:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
^Penata^ написа:според мен за втора употреба тамбона си е перфектен ти кво искаш на магазина са новите
той по-хубав от нов

Tux0 Ca !

porostorm написа:Прекланям се пред такива нагли хора^Penata^ написа:според мен за втора употреба тамбона си е перфектен ти кво искаш на магазина са новитеи пред тяхните защитници, които говорят простотии без дори да знаят за какво става на въпрос
Нека другите които купуват от него имат едно на ум
виж че не става не става, ама и ти си клушарче. за чии дявол ти е тампон втора ръка от кола дето не си виждал на какво дереджее е? ти си като този пич с червения ис дето вчера ми иска накрайници и пита после ,ама защо ми даваш цени за нови???А какво като имам 2 комплекта по ис-ите и не му ги давам???? Такова нещо можеш да си земеш от приател или от някоя разглобена за подарък и пак да стане същото? Кой ще ти е виновен тогава? колата? Чак пък "не четете и пишете глупости", сега ми кажи и кой изглежда глупаво? И чак нагли са били, или и мене включи в числото. Днеска за втори път някой с активно аграрно мислене ми надува на главата и ми се струва че е време за стоп и пуш пауза, ако нямате цигари явор продава. и после не се чудете що там е скъпо..... има неща дето не стават втора ръка и това е положението надявам се да го осмислиш. Аз лично си мисля че ако беше дал малко повече пари да си земеш нов нямаше да се стигне до това дълго и мъчително писане из форума.
Ай със здраве.

Виж сА, ако бешИ прочел добре написаното от мен нямаше да питаш неща на които има отговори вечИ.Shondy написа:porostorm написа:Прекланям се пред такива нагли хора^Penata^ написа:според мен за втора употреба тамбона си е перфектен ти кво искаш на магазина са новитеи пред тяхните защитници, които говорят простотии без дори да знаят за какво става на въпрос
виж че не става не става, ама и ти си клушарче. за чии дявол ти е тампон втора ръка от кола дето не си виждал на какво дереджее е? ти си като този пич с червения ис дето вчера ми иска накрайници и пита после ,ама защо ми даваш цени за нови???А какво като имам 2 комплекта по ис-ите и не му ги давам???? Такова нещо можеш да си земеш от приател или от някоя разглобена за подарък и пак да стане същото? Кой ще ти е виновен тогава? колата? Чак пък "не четете и пишете глупости", сега ми кажи и кой изглежда глупаво? И чак нагли са били, или и мене включи в числото. Днеска за втори път някой с активно аграрно мислене ми надува на главата и ми се струва че е време за стоп и пуш пауза, ако нямате цигари явор продава. и после не се чудете що там е скъпо..... има неща дето не стават втора ръка и това е положението надявам се да го осмислиш. Аз лично си мисля че ако беше дал малко повече пари да си земеш нов нямаше да се стигне до това дълго и мъчително писане из форума.
Ай със здраве.
Дали е тампон или някаква друга част каква е разликата? Ти обърна ли специално внимание на тампона!? Направи ли си този "ТРУД"?
Той е разцепен от край до край дори падна парче от металната основа! А всъшност беше перфектен!
Всъшност до сега и аз защитавах такива псевдо продавачи "неклУшари", виках си да гледат хората... но толкова нагло и подло да се лъжем тук във форума е смешно...

Че тампона е на е сцепен ли дали видях ? ами сигурно щом ти пиша.... но ти неискаш да помислиш върху това което ти казах. За конкретния случай си пра, спор няма. Но съвета ми е да не купуваш такива части които се деформират само от седене или могат да слязат на няколко парчета от демонтаж, защото резултата е на лице и немисля че трябва да го коментираме до безкрай. И на теб мога да продам и тампони и накрайници и тампони на макферсоните втора ръка от оборотните коли но няма да го направя. С мен не е нужно да изпадаш в спорове, виж и говори с "псевдо продавачите" да ти сменят тампона и не си прави устата без да имал пререкания с тях относно продаденото.
А мен можеш също да ме махнеш от списъка за съществуващите бюро справки, защото напоследък нещо не ми харесва как наливаш на хората наляво надясно, особено из едни друг форум. Но това е друга тема. Успех с подмяната и умната.
А мен можеш също да ме махнеш от списъка за съществуващите бюро справки, защото напоследък нещо не ми харесва как наливаш на хората наляво надясно, особено из едни друг форум. Но това е друга тема. Успех с подмяната и умната.

Еми като съм прав защо въобще ме изкарваш виновен? Пак да повторя, че тампона го взимах само за ПРОБА за да видя дали проблема ми е в тях... както и ти видя той бил "перфектен" външно /мили боже/ затова го взех иначе няма да го сложа на колата то е ясно.Shondy написа:Че тампона е на е сцепен ли дали видях ? ами сигурно щом ти пиша.... но ти неискаш да помислиш върху това което ти казах. За конкретния случай си пра, спор няма. Но съвета ми е да не купуваш такива части които се деформират само от седене или могат да слязат на няколко парчета от демонтаж, защото резултата е на лице и немисля че трябва да го коментираме до безкрай. И на теб мога да продам и тампони и накрайници и тампони на макферсоните втора ръка от оборотните коли но няма да го направя. С мен не е нужно да изпадаш в спорове, виж и говори с "псевдо продавачите" да ти сменят тампона и не си прави устата без да имал пререкания с тях относно продаденото.
Аз не влизам в спорове, просто обясняваш неща за които съм написал защо са така и т.н
А относно друг форум, май се бъркаш защото аз там не влизам по ред причини

Както и да е, ако имаш още упреци към мен, как съм бил проз да ме преебат с 21.20 лв. моля дай на лично. Искрено се надявам на теб да не ти се случва

п.п.: Аз с чиста съвест продадох рейка с накрайници, защото бяха перфектни /под 1000 км/ оригинални както и тампони за мотор пак на толкова км пак оригинални... това са части които се деформират но аз ги продадох... както и задни накладки на под 1000 км. Но съм сигурен, че който и да е от 3-мата купувачи ако види този пост ще напише, че няма никакви проблеми с тези части.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ей как може за такъв тампон и пари да му искате
а като е толкова коректен продвача да си върне парите

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Stanchev написа:ей как може за такъв тампон и пари да му искате![]()
това е пълен срам ... некоректните "търговци" се множат. Защо да не си помагаме.
Спрете се с това прееби другарче, безочливостта я оставете настрана.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
- KFZ-Handler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Космически кораб
ЗАПИТВАНЕ:
Здравей колега
Интересувам се от цена за е46 купе.
1. Всички без предния: ?
2. Задните три: ?
Иска ми се да я фолирам цялата, но мисля че ще имам доста проблеми с куките... Ако има някакъв вариант ще кажеш!
Мерси предварително
ОТГОВОР:
Здравей,
1. Всички прозорци без предния излизат 320лв. с отстъпката заради членството във форума - 300лв.
2. Задните три прозореца излизат 210лв. с отстъпката 200лв.
Проблемите с полицаите могат да се сведат до минимум ако отпред сложим някоя много светла разцветка, но не гарантирам, че някъде няма да се заядат... Въпрос на избор е...
Това е от мен.
РЕЗУЛТАТ
Един огромен минус за мартин или „WilliamsF1 Team” !
Колеги ако искате да си слагате фолио на колите не правете грубата грешка да ставате клиенти на този „Професионалист”
За 300лв. и много нерви резултата е умопомрачаващ.
Колата беше взета вечерта и не можах да видя дали всичко е наред. Сутринта след външно измиване (казвам външно защото отвътре не я пипах за да изсъхне уж добре поставеното фолио) се видя какъв е рузлтата от поставянето. Веднага се обадих по тел. И се разбрахме да се видим за да се разберем как ще оправяме нещата. Не съм конфликтна личност и винаги гледам нещата да бъдат изгладени по нормалния начин.
Отговора на „майтора” беше че ще се опита да ги оправи. Попитах го дали е сигурен че след това всичко ще е ок и той каза пак, че ще се опита. На въпроса кога – отговори „Когато ти се обадя” !
Мисля, че за 300лв. всеки един ще се съгласи че няма да толерира никой да си прави експерименти с неговата кола и за негова сметка, затова му казах че си искам парите и като знак на добра воля ще му оставя пари да си покрие материалите. Отговорът беше – „нямам” .
От снимките си личи, че фолиото на доста места е смачкано, пълно е с балончета и дори и най-неразбиращия веднага ще види, че поправяне на това няма.
Еми тва е пиша ви за да не си давате парите на такива пълни аматъори, които даже нямат капка уважение към себе и за които 300лв. им струва бизнеса!
СНИМКИ

