"+" и "-" на бронировката
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
+ спасява ти живота
- огромно тегло оттам голям разход
- огромно тегло оттам голям разход
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
не понеже ми изпадна а не са тръгнали да не стрелят затова се интересувам.Би трябвало да харчи доста повече би трябвало пантите на вратите да се прецакват по бързо.На тази най-леката бронировка има ли го ефекта "лупа".Тва че ще качи разхода е ясно но се чуда и за тва си търса малко инфо
Колега бронираните автомобили не могат да имат "-" и изобщо не могат да се сравняват с обикновенните, освен по външност. Те са направени за да спасяват хората които са вътре. Имал съм допир до коли бронирани 7 степен, спасяват и от РПГ. Самата бронировка тежи над 2.5 тона, всичко по колата е подсилено, а двигателя форсиран. Една такава кола тежи около 5 тона.
За разхода: Мерцедес S V12 97г. брониран (поръчка чисто нов) градско около 50л. извън 35л.
Возят уникално!
За разхода: Мерцедес S V12 97г. брониран (поръчка чисто нов) градско около 50л. извън 35л.

Возят уникално!
Последна промяна WALL на 27 Яну 2009, 23:46, променена общо 2 пъти
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
да де ма тва е тежката бронировка а леката най-леката ? не би трябвало да е толкова тежка.Ма щом и двигателя е форсиран лошо почвам да се разколебавам
Преди правеха бронировка само в Германия и Турция за Европа, Такава кола има и сертификат. Лека бронировка не си струва тя е само за пистолети, но не и за такива с "магнум" боеприпаси и карабини автомати 7,62 и т.н.
Интересувай се повече и от други хора, но според мен не си струва!
Интересувай се повече и от други хора, но според мен не си струва!
Последна промяна WALL на 28 Яну 2009, 0:04, променена общо 1 път
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
ми незнам обявата е в мобиле.бг и аз се почудих много.Ама тва лека бронировка незнам какво представлява и колко килограма отгоре е двигателя форсиран ли е нямам представа незнам.
Здравей , колега ! За тази ли говориш? http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi Нещо цената ми се вижда съмнителна за такъв автомобил!!!
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
http://www.mobilen.bg/pcgi/printdet.cgi ... 0645766846
е за тая говора ма принципно цените паднаха много пък и бронировка на този слаб и капризен двигател не е много добре за тва и цената е такава предполагам
е за тая говора ма принципно цените паднаха много пък и бронировка на този слаб и капризен двигател не е много добре за тва и цената е такава предполагам
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4