Откраднато Бмв 316-СА7523ВС му е номерът!Награда от 500 лева
Модератор: Общи модератори
братле познавам контингента в Люлин 5 както и цялото 9 РПУ и повярвай ми,нема такъв индивид който да ти открадне колата от там,както казаха по нагоре от един квартал са ,не е практика това,има си други групи от два извесни града които не искам да спомеавам(те се знаят) които са в действие.Коли винаги ще се крадът я за части я за друго,в теб е вината че не си я застраховал,и на мен не ми беше хубаво като дадох 700 кинта за каското ама няма как
сетих се един приятел ми разказваше как му откраднали колата(Pasat) и пича понеже имал връзки проучил нещата,и накрая му я върнали........в последствие му казали че колата била за полицай
кво говориме просто
........ ще се оглеждам за колата

сетих се един приятел ми разказваше как му откраднали колата(Pasat) и пича понеже имал връзки проучил нещата,и накрая му я върнали........в последствие му казали че колата била за полицай

кво говориме просто

Senna forever написа:Познавам мисля хора които са силни в кварталът!Примерно Килията.Ще видим той дали е в състояние да помогне.Hugo Boss написа:За групировките, ако някой краде в тяхната територия го приемат, че все едно краде от тях. Но пък трябва да имаш познати там за да ти обърнат внимание. Такива самоволни автоджамбази рядко оцеляват...
еха пламен да търси открадната кола

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
работа е на аматиори !! 700 за газовия 5-600 за мотора - 3-400 за джантите 100-200 за кастофони мастофони...изтинските играчи нема да се занимават с таз кола
разпитаи из люлин ще излезе !!

Re: Откраднато Бмв 316-СА7523ВС му е номерът!Награда от 500
абе то не е сега момента, ама да попитам - кажи нещо за момичето от първата снимка, гадже ли ти е, сестра, това онова?
- Eddiy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M3
- Мечтае да кара: E36 m3 turbo :)
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
забрави за колата.Вече е разглобена.Аз лично намерих едно купе от кола цалото обезкостено по поречието на една река по пътя за своге....местноста се казва батулия.Ходихме на пикник и решихме да цъкаме по реката на горе и в едни храсти беше покрито целото с клони.Така,че това е да ти кажат следващия път не се прави за 200/300лв каско.
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Особено в град като София е абсолютно задълже каското,че възможността да я удариш или да ти я ударят също е мнооого висока..Съжалявам колега,пожелавам ти някакво положително равитие по темата 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Senna forever
- Потребител
-
emdless4 написа:абе то не е сега момента, ама да попитам - кажи нещо за момичето от първата снимка, гадже ли ти е, сестра, това онова?
Гадже.

- Toni Montana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
- Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i
Мъка мъка
дано ти намерят колата колега.
а на мойта не искаха да ми правят каско. 520и 97г. няква застраховка ... UNIQA . била много стара колата
ама аз си напрайх едно ключе на тайно място, дето ако не се включи, колата не тръгва

а на мойта не искаха да ми правят каско. 520и 97г. няква застраховка ... UNIQA . била много стара колата

ама аз си напрайх едно ключе на тайно място, дето ако не се включи, колата не тръгва

- Senna forever
- Потребител
-
То и аз имах такова!Но въпросният Стефан все пак два месеца седя при него като я ремонтира.Лошото е че каското беше изтекло преди месец и не го бях подновил....

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
emdless4 написа:абе то не е сега момента, ама да попитам - кажи нещо за момичето от първата снимка, гадже ли ти е, сестра, това онова?
Ти да не си намислил да я крадеш

- kubica
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 318i 143PS
- Мечтае да кара: 516xd ако го изобретят
препоръчвам на колегата, ако си познава добре джантите - да се разходи по кооператето и да види дали някой не ги предлага - това е първото дето ще пробват да шитнат. друго място е да се пита в сервиза на Даката (Данчо малък и голям, те са баща и син) намират се в локалното зад районното, 200 метра по надолу. там минават по 3-ма крадци на ден да предлагат джанти, скорости, фарове и т.н. иначе, от познати съм чувал, че такива коли са предимно за части - ако е имала добър вид (прясно боядисана с изпънати линии) някой дето се е размазал пиян и няма пари за части - просто и е хвърлил око на предницата, брони, фарове, ламарини...но все пак: Успех колега! Дано се намери !