Има ли Porsche фенове?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 27 Яну 2009, 16:20

то има ли някои в бг дето да има спортна кола от този клас и да я кара по начина за който е направена :evil: последно на ,,състезанието,, свети влас като бяха в златните направо останах изумен от уменията им :lol: :gay:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Яну 2009, 18:17

MaXimal написа:Може ли да те попитам ти на коя марка и модел си фен? :) Може и на Л.С. :)

за спортните коли не съм фен на някаква марка, а на няколко много определени модели (щото няма фирма дето да прави само хубави коли)..

не във някакъв особен ред:

2. ламбо галардо суперлегера - гаменщина
3. ферари ф430 скудерия - скалпел
4. мкларен ф1 - скалпел със реактивен двигател
5. вайпър ацр (новия и стария) - сатър със гранатомет
6. ариел атом - скалпел със лазерен мерник (ама така наизуст- щото не съм карал, но така на хартия- мисля че много ще ми хареса)...
7. бмв м3 - най-близко до тез отгоре за малко пари. дори може да мине за леко гт...
8. акюра нсх - най-близо до тез отгоре за малко повече пари.

и така... моя списък със спортни коли които ми допадат (да не се бърка със гт-коли) е къс... ама аз така или иначе имам радикални вкусове за много неща та...
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Яну 2009, 18:24

cobrata_m3 написа:то има ли някои в бг дето да има спортна кола от този клас и да я кара по начина за който е направена :evil: последно на ,,състезанието,, свети влас като бяха в златните направо останах изумен от уменията им :lol: :gay:

когато една джанта ти струва 1000 евра и нагоре... човек внимава. да не говориме че като удариш една такава кола после нищо не е същото...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 628csi; Brabus Widestar GL

Мнение от chris » 27 Яну 2009, 18:45

alx написа:
cobrata_m3 написа:то има ли някои в бг дето да има спортна кола от този клас и да я кара по начина за който е направена :evil: последно на ,,състезанието,, свети влас като бяха в златните направо останах изумен от уменията им :lol: :gay:

когато една джанта ти струва 1000 евра и нагоре... човек внимава. да не говориме че като удариш една такава кола после нищо не е същото...

не става вапрос за джантата, щото точно напенците дават по много за джанти и гуми ама не от каране а от бордюри да паркират пред бедроом, пред мултиплейс и др.,
тук става въпрос за това че германските колеги шпорат здраво поршетата, а покъртителна гледка беше за мен в дитценбах на бенз арал един песионер как си почистваше поршето 964 с червен цвят, държеше прахосмукачката с ръкавички и беше отворил всички възможни врати и капаци.
дори там е приятно да те задминават, защото го правят културно не със свирене святкане и т.н., а с едно леко доближаване превключване с една предавка надолу и мотора почва да гърми, ако не се мръднеш следва вкл на ляв мигач и търпеливо изчакване на момента когато педала на газта ще е натиснат до ламарина и ще му видиш задницата за кратко.
всичко това е далеч от тукашните фенове и собственици на марката между които се отличават и неколцина позитивни хора.

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 27 Яну 2009, 18:51

Абе недейте така. Има и тука хора, които си режат хубавите коли. Просто са по-малко. И евала на тях. :) Скъпо ти струва всичко, но тази кола е направена затова. Например на миналогодишния събор освен момчето с бялата М3-ка Е92 (Иван) не видях някой друг с толкова скъпа кола да прави такива извращения. ;) Момчето там си остави гуми за 5000 лв сигурно...
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 27 Яну 2009, 19:05

alx написа:
MaXimal написа:Може ли да те попитам ти на коя марка и модел си фен? :) Може и на Л.С. :)

за спортните коли не съм фен на някаква марка, а на няколко много определени модели (щото няма фирма дето да прави само хубави коли)..

6. ариел атом - скалпел със лазерен мерник (ама така наизуст- щото не съм карал, но така на хартия- мисля че много ще ми хареса)...
7. бмв м3 - най-близко до тез отгоре за малко пари. дори може да мине за леко гт...

и така... моя списък със спортни коли които ми допадат (да не се бърка със гт-коли) е къс... ама аз така или иначе имам радикални вкусове за много неща та...

На първо място Трабито ли е? :)

Пожелавам ти някой ден да имаш всичките в гаража си ;)
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 27 Яну 2009, 19:10

MaXimal написа:
alx написа:

На първо място Трабито ли е? :)

Пожелавам ти някой ден да имаш всичките в гаража си ;)

А аз що ли си мисля, че има голяма част от тях... или поне са му минали през гаража... ;) :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 27 Яну 2009, 19:37

alx написа:

суперлагера ми е любимотo lambo. Имал ли си честта да караш такова ? Сподели малко впечатления , ако искаш и на лично да не спамим ;)
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Яну 2009, 19:41

айде,айде размечтахте се..
тия тоалетни,за да ги имаш треа си с чаршаф
пък оня къде изгорял за 5000левове гуми,да не ги е изкарал той и да земе да даде 2500 за фитнес!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 27 Яну 2009, 19:47

павката написа:пък оня къде изгорял за 5000левове гуми,да не ги е изкарал той и да земе да даде 2500 за фитнес!
Само не разбрах какво против имаш момчето? Аман от завистливи хора в тоя форум. :) Като има ще дава, жив и здрав да е. И какво като е по-пълен, по това ли определяш кой какъв е? Понеже всички от тук са с аполонови тела.. :)

Важното е, че момчето си е супер точно, нито е надут, нито нищо. И повечето от вас, ако имахте такава кола щяхте да седите само на Калояново и да люпите семки, за да не си хабите гумите. :winky:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 27 Яну 2009, 20:09

павката написа:айде,айде размечтахте се..

не забравяй че "мечтата" е един вид като да си пуснеш тотото- задължително начално действие ако искаш да спечелиш :)

тия тоалетни,за да ги имаш треа си с чаршаф

глупости. виж по-горе. не е задължително като си пускаш тотото да си облечен със чаршаф. дори е малко смешно като предложение ;)

пък оня къде изгорял за 5000левове гуми,да не ги е изкарал той и да земе да даде 2500 за фитнес!

батка, завиждам ти. имаш бая мегдан да работиш върху себе си още...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 27 Яну 2009, 20:18

Харесвам Порше почти колкото БМВ.Една 993-ка GT2 и една 930ка така добре ще ми дойде... :)
Иначе Макларън ф1 - това ми е мечтата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Яну 2009, 20:31

за тва тоз форум се оака,щот се кланят повечето на технологиите в новите лъскачки и драйвърите им,есте закупени от мама.и мойта мама да ми земе бяла емчовица и моите ръце ще целувате,нищо,че не съм ентусиаст,важно е да си комерсиален и модерен!
а онези кривите 30-и къде фъскаха и съскаха и палиха гуминетки на излизане от завоите,дишаха във вратлето на 335и,ама щот няма мноо жица по тях и малко трудно се удържат,те не бият на очи..
май за поршета се пишеше тука :roll:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 27 Яну 2009, 20:48

един пише за Поршета.....друг за М-ки с гумета за 5000...
ама така е....
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 27 Яну 2009, 21:28

alx написа:

колега не знам защо изопачаваш думите ми като много добре знаеш че 99% от тези коли в бг са вземати единствено поради една причина и тя не за да се карат по предазначение.другото което е аз ако съм дал 300 бона за кола мислиш ли че ме боли оная работа че една джанта струва 1000 евра .това с удара не можах да го разбера едва ли някой си взема кола с мисълта да я удря затова че няма да е същата не мога да го разбера :confused:с пари всичко се оправя а тези хора имат пари а че вероятноста да я ударят при тях е много по голяма защото не могат да карат :gay: не знам защо заставаш зад българските ,,бизнесмени,, но ще ти кажа на мен какво ми направи впечатление че от всички тези богати педе.аси само двама човека излязоха по рано да си подгреят колите един пич с ф430 го държа поне половин час човека да покара го малко върна са пак го остави да работи ;) а примерно един богат и надут грозник излезе с охраната си качи се в една кола(да я наречем единствения такъв додж вайпър в бг) и както не е пален цяла вечер да се качиш да го запалиш и да забиеш крака в ламарината и после да го караш на полусъединител и да гледаш лошо :bgflag:.само не ми казвай че на този човек му пука че джантата му е 1000 евро ;)
Последна промяна cobrata_m3 на 27 Яну 2009, 21:51, променена общо 3 пъти

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата