ОТВЛЕ4ЕН АВТОБУС
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
M2PR написа:...не съдете неоснователно или с "хипотетични" доводи и не правете прибързани заключения
\/
и те така те...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
миролюба е като миротворец,голям фарс тая бтв...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
plradev написа:Тоя се оказа някакъв психопат![]()
....
СТРЕС!!!
от него всички ще станем хахави...

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
plradev написа:Тоя се оказа някакъв психопат![]()
п.п.Днеска се нагледах на циркове
що ми викаш психопат ,бе!?!? тоя рейс и него аз го отвлекох у варна....!! кво са не стиа ,че бързах да се върна на била с рейса и са и по тивито ме дават.....!!!
нема уесно ,ей.....
он: нищо не съм видел за тая случка ,ма квото прочетоох от вас-човека си е прав и като е видел ,че нема управия е взел радикално решение...
Последна промяна SKISA на 27 Яну 2009, 22:30, променена общо 1 път
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
мен ми е жал за човечеца, той просто е бил супер отчаян вече опитал е какви ли не методи...не пожелавам на никой неговата съдба

Kambe написа:мен ми е жал за човечеца, той просто е бил супер отчаян вече опитал е какви ли не методи...не пожелавам на никой неговата съдба![]()
Методи за какво?! Аз това не разбрах....
Случката е от миналата година, казаха че детето е живо и здраво, на месеци вече, момата потвърди, че имала само леки охлузвания и се изплашила.....и че не подозирала, че благоверния бил способен на това! Иначе е много сензационно да се каже, че "изгубила" детето....
Кога му превключи на тоя в главата, че трябва да отмъщава незнам.....а и този който ударил жена му й бил познат, приятел....ами да го търси! Защо ще отвлича автобус?!
Цялата история откакто гръмна новината до прякото предаване беше като развален телефон, ама тия журналисти и те понякога изобщо не си правят сметката какво пишат!

Ами ако беше застрелял някого (защото казаха, че пистолета е бил боен и с патрон в цевта) и после се окаже, че всъщност нищо толкова трагично не е станало миналата година......?
Веднага започнахте да нападате тука кой е губил дете, и едва ли не има ли право да се изказва....

Личи си, че човека не е нормален, постъпката му не е нормална, пък кой каквото ще да казва!
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Тука малко инфо за "похитителя", този Atila е нашето момче.
Лично аз виждам един човек, на когото търпението му е свършило и е загубил всякаква надежда, че институциите в БГ могат да му помогнат и е тръгнал сам да решава проблемите си!
Сега сигурно ще го изкарат ненормален или пък терорист... но ми се вижда съвсем нормален човек, като повечето от нас...
Лично аз виждам един човек, на когото търпението му е свършило и е загубил всякаква надежда, че институциите в БГ могат да му помогнат и е тръгнал сам да решава проблемите си!
Сега сигурно ще го изкарат ненормален или пък терорист... но ми се вижда съвсем нормален човек, като повечето от нас...

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
BMWfenomen написа:момчета и момичета ! аз като типичен нашенец не вярвам на медиитесега може и невменяем да го изкарат, луд болен от рак и тн...невярваите на сичко
Совите не са това което са......

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
mastorpetko написа:Тука малко инфо за "похитителя", този Atila е нашето момче.
За кое му е свършило търпението бре колега? Ти гледа ли въобще за какво става въпрос? Колежката Мишел точно преди твоя пост го е написала - за дребна случка от миналата година. Детето му е вече на няколко месеца, а той сега осъзнал, че миналата година, някой е блъснал жена му и тя можела да направи аборт

И няма нужда да го изкарват ненормален, те са го изкарали такъв още преди 12 години!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Eто повече инфо от bTV, за тези, като мен, които не са гледали репортажа снощи...
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=125312
http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=125312
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4