трансплантиране на врати от е36!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Става, макар и красиво да подмина някой неща, и като ми преписа други, които не съм споменавал.
- ПП Ключ 13 изобщо не беше популярен при Москвич, ма всеки греши.
- K27
- кандидат ентусиаст
-
//Zender написа:Става, макар и красиво да подмина някой неща, и като ми преписа други, които не съм споменавал.ПП Ключ 13 изобщо не беше популярен при Москвич, ма всеки греши.
Казах ключ 13-17, ма къ речеш.
А на Сашето само ще кажа, че трябва да си прочете още веднъж мнението и после да се извини.
Я подай ми, мила мамо, тенджурката с боба...
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
K27 написа:А на Сашето само ще кажа, че трябва да си прочете още веднъж мнението и после да се извини.
И 100 пъти да го прочета, единственото което виждам написано са истини, и затова не мисля че има за какво да се извинявам

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Може да поразгледаш малко мнения и в шарк сектора и да коментираме кой да се извини, или викаш на някой им е позволено, а на другите без мнения и банове, и с една дърта кола, че и за евридейка сглобена от аматьорче да лапат мухите. Иначе яко, не съм виждал такъв интерес към е30, а кой знае колко са скритите, и колко се надяват тая простотия да свърши.
- K27
- кандидат ентусиаст
-
Само че, Зендерче, коя простотия да свърши?
Старата ли, новата ли, коя?
От коя ви боли, вас, уважаваните потребителчета повече?
А Сашето освен, че трябва да се извини, трябва да добави към извинението си и приличен брой емотиконки, за да знаем че е искрено.
Старата ли, новата ли, коя?
От коя ви боли, вас, уважаваните потребителчета повече?
А Сашето освен, че трябва да се извини, трябва да добави към извинението си и приличен брой емотиконки, за да знаем че е искрено.
- LeX
- Капетано
-
От около половин час чакам някои да ми каже за какво точно трябва да се извиня и кое от нещата които съм написал са глупостите? Майче няма такива а?

- K27
- кандидат ентусиаст
-
LeX написа:А ти Роска, да ти кажа аз си станал един от най-най-най комплексираните потребители в този форум ...
.... ти си оставаш същия комплексар, колкото и да разбираш от БМВ-та и какъвто и майстор да си, или да си бил едно време.
Дължиш му искрено извинение, защото точно този комплексар повдигна такива 'забранени' теми и въпроси, които се следят от много хора и на които трябва да се даде отговор. Ти си един от хората, които правят облика на раздел Е30.
Комплексар, викаш... значи проблемите ви в Е30 ще спрат веднага след като спре да пише Комплексаря, нали? И от какво се е комплексирал? Щото влиза да научи нещо тука ли? Или да чете глупостите на силните на деня ли? Или защото в трето лице му проповядваш криворазбран морал и поведенчески модели ли?
Останал съм с впечатлението, че си пич, и ако си наистина такъв, но гордостта ти не ти позволява да му се извиниш, поне напиши нещо свястно, а не се прави на майстор на късия разказ.
- LeX
- Капетано
-
Не не му дължа абсолютно никакво извинение, защото точното определение за него е комплексар. Ако на живо не е такъв то тук се държи като такъв и това го доказват всичките му мнение и регистрирани никове, ще ги изредя пак, поне тези за които се сещам. Девастатор, пенсионирана нинджа, комплексирана нинджа и някои по-стари като хардбоилд и човек от малцинствата. Ето два линка към някои от профилите му тук и тук в които всеки които мисли че това което казвам не е вярно може да види мненията му и да си прецени сам за себе си. Пак казвам на живо може да не е такъв, но тук по някакво си негово желание се държи точно така. И кои точно са темите които се следят от много хора и на които трябва да се даде отговор? Аз какво точно трябва да направя когато се появи някои току що регистрирал се и си пусне темата, да я изтрия? Ами трия я когато преценя че е абсолютна глупост. Ако искате Асен може веднага да заключи форума и да си четем само без да се пише нищо, така няма да се пускат досега дискутирани теми нали така. Като не иска да чете глупостите на силните за деня просто да не влиза, никои не го кара на сила. Ако му се влиза толкова в някои форум, да чете е30.бг нали там ти си модератор и всичко е подредено и чисто и се обсъждат само теми които никога не са дискутирани и всичко е супер. Никакъв морал не му преподавам, просто излагам една случка, която е 100% истина, ако иска нека самия Виктор я разкаже, но сигурно след това и тои ще бъде майстор на късия разказ нали? И пак ще кажа не мисля че дължа каквото и да било извинение, на които и да било. За мен Роската се е превърнал от човек на които преди с най-голямо удоволствие съм му чел мненията и съм се възхищавал на всичките му знания, в човек които не прави нищо друго освен да "сере" навсякаде по форума и да се заяжда с абсолютно всеки които не е от неговото обкръжение. Повече не мисля че имам да казвам каквото и да било, ще си трия каквото си преценя, ще си модерирам както аз смятам за добре, пък на които не му харесва нека просто да не влиза. Никои не е каран на сила!

