна си работа. На мене ми прилича на некаква неразрешена любовна афера целата работа.
Са парите са върнати остава да се влюбат и готово...
- SKISA
-
-
Apassionata написа:ja написа:vectra написа:ja написа:Само срахте на момчето на имиджа
eeee, Скиса, що не каза, та и аз да спечеля една![]()
![]()
Тошко го познава половината Форум, или поне тези, които ходят по сбирки... Наистина трябва да е изпаднал в МНОГО затруднено положение в случая... Какво стана накрая - закъснял е един ден с връщането на парите, не си вдигал телефона вчера /щото бил с другия/ и момичето изтрещяло. Нормално, не го познава...
Всеки ще си направи изводите и поуките от историята... но мисля, че е страхотно, че все още има хора, от нашия Форум, които са готови да помогнат на колега в труден момент... Поздравления за Юлита!
Тошеее, колко още има да чистиш имидж след тая Темаааа![]()
И да не забрайш Юбчо, ейййй![]()
аре дай му и ти са да те мислиме и тебе.....!!!!!!
е то ако залагаш на сигурно -нема келепир!
той добре ,че ja-то не се върза на моя анонс за 5 към 1 за тия 10 дни ,че са щех аз да пускам тема за заем.....!!!!
- Иво
- шПерко
-
Всеки да си вади мнение за себе си и да не ангажира другите с него. Аз лично не гледам само този случай, а и този на Любо, а има и друг, който евентуално ще се появи по-късно. 

Иво написа:Всеки да си вади мнение за себе си и да не ангажира другите с него. Аз лично не гледам само този случай, а и този на Любо, а има и друг, който евентуално ще се появи по-късно.
Момчето може да го е заксал нещо, вместо да земем да му помогнем тука, го наредихте. Нали сме общност треа да си помагаме...
За кво следиме сериала, тука нали да си напишеме по нещо, накрая

- SKISA
-
-
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Сега, след като всичко свърши добре. (Или поне част от всичко) искам да ви кажа каква мисъл ми се върти цял ден в главата. Ако искате ме наречете циник, ама си върнете деня назад, огледайте си и се опитайте да преброите непознатите жени които сте видяли днес и които биха ви дали на честна дума 700 лв. на заем...
Аз преброих до 0
Така че по мое скромно (а може и неправилно) мнение, случката има предистория в жанра на птичките и пчеличките...
Аз преброих до 0
Така че по мое скромно (а може и неправилно) мнение, случката има предистория в жанра на птичките и пчеличките...
ja написа:Иво написа:Всеки да си вади мнение за себе си и да не ангажира другите с него. Аз лично не гледам само този случай, а и този на Любо, а има и друг, който евентуално ще се появи по-късно.
Момчето може да го е заксал нещо, вместо да земем да му помогнем тука, го наредихте. Нали сме общност треа да си помагаме...
За кво следиме сериала, тука нали да си напишеме по нещо, накрая
Ми както виждаш са му помогнали, но е имало срок които е пропуснал...Момичето се притеснявало и така...