ИЗМАМА - издирва се!
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
someone написа:Сега, след като всичко свърши добре. (Или поне част от всичко) искам да ви кажа каква мисъл ми се върти цял ден в главата. Ако искате ме наречете циник, ама си върнете деня назад, огледайте си и се опитайте да преброите непознатите жени които сте видяли днес и които биха ви дали на честна дума 700 лв. на заем...
Аз преброих до 0
Така че по мое скромно (а може и неправилно) мнение, случката има предистория в жанра на птичките и пчеличките...
няма предистория,а следистория ебентуално.....!!!!
не забраай кой е продуцента тука и отделно ше режисирам сам....!!!

Hugo Boss написа:ja написа:Иво написа:Всеки да си вади мнение за себе си и да не ангажира другите с него. Аз лично не гледам само този случай, а и този на Любо, а има и друг, който евентуално ще се появи по-късно.
Момчето може да го е заксал нещо, вместо да земем да му помогнем тука, го наредихте. Нали сме общност треа да си помагаме...
За кво следиме сериала, тука нали да си напишеме по нещо, накрая
Ми както виждаш са му помогнали, но е имало срок които е пропуснал...Момичето се притеснявало и така...
Да де, то и това е така.
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Apassionata написа:Тошко го познава половината Форум, или поне тези, които ходят по сбирки... Наистина трябва да е изпаднал в МНОГО затруднено положение в случая... Какво стана накрая - закъснял е един ден с връщането на парите, не си вдигал телефона вчера /щото бил с другия/ и момичето изтрещяло. Нормално, не го познава...
Всеки ще си направи изводите и поуките от историята... но мисля, че е страхотно, че все още има хора, от нашия Форум, които са готови да помогнат на колега в труден момент... Поздравления за Юлита!
Тошеее, колко още има да чистиш имидж след тая Темаааа![]()
И да не забрайш Юбчо, ейййй![]()

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Абе браво, че всичко си свърши добре. Но пича сам си насра шапката. Да имаш уговорка с даден човек за 15:00, а ти в 15:30 да си пускаш темички във форума...не е никак коректно. И такива от сорта "Чакам да ме вземат с кола" за мен не минават. Един мъж на място трябва да е точен в уговорките си.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Айде са преди ключа десет страници, в които се трупа бройка от мнения тип "
".
А ти недей, че като бях малък съм живял в Студентски, в два различни блока, и във втория апартамент беше живял някакъв ВИС-овец...че за 6 години бях свикнал да звънят добре облечените "спортисти" и да питат за Атанас
...а ни беше завещал подраменен кобур, оставен под кухненската мивка
Как да не им се кефиш на тия мутри, ей!
....а като се зачета к'во написах ми става ясно, че са пълни безмислици...ама...и аз едно мнение да натрупам покрай тая тема!

SKISA написа:са и ако любчо се обади след некой ден.....праиме ВИС-БМВ-2!! фирма за събиране на дължими суми ....
А ти недей, че като бях малък съм живял в Студентски, в два различни блока, и във втория апартамент беше живял някакъв ВИС-овец...че за 6 години бях свикнал да звънят добре облечените "спортисти" и да питат за Атанас

...а ни беше завещал подраменен кобур, оставен под кухненската мивка

Как да не им се кефиш на тия мутри, ей!
....а като се зачета к'во написах ми става ясно, че са пълни безмислици...ама...и аз едно мнение да натрупам покрай тая тема!
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
аз само да попитам кой видя и кой как разбра 4е сам казал 4е то4но в 15:00 ще бъда там.
Понеже сам гадно копеле,и също така 4овек на който не му пука за форума според някой,искам да знам от каде на каде Вапросната госпожа,ми се обажда да "ме предупреди 4е е сабрала половината форум(по нейните думи)пред била и ме 4акат."заедно с още нейни приатели.Аджеба има ли некой луд при тая ситуация да отиде сам.Аз не сам.Обадих се на няколко 4овека и отидох на срещата по късно защото 4аках да не сам сам.отивайки там,не сам 4е не видях половината форум,ами само един 4овек мернах и разпознах като **** :?:
Йолита,не видях и твоите приатели,те за какво бяха с теб,да ми се карат ли
Някой може да помисли това за наглост,ма дреме ми.аз сам 4ист пред себе си,варнах се парите с един ден сакъснени,и не под натиска на форума.щото аз ако сам измамник и сам тук да лъжа хората,щеше да ми дреме кой кво си пише и тая да не види пове4е парите
А плюйте ме още.
Понеже сам гадно копеле,и също така 4овек на който не му пука за форума според някой,искам да знам от каде на каде Вапросната госпожа,ми се обажда да "ме предупреди 4е е сабрала половината форум(по нейните думи)пред била и ме 4акат."заедно с още нейни приатели.Аджеба има ли некой луд при тая ситуация да отиде сам.Аз не сам.Обадих се на няколко 4овека и отидох на срещата по късно защото 4аках да не сам сам.отивайки там,не сам 4е не видях половината форум,ами само един 4овек мернах и разпознах като **** :?:
Някой може да помисли това за наглост,ма дреме ми.аз сам 4ист пред себе си,варнах се парите с един ден сакъснени,и не под натиска на форума.щото аз ако сам измамник и сам тук да лъжа хората,щеше да ми дреме кой кво си пише и тая да не види пове4е парите

