предоставяне на личните данни без разрешение
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er
предоставяне на личните данни без разрешение
Значи случаят е следния: нотариус при който сключихме покупко-продажба на имот е дала без разрешението ни копие на нотариален акт на човек който няма нищо общо с имота. Въпросът ми е има ли право нотариуса да го дава след като в него са написани личните ми данни, мога ли да я съдя и такива работи... всичко ще ми е от полза.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Изобщо не е редно без твое съгласие, обаче нали сме страната на неограничените възможности. Струва ми се, че има една комисия за защита на личните данни и само със спец. разрешение може някой да ги изисква. Много е кофти, че за щяло и нещяло се нарушава закона.
Никой не мое ма връне на селу!
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
Аз знам и всичко това става защото в държава като нашата никой не си търси правата, но този път няма да стане, ако мога ще я съдя, ще направя всичко възможно да я съсипя
Как разбра (или как ще докажеш), че нотариуса е дал копие на документ за собственост?
Има имотен регистър, който е публичен и срещу такса се получава информация. Отделно може да се направи справка в служба вписвания чрез връзката, която имат нотариусите...
Няма скриване
Има имотен регистър, който е публичен и срещу такса се получава информация. Отделно може да се направи справка в служба вписвания чрез връзката, която имат нотариусите...
Няма скриване
Селото се оказа точно във града
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
paxaH написа:Как разбра (или как ще докажеш), че нотариуса е дал копие на документ за собственост?
Няма скриване
ами случйно човекът който го е взел дойде и ми го показа
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
бате,те имота ше ти префърлят без тебе ти за едни данни....!!!
естествено ,че не е разрешено и то не само заради личните данни ,а и като няма нищо общо със сделката.....
винаги си заличавайте данните от нот.актове като ги снимате за разни институции и разни други места. не им трябват . щото с хубава техника такъв хубав нот.акт ше издаде некой ,ма не с ващо име на имота ви ,че свет ше ви се завие....
естествено ,че не е разрешено и то не само заради личните данни ,а и като няма нищо общо със сделката.....
винаги си заличавайте данните от нот.актове като ги снимате за разни институции и разни други места. не им трябват . щото с хубава техника такъв хубав нот.акт ше издаде некой ,ма не с ващо име на имота ви ,че свет ше ви се завие....
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
Re: предоставяне на личните данни без разрешение
Става въпрос за нотариус в Свищов мисля че Аджарска се казваше
- someone
-
paxaH написа:Как разбра (или как ще докажеш), че нотариуса е дал копие на документ за собственост?
При нотариуса и в службата по вписванията се пазят различни екземпляри на нотариалния акт. По подписи, дописвания, отбелязвания, и т.н. върху акта, може да се установи кой от екземплярите е бил сниман.
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
someone написа:paxaH написа:Как разбра (или как ще докажеш), че нотариуса е дал копие на документ за собственост?
При нотариуса и в службата по вписванията се пазят различни екземпляри на нотариалния акт. По подписи, дописвания, отбелязвания, и т.н. върху акта, може да се установи кой от екземплярите е бил сниман.
аз съм почти сигурен, че е от нотариуската защото той сам каза че от там го е взел
- someone
-
twistermpm написа:someone написа:paxaH написа:Как разбра (или как ще докажеш), че нотариуса е дал копие на документ за собственост?
аз съм почти сигурен, че е от нотариуската защото той сам каза че от там го е взел
Бе аз съм се научил на хора да не вярвам...още по-малко пък на такива, дето ходят да ми вземат нотариалните актове от нотариуса...ма ти си знаеш. Само гледай да не стане така, че да топиш нотариуса незаслужено.
Последна промяна someone на 28 Яну 2009, 22:27, променена общо 1 път
- twistermpm
- кандидат ентусиаст
-
а и преди време един приятел ходи до въпросния нотариус със същата задача да вземе копие от нот. акт за да направи една справка при адвокат и тя разбира се го даде без изобщо да разбере кой е въпросния човек и има ли общо с нотариалния акт
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
twistermpm написа:someone написа:paxaH написа:Как разбра (или как ще докажеш), че нотариуса е дал копие на документ за собственост?
тая тряя да не може да си намери работа и като чистачка бе! съд мамицата й продажна! дано успееш да я осъдиш щото знаеш ли с колко съдии и адвокати се познава....

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3