Подготвяте ли баварките за новия събор?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 28 Яну 2009, 17:23

Просто бъди по-активен следващия път, отиди на събиране преди събора или потърси някой от хората съ стикерите, мен ми бяха останал излишни и ги раздавах на който му трябват на Лукойла.

Тази година си имам една мечта и тя не е свързана с подобрения по автомобила ми (харесвам си го и така), а по-скоро със самия събор :) Много ще се радвам, ако всячески помогна за организацията, както тук, в София, така и в моят роден град Видин (дано се съберете банда) :D
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 28 Яну 2009, 17:34

Между другото, хубаво е да се отдели специално внимание на тези, които за първи път ще посетят националния събор (такива като мен :uups: ), а именно "Какво трябва да знае всеки ентусиаст, който за първи път отива на нац. събор" било то като тема във форума, като ръководство под формата на малко книжле или като FAQs в сайта на клуба. ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 28 Яну 2009, 17:41

Wolfen написа:Между другото, хубаво е да се отдели специално внимание на тези, които за първи път ще посетят националния събор (такива като мен :uups: ), а именно "Какво трябва да знае всеки ентусиаст, който за първи път отива на нац. събор" било то като тема във форума, като ръководство под формата на малко книжле или като FAQs в сайта на клуба. ;)

:shock: :shock: ти сериозно ли?
какво според теб трябва да пише във всички тези материали?

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 28 Яну 2009, 17:54

Някой ще ме вози ли натам? :uups: :uups: :uups:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 28 Яну 2009, 17:56

err0r написа:Някой ще ме вози ли натам? :uups: :uups: :uups:
бадже аз ще зема бре ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Яну 2009, 18:01

Ти опрай баварията с тея 700лв :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 28 Яну 2009, 18:48

"Какво трябва да знае всеки ентусиаст, който за първи път отива на нац. събор"
...да пие яката

клавиатурен мунингист
Аватар

Мнение от amd » 28 Яну 2009, 19:37

Wolfen написа:Между другото, хубаво е да се отдели специално внимание на тези, които за първи път ще посетят националния събор (такива като мен :uups: ), а именно "Какво трябва да знае всеки ентусиаст, който за първи път отива на нац. събор" било то като тема във форума, като ръководство под формата на малко книжле или като FAQs в сайта на клуба. ;)

Всеки събор има разлики в организацията си и не могат да се сложат под общ знаменател, няма изграден алгоритъм :) Поне месец по-рано сигурно ще бъде пуснат графика - кое, къде как ще се осъществи като мероприятие и смятам, че всички, които се интересуват ще могат да се ориентират по него. Хубаво е, че идеята за синьо-бялата емблема се разпростря из България и сега в повечето градове има фенове, съответно и събирания, организация. Градските групи значително улесняват целия събор според мен, защото по-лесно се ориентират в обстановката, а и създават по-силна "атмосфера" на събитието от единичните фенове. Абе лудница ще е тая година, усещам :twisted:
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F80 M3 Competition
Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT

Мнение от GeorgiMarinov » 28 Яну 2009, 19:44

... да аз съм със скутера ... от ямбол тръгвам посред нощ за да съм при вас, дано не се пресича магистрала че ще ги изям хахаха
Изображение

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 28 Яну 2009, 20:05

j0r33tt0 написа:... да аз съм със скутера ... от ямбол тръгвам посред нощ за да съм при вас, дано не се пресича магистрала че ще ги изям хахаха

Ти гледай да се изложиш и тая година да не дойдеш. :)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318 CI

Мнение от SpeeD_GT » 28 Яну 2009, 21:17

павката написа:като си на събора,се оглеждай за ентусиасти на маси,там ще те посрещнат като свой

ти май неразбра
аз искам да карам със стикерите до събора

amd написа:Просто бъди по-активен следващия път, отиди на събиране преди събора или потърси някой от хората съ стикерите, мен ми бяха останал излишни и ги раздавах на който му трябват на Лукойла.

колега достатъчно активен съм бил бил съм на срещи помагам на колега и каквото мога даже към пловдив щях да карам едни джанти с гуми просто щото имаше място в колата и за помоща

а за Лукойла бях там доста рано зареден с ентусязъм и гледах че почнаха да се лепят лепенките питах поне 20 човека всеки вика върви натам насам и накрая да влезна в бензиностанцията питах и там с едно момче и казаха цитирам
'' вие неразбрахте ли има номера само за членове за клуба''
та тогава ентосязма ми се изпари наполовина

а за подготвянето в наща група има 2 нови популнения е30 и е36
и ще вземем палатки скари и така

мисля да се пусна с колата сток без никва подготовка
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми :mhihi:

клавиатурен мунингист
Аватар

Мнение от amd » 28 Яну 2009, 21:24

Аз помня, че г-н Росен Коларов беше пред лаптопа вътре в кафето на лукойла и организираше раздаването на стикери, аз отидох да ги върна моите излишни (че бях взел за видинската група) и ме насочиха да ги раздам на нуждаещи се :) Здраве да е, тази година ще си намериш, както и всички надявам се. Все по-големи числа ще са необходими :) За членове на клуба отиват основно хубавите номера, с еднакви цифри и комбинации, но това е нормално.
BMW only!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 28 Яну 2009, 21:28

Дано съм сложил лип-а за бронята и още едно две неща да е в приличен вид на сбора! :uups:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 28 Яну 2009, 21:44

хората бичат многогърлови прасета отпреде,вий за пластмасата се кахърите

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 28 Яну 2009, 22:07

павката написа:хората бичат многогърлови прасета отпреде,вий за пластмасата се кахърите

Не издавай веднага тайните. :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата