За ръчните часовници ....
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
никой не споменава омега и правилно ,щото в тия пари няма омега.
но иначе за мене тва е часовника.
вярно улис нардин,зенит,петек филип са адски красиви и скъпи ,но според мен твърде мног отам се плаща за самото име и съотношението цена-качество не е в тяхна полза.
пак повтарям -вземи си сертина за тия пари и ше ме споменаваш с добро.
изпитана работа ,сапфирено стъкло,адски здрава и красива,има си всичко.
моят модел е каскадьор излезе с първият терминатор на арни и го рекламираше той. от тогава не е мръднал ,брат ми пада с него от мотор и ако не беше часовника щяха да му правят пластика на китката и единственото ,което пострада беше каишката и след полировка стана като нова ,стъклото не беше мръднало ,а ринга го смених срещу 70лв ,че там малките цифричк ибеха издрани.
вземи си сертина-тва е радо ,но по-евтино и с малко по-класически дизайн. всъщност радо е сертина с малко по-друга коруба.....
но иначе за мене тва е часовника.
вярно улис нардин,зенит,петек филип са адски красиви и скъпи ,но според мен твърде мног отам се плаща за самото име и съотношението цена-качество не е в тяхна полза.
пак повтарям -вземи си сертина за тия пари и ше ме споменаваш с добро.
изпитана работа ,сапфирено стъкло,адски здрава и красива,има си всичко.
моят модел е каскадьор излезе с първият терминатор на арни и го рекламираше той. от тогава не е мръднал ,брат ми пада с него от мотор и ако не беше часовника щяха да му правят пластика на китката и единственото ,което пострада беше каишката и след полировка стана като нова ,стъклото не беше мръднало ,а ринга го смених срещу 70лв ,че там малките цифричк ибеха издрани.
вземи си сертина-тва е радо ,но по-евтино и с малко по-класически дизайн. всъщност радо е сертина с малко по-друга коруба.....
- SKISA
-
-
menchev написа:това е истината пичове,малко е скъпичък,но си заслужава,който не го е имал,не може да го разбере и види разликата между останалите часовници,както казват хората- има Mercedes и останалите,а при часовниците е Breitling и останалите
ми не позна....
брайтлинг сигурно са ти набори ,а ти сигурно си на 20....
тази фирма стъпи стабилно на пазара за часовници преди 20г и не е с традициите на омега,лонжин или петек.....както и на панарей.
не казвам ,че са лоши. за мен са твърде претрупани.
в момента според мен брайтлинг са по-добри от лонжин ,но с омега има да чакат да се мирят или със зенит.....
и в крайна сметка като говорим за този ченови клас се плаща заради името и традицията,вложени в тях.
зенит имат механизъм с 30хил трептения и тва дава точност ,но и цена....
брайтлинг са нещо като мерцедес и то не с-класа ,а някоя е-класа да не кажа по-надолу.....
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
това е истината пичове,малко е скъпичък,но си заслужава,който не го е имал,не може да го разбере и види разликата между останалите часовници,както казват хората- има Mercedes и останалите,а при часовниците е Breitling и останалите,това не е само часовник,а инструмент за професионалисти,както пише в сайта на марката
http://picbg.net/u/28962/18906/266402.jpg

SKISA вече репликира преди пускането на мнение
И стига 'фали тая сертина, сички разбрахме, че имаш сертина и си страшно доволен
И тоя сапфир стига го рекламира, сякаш сертина са го открили и му държат правата, вече и на часовник за 100 лева можеш да видиш сапфирено стъкло
Друг е въпроса, че има и по-издръжливи материали, за справка - titan glass 