- K27
- кандидат ентусиаст
-
Саше, не очаквах това от тебе... това, дет си го написал е израз на отчаяние... пак ли ще заключвате цели форуми? И то след като ти се обадиш, защото не ти харесва какво се пише в тях?
Защо бягаш умишлено от проблемите, които вече доста хора поставиха тук? И според теб, преди Комплексаря да пише, форума е бил 'цвете', така ли? Имаш ли даже и идея 'за какво се бориш'?
Разочарова ме.
Защо бягаш умишлено от проблемите, които вече доста хора поставиха тук? И според теб, преди Комплексаря да пише, форума е бил 'цвете', така ли? Имаш ли даже и идея 'за какво се бориш'?
Разочарова ме.
- LeX
- Капетано
-
Аз пък се чудя кога ще спреш да четеш мненията на хората както ти си искаш, и ще спреш да изменяш това което са казали и да го променяш така както на теб ти е удобно. Това дето съм го написал никакъв израз на отчаяние не е, нали единия от проблемите бил че се пускали глупави и разисквани вече теми и т.н. ами добре, аз предложих, като не искате да се пускат такива теми заключва се форума и всички само ще си четем. Преди Роската да пише форума може да не е бил цвете, но след като тои, ти и още няколко човека започнете да пишете в някоя определена тема тогава вече има проблем.

- K27
- кандидат ентусиаст
-
Убаво, аз спирам да пиша. Дано това да помогне на теб и на всички други юзери и да не се заключи форума.
Комплексирания, спри да пишеш и ти, както и всички около теб.
Колеги, успех, шанс, и т.н. Човек се учи дорде е жив.
Завършвам - девастатора с комплексите беше цитирал някакъв батка, ама беше на чужд език, беше нещо за погледа върху нещата, независимо от острото зрение.
Ориентирайте се сполучливо във форума, за да си нямате проблеми.
Комплексирания, спри да пишеш и ти, както и всички около теб.
Колеги, успех, шанс, и т.н. Човек се учи дорде е жив.
Завършвам - девастатора с комплексите беше цитирал някакъв батка, ама беше на чужд език, беше нещо за погледа върху нещата, независимо от острото зрение.
Ориентирайте се сполучливо във форума, за да си нямате проблеми.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
@#$%^
Последна промяна steeN на 11 Мар 2009, 3:34, променена общо 3 пъти
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- K27
- кандидат ентусиаст
-
Баце, не знам що си се съгласил да си модератор и какви са ти разсъжденията по въпроса, ама тук в Е30 отдавна се знае кой е истинския модератор и хората се редят на опашка да чакат одобрението му за сполучливо бъдеще и писане тук.
Ко се праиш и използваш високопарни изрази в унисон със Сашето? Следвай изпитания шаблон на едносрични енигматични отговори в темите, така ще ви уважават повече юзърите.
Хубаво е, че се имате за модератори, а още по-хубавото е, че си вярвате... ама в крайна сметка кой заблуждавате? И сега сте захапали Комплексаря, от ви е по-лесно да апете него...
Успех със силните изказвания!
Ко се праиш и използваш високопарни изрази в унисон със Сашето? Следвай изпитания шаблон на едносрични енигматични отговори в темите, така ще ви уважават повече юзърите.
Хубаво е, че се имате за модератори, а още по-хубавото е, че си вярвате... ама в крайна сметка кой заблуждавате? И сега сте захапали Комплексаря, от ви е по-лесно да апете него...
Успех със силните изказвания!
- kompi
- младши ентусиаст
-
За съжаление, форума ни наистина добива вид на ...... незнам!Преди не беше така, имаше наистина стойностни неща.Сега процента е в пъти по-малък. Но форума все пак е отражение цялата ни "българщина".
Според мен, като цяло сме много дребнави!!! Не трябва така да се заяждаме и надцакваме! Голяма тарикатщина, голямо нещо! Лично аз, макар в действителност да не съм толкова въздържан, тук съм избягвал всякакви убиди относно някой и нещо свързано с него!
МИСЛЯ ЧЕ ФОРУМА Е ДА СИ ПОМАГАМЕ, КАКТО МОЖЕМ, А НЕ ВСЕКИ ДА СИ ПОКАЗВА РОГАТА!!!
Най-лошото в случая е, че не мога да предложа нещо конкретно, за да се подобри положението.Това което мога да правя, е да се опитвам да помагам, а не да се правя на поредната многознаеща батка!
Според мен, като цяло сме много дребнави!!! Не трябва така да се заяждаме и надцакваме! Голяма тарикатщина, голямо нещо! Лично аз, макар в действителност да не съм толкова въздържан, тук съм избягвал всякакви убиди относно някой и нещо свързано с него!
МИСЛЯ ЧЕ ФОРУМА Е ДА СИ ПОМАГАМЕ, КАКТО МОЖЕМ, А НЕ ВСЕКИ ДА СИ ПОКАЗВА РОГАТА!!!
Най-лошото в случая е, че не мога да предложа нещо конкретно, за да се подобри положението.Това което мога да правя, е да се опитвам да помагам, а не да се правя на поредната многознаеща батка!
Сучииии!
- K27
- кандидат ентусиаст
-
kompi написа:...
Ами предложи форума да се модерира без двоен стандарт, ве баце.
Ами предложи, модераторите вместо да втриват кълки, или да се 'усещат' какво да се модерира или не, или да задават риторични въпроси в някакви теми, да започнат да си вършат работата.
Ами предложи каквото искаш, ама друг е въпроса кой го предлага, какъв е той във форума и дали се държи сполучливо?
В крайна сметка, предложи каквото искаш, важното е да не си Комплексар и да не си писал некви неудобни неща. Шанс, успех и т.н. се приема, стига да не пишеш разни работи, дет да става ясно за какво иде реч.
То обещаването не е