Здравей колега
Интересувам се от цена за е46 купе.
1. Всички без предния: ?
2. Задните три: ?
Иска ми се да я фолирам цялата, но мисля че ще имам доста проблеми с куките... Ако има някакъв вариант ще кажеш!
Мерси предварително
ОТГОВОР:
Здравей,
1. Всички прозорци без предния излизат 320лв. с отстъпката заради членството във форума - 300лв.
2. Задните три прозореца излизат 210лв. с отстъпката 200лв.
Проблемите с полицаите могат да се сведат до минимум ако отпред сложим някоя много светла разцветка, но не гарантирам, че някъде няма да се заядат... Въпрос на избор е...
Това е от мен.
РЕЗУЛТАТ
Един огромен минус за мартин или „WilliamsF1 Team” !
Колеги ако искате да си слагате фолио на колите не правете грубата грешка да ставате клиенти на този „Професионалист”
За 300лв. и много нерви резултата е умопомрачаващ.
Колата беше взета вечерта и не можах да видя дали всичко е наред. Сутринта след външно измиване (казвам външно защото отвътре не я пипах за да изсъхне уж добре поставеното фолио) се видя какъв е рузлтата от поставянето. Веднага се обадих по тел. И се разбрахме да се видим за да се разберем как ще оправяме нещата. Не съм конфликтна личност и винаги гледам нещата да бъдат изгладени по нормалния начин.
Отговора на „майтора” беше че ще се опита да ги оправи. Попитах го дали е сигурен че след това всичко ще е ок и той каза пак, че ще се опита. На въпроса кога – отговори „Когато ти се обадя” !
Мисля, че за 300лв. всеки един ще се съгласи че няма да толерира никой да си прави експерименти с неговата кола и за негова сметка, затова му казах че си искам парите и като знак на добра воля ще му оставя пари да си покрие материалите. Отговорът беше – „нямам” .
От снимките си личи, че фолиото на доста места е смачкано, пълно е с балончета и дори и най-неразбиращия веднага ще види, че поправяне на това няма.
Еми тва е пиша ви за да не си давате парите на такива пълни аматъори, които даже нямат капка уважение към себе и за които 300лв. им струва бизнеса!
СНИМКИ

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
абе незнам за при тебе,ама аз ли4но сам пазарувал неща от него и сам ги плащал преди да ги видя и сам бил доволенporostorm написа:Виж сА, ако бешИ прочел добре написаното от мен нямаше да питаш неща на които има отговори вечИ.Shondy написа:porostorm написа:Прекланям се пред такива нагли хора^Penata^ написа:според мен за втора употреба тамбона си е перфектен ти кво искаш на магазина са новитеи пред тяхните защитници, които говорят простотии без дори да знаят за какво става на въпрос
Ай със здраве.
Дали е тампон или някаква друга част каква е разликата? Ти обърна ли специално внимание на тампона!? Направи ли си този "ТРУД"?
Той е разцепен от край до край дори падна парче от металната основа! А всъшност беше перфектен!
Всъшност до сега и аз защитавах такива псевдо продавачи "неклУшари", виках си да гледат хората... но толкова нагло и подло да се лъжем тук във форума е смешно...

- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Ебаси професионалистите
Има едни хора в София за фолио,намират се на бул.Габрово до затвора,гарантирам,че забележки няма да намерите,слагат само на с-класи,7-ци абе все скъпи коли,цените им са като на колегата,обаче качеството е безкомпромисно 

/// 6>4

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
тез са до нас и наистина работят много добре,ина4е"Кон4ето"на Бул.Тодор АлександровTheKiller написа:Ебаси професионалистите![]()
![]()
![]()
![]()
Има едни хора в София за фолио,намират се на бул.Габрово до затвора,гарантирам,че забележки няма да намерите,слагат само на с-класи,7-ци абе все скъпи коли,цените им са като на колегата,обаче качеството е безкомпромисно

Назад към Авточасти и аксесоари