И стига 'фали тая сертина, сички разбрахме, че имаш сертина и си страшно доволен

In Ban We Trust!
- SKISA
-
-
eraziel написа:SKISA вече репликира преди пускането на мнение![]()
И стига 'фали тая сертина, сички разбрахме, че имаш сертина и си страшно доволенИ тоя сапфир стига го рекламира, сякаш сертина са го открили и му държат правата, вече и на часовник за 100 лева можеш да видиш сапфирено стъкло
ти да не си СЕМ на форума...
и как точно ше си купи титан глас до 1500лв ,че не разбрах!?!?!?
да имам сертина и му я хваля ,щото я имам от години и е бетон и за тия пари ,които иска да похарчи човека по-добро няма да вземе...
ти нещо криво ли ти е!?
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
SKISA написа:eraziel написа:SKISA вече репликира преди пускането на мнение![]()
И стига 'фали тая сертина, сички разбрахме, че имаш сертина и си страшно доволенИ тоя сапфир стига го рекламира, сякаш сертина са го открили и му държат правата, вече и на часовник за 100 лева можеш да видиш сапфирено стъкло
да имам сертина и му я хваля ,щото я имам от години и е бетон и за тия пари ,които иска да похарчи човека по-добро няма да вземе...
ти нещо криво ли ти е!?
Дайте дилър на истинска сертина!!! Нека видя наживо по-специалните им модели.... само да не са онея шматки в МОЛ-а, дето като влезеш първо те гледат за колко пари си се облякъл и тогава се говори с тях....
- SKISA
-
-
иди в оварас на витошка . може би има и други -не знам ,но там можеш да видиш сертини.
мисля ,че ги има и при еди гюлиян на раковска след дондуков....посока сливница.
мисля ,че ги има и при еди гюлиян на раковска след дондуков....посока сливница.
SKISA написа:eraziel написа:SKISA вече репликира преди пускането на мнение![]()
ти нещо криво ли ти е!?
'Начи, часовник с титан глас има и за под 1000 лева, ако ти се губи още ена бутилка бушмилс мо'е и да ти посоча моделче

In Ban We Trust!
- SKISA
-
-
нема лошо -нека си земе от тия....!!!
кат спре след 1г ше се сет ипак да пусне тема....
те ората за тва си слагат датата на създаване на фирмите ,за да си попълват мястото на циферблата ,не че нещо друго....
старата и реномирана фирма е гаранция-иначе щехме да си купуваме касиота по 10 бона.....и сейко по 15...
не съм сигурен -не ми се губи още уиски.....!! ше се видим на била...
кат спре след 1г ше се сет ипак да пусне тема....
те ората за тва си слагат датата на създаване на фирмите ,за да си попълват мястото на циферблата ,не че нещо друго....
старата и реномирана фирма е гаранция-иначе щехме да си купуваме касиота по 10 бона.....и сейко по 15...
не съм сигурен -не ми се губи още уиски.....!! ше се видим на била...

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Хубав часовник и оня швейцарски такъв, на който използваш всички налични функции, хареса ти от пръв поглед, носиш го без проблем докато ти омръзне и е по джоба ти. Нещо като Омега 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Не пиши глупости, а се поинтересувай малко.menchev написа:това е истината пичове,малко е скъпичък,но си заслужава,който не го е имал,не може да го разбере и види разликата между останалите часовници,както казват хората- има Mercedes и останалите,а при часовниците е Breitling и останалите,това не е само часовник,а инструмент за професионалисти,както пише в сайта на марката
обичам BMW
- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
нещо което много ми допада като дизайн на мен
http://www.nixonnow.com/mens-watches/
най-горе, най в ляво "THE CERAMIC PLAYER"
има го в бяло и черно, керамика, швейцарски, за съжаление малко над бюджета ти, към $1400 е в момента
http://www.nixonnow.com/mens-watches/
най-горе, най в ляво "THE CERAMIC PLAYER"
има го в бяло и черно, керамика, швейцарски, за съжаление малко над бюджета ти, към $1400 е в момента
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Аз също съм почитател на часовниците, бях си харесал модела от снимката но цената му в БГ е около 800-900 лева и неможах да си го позволя за абитуриентския бал и се задоволих с нещо сревнително по-евтино което пък се оказа че на дизайн ме кефи и повече...
Тааа моята препоръка е този автоматичен часовник Armani AR4613

Тааа моята препоръка е този автоматичен часовник Armani AR4613