А плюйте ме още.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
не виждам за какво беше целия панаир. момчето си върна парите , един ден закъснение много голяма работа 

It`s party time !
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
кво зна4и ако гледам форума,ти много добре можеш да разбереш дали го гледам или не,илзязох след последното ми мнение в форума,а в предния пост сам обяснил и защо се забавихИво написа:Бавареца ако гледа форума още, понеже ми написа на Л.С., че чакал да го вземат с кола, момичето му предлага да си приспадне от парите и да си вземе за такси отиване и връщане![]()
![]()
![]()

- ///M Body Shop
-
-
- Кара: E39
Целата работа е, че девойката преигра малко с пускането на тая тема вчераbavareca_86 написа:аз само да попитам кой видя и кой как разбра 4е сам казал 4е то4но в 15:00 ще бъда там.
Понеже сам гадно копеле,и също така 4овек на който не му пука за форума според някой,искам да знам от каде на каде Вапросната госпожа,ми се обажда да "ме предупреди 4е е сабрала половината форум(по нейните думи)пред била и ме 4акат."заедно с още нейни приатели.Аджеба има ли некой луд при тая ситуация да отиде сам.Аз не сам.Обадих се на няколко 4овека и отидох на срещата по късно защото 4аках да не сам сам.отивайки там,не сам 4е не видях половината форум,ами само един 4овек мернах и разпознах като ****![]()
Някой може да помисли това за наглост,ма дреме ми.аз сам 4ист пред себе си,варнах се парите с един ден сакъснени,и не под натиска на форума.щото аз ако сам измамник и сам тук да лъжа хората,щеше да ми дреме кой кво си пише и тая да не види пове4е парите![]()
А плюйте ме още.

martost написа:Целата работа е, че девойката преигра малко с пускането на тая тема вчераbavareca_86 написа:аз само да попитам кой видя и кой как разбра 4е сам казал 4е то4но в 15:00 ще бъда там.
Понеже сам гадно копеле,и също така 4овек на който не му пука за форума според някой,искам да знам от каде на каде Вапросната госпожа,ми се обажда да "ме предупреди 4е е сабрала половината форум(по нейните думи)пред била и ме 4акат."заедно с още нейни приатели.Аджеба има ли некой луд при тая ситуация да отиде сам.Аз не сам.Обадих се на няколко 4овека и отидох на срещата по късно защото 4аках да не сам сам.отивайки там,не сам 4е не видях половината форум,ами само един 4овек мернах и разпознах като ****![]()
Някой може да помисли това за наглост,ма дреме ми.аз сам 4ист пред себе си,варнах се парите с един ден сакъснени,и не под натиска на форума.щото аз ако сам измамник и сам тук да лъжа хората,щеше да ми дреме кой кво си пише и тая да не види пове4е парите![]()
А плюйте ме още.
И аз това повтарям цял ден. Дори банкита дават отсрочка неколко дена, а тя ревна малко предварително

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
bavareca_86 написа:кво зна4и ако гледам форума,ти много добре можеш да разбереш дали го гледам или не,илзязох след последното ми мнение в форума,а в предния пост сам обяснил и защо се забавихИво написа:Бавареца ако гледа форума още, понеже ми написа на Л.С., че чакал да го вземат с кола, момичето му предлага да си приспадне от парите и да си вземе за такси отиване и връщане![]()
![]()
![]()
Лелелелелеле, кажи ако имаш нужда от адвокат, като гледам колко много интерес има към този случай - не само ще те представлява безплатно, но може и дори той да плати, хихихи
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
нужда от адвокат нямам,оттука нататък ако се опита да ми каже нещо тя ли4но или продалжи да ме злепоставя,ще бере доста ядове.не от мен,Под достойнството ми е да заплашвам(още пове4е моми4е)но при разговора който записах и на телефона,как ми иска неустойка 4е сам закъснял един ден,такава неустойки ще види в съда 4е свят ще и се завие.
А дали знае 4е лихварството е забранено с закон
казах ти по телефона казавам ти и тука:не ме заплашвай
А дали знае 4е лихварството е забранено с закон

казах ти по телефона казавам ти и тука:не ме заплашвай

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....