За ръчните часовници ....
Модератор: Общи модератори
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
SKISA написа:Dimo написа:ами помисли за нещо от зенит или Сейко атлас примерно
мдааа за зенита не съобразих цената, просто го препоръчах без да се замисля, но пък сейкото определено не бих го нарекъл голф въпреки ценовата разлика

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Аз имам хавлия същата марка,не се шегувам

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ESPRIT правят и завеси и спално бельо, и вази и к'во ли не
Иначе (ако е като всички останали часовници с хронометър) би трябвало от горния бутон да го пускаш и спираш, от долния да го нулираш или ако го натиснеш в движение да ти задържа моментния резултат, докато продължава да си работи
Е с'я ако ше си показваме часовниците да покажа и аз
Кандиното е вече на 5-6 годинки май, като се замисля
Единствено му е сменяна батерията веднъж досега, 100% титан, сапфир, перфектен часовник за някой като мене, хич не мога да пазя каквото и да било, за т'ва и не съм много ентусиазиран да дам четирицифрена сума за часовник все още.
Суоча си го взех, щото мисля, че ми беше крайно време за някой часовник за порастнали
Обмислям до лятото да си взема и някой електронен, който мери пулс и т.н. Ама може и да си взема оня телефон на самсунг и адидас, така че не е много решено още.

Иначе (ако е като всички останали часовници с хронометър) би трябвало от горния бутон да го пускаш и спираш, от долния да го нулираш или ако го натиснеш в движение да ти задържа моментния резултат, докато продължава да си работи

Е с'я ако ше си показваме часовниците да покажа и аз

Кандиното е вече на 5-6 годинки май, като се замисля

Суоча си го взех, щото мисля, че ми беше крайно време за някой часовник за порастнали

Обмислям до лятото да си взема и някой електронен, който мери пулс и т.н. Ама може и да си взема оня телефон на самсунг и адидас, така че не е много решено още.
In Ban We Trust!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Bogat-Beden написа:Аз имам хавлия същата марка,не се шегувам![]()
Ти мани това...аз имах боксерки с тая марка ама "Тюрк Маалъ"...така че може да не са били ориджиналдъ.

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Такъв часовник,на тази марка под 12хл.евро няма,за оргинал говориме .krystal написа:Bogat-Beden написа:тия дали са в бюджета определен от колегата...krystal написа:![]()
Аааа ето го![]()
Мисля,че този модел е под 1 000 лева..http://www.vialuxe.com/News/Patek-Philippe-Patek-Philippe-Watches-Patek-Philippe-Watch-Basel-2008--Patek-Philippe-Ref--5713-1G-Nautilus-Watch/4269,28795
обичам BMW
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
eraziel написа:Б'ати фантастите![]()
А тоя ми се падна от зрънчо оня ден
преди когато си купувах часовник се чудих между панераи и корум , панераи оригинален под 3к лева ... няма
It`s party time !
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
eraziel написа:Ами, честно казано м/у твоя корум и панерай бих избрал панерай-а, просто шаренията не е за мене
що бе , не е толкова шарения аз затова си взех простия които е без злата , пак е цветовете на корума , черно и хром. Аз взех корума защото ми е голяма ръката и корума е доста по голям и по ми отива.
It`s party time !
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Няма оригинален за под 25 леваNightmare написа:Няма ли някой с Q&Q![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
zlobicar написа:Такъв часовник,на тази марка под 12хл.евро няма,за оргинал говориме .krystal написа:Bogat-Beden написа:тия дали са в бюджета определен от колегата...krystal написа:![]()
Аааа ето го![]()
Мисля,че този модел е под 1 000 лева..http://www.vialuxe.com/News/Patek-Philippe-Patek-Philippe-Watches-Patek-Philippe-Watch-Basel-2008--Patek-Philippe-Ref--5713-1G-Nautilus-Watch/4269,28795
Продавача като я е видял мацката си е глътнал граматиката

In Ban We Trust!