Планове за 14-ти февруари
Модератор: Общи модератори
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Тва па с романтиката изобщо не мога да разбера защо трябва да се прави само на 14-ти февруари и то по някакъв прекалено лигав и банален начин... Кво пречи да си палим свещи на 28-ми март да речем... Повечето неща по 14-ти февруари са насилени защото някой е решил че така трябва....
Да не говорим че от цялата тая шашавия с какво да и/му подаря, къде да я/го заведа става някаква манджа с грозде и човек накрая забравя че всъщност най-важното е че всеки ден (а не само на 14-ти) имаш до себе си някой когото обожаваш и всеки ден трябва да се отнасяш с него все едно е ден на влюбените... нещо от сорта
Да не говорим че от цялата тая шашавия с какво да и/му подаря, къде да я/го заведа става някаква манджа с грозде и човек накрая забравя че всъщност най-важното е че всеки ден (а не само на 14-ти) имаш до себе си някой когото обожаваш и всеки ден трябва да се отнасяш с него все едно е ден на влюбените... нещо от сорта

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- gugichamp
- младши ентусиаст
-
Аз лично ще празнувам "Трифона Зарезан" с много приятели,а все пак и той си е Българския празник.Знам обаче,че ще зарадвам и половинката си,не защото е св. Валентин,а щото имаме годишнина
.Принципно леко ме дразни факта,че започнахме да приемаме някакви "америкЕнски"празници за наши,но всеки е свободен да се радва на живота както си иска
Пожелавам ви на всички много да се забавлявате и обичате,независимо какво празнувате,и дори да няма определен празник за това!

Пожелавам ви на всички много да се забавлявате и обичате,независимо какво празнувате,и дори да няма определен празник за това!
от свинята лебед не става...
acho.rs написа:... абе все още ми се ще да открадна една чужда , ама дали пък точно на 14 няма да е силен момент за нейната връзкаНадявам се както казаха по-горе - гдажето и да празнува Зарезан и тя да остане "недоотценена"
...
а такива пеераски номера как ги мразя ! Нали осъзнаваш, че НЕ Е МЪЖКО !
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тия набедени празници са за неориентирани хора.да чакаш една година се сетиш,че някой има до тебе?
както и коледа-моледа,големи християни ставаме...
кат ще е празник-тиха музика и голям жемсън,платена компания и нищо излишно..
както и коледа-моледа,големи християни ставаме...
кат ще е празник-тиха музика и голям жемсън,платена компания и нищо излишно..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
vlad0 написа:acho.rs написа:... абе все още ми се ще да открадна една чужда , ама дали пък точно на 14 няма да е силен момент за нейната връзкаНадявам се както казаха по-горе - гдажето и да празнува Зарезан и тя да остане "недоотценена"
...
а такива пеераски номера как ги мразя ! Нали осъзнаваш, че НЕ Е МЪЖКО !
Ами да ти кажа кое му е педераското - педреско е да говориш зад гърба на някой , а когато той е избрал да се напие,вместо да си за4ете гаджето всичко си е наред за кражбата . Пък и всички хубави са заети , аз какво - да чакам , и тогава пък е педерско , че е в момент на слабост

А тва какъв е празника - таджкистански , албански , български - световен е и е много хубав - момичетата се кефят и не ни струва много да ги зарадваме

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
///peter написа:Много романтика струй от таз тема
Туку-виж изкочил/а принцът/принцесата на белия кон

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
((:BuKcu:)) написа:///peter написа:Много романтика струй от таз тема
Туку-виж изкочил/а принцът/принцесата на белия кон![]()

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
///peter написа:((:BuKcu:)) написа:///peter написа:Много романтика струй от таз тема
Туку-виж изкочил/а принцът/принцесата на белия кон![]()
де тоз късмет
Може пък да е с бяла кола, все пак сме авто форум, какви коне

пп.

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....ще се счупиш от път с рейса...иначе е готино там! ходил съм точно на такава екскурзия и я препоръчвам! има интересни неща за гледане!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
POL_Starshi написа:Ето Ви една оферта за "Св. Валентин".
http://piccolo.dir.bg/tur_holiday.php?item_id=24072
Абе, Старши, кажи ми как с тия Баварци тука, ще се качиме на РЕЙС да ходим до Венеция... Но иначе звучи добре, евтинко

А аз от последните Свети Валентини нещо нямам много хубави спомени. Навсякъде по ресторантите е супер претъпкано, всеки точно в този ден решил да си изведе половинката. Преди 2-3 години в "Ниагара" за всяка поръчка се чакаше по един час... по миналата година в едно хотелче в Банкя в ресторанта нямаха никакъв избор, само някакво предварително направено меню по куверт...малко пострадахме и там. Е, леглото беше кръгло и имаше камина

Та тази година ще видим, още няма планове... А празника не е лош, в този ден има по-особена атмосфера, хората са по-влюбени, усмихнати и щастливи, много сърчица по улиците, много нещо, всичко в розово, пък и пролетта се чака вече

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Apassionata написа:Абе, Старши, кажи ми как с тия Баварци тука, ще се качиме на РЕЙС да ходим до Венеция... Но иначе звучи добре, евтинко![]()
Това е изненадата!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
67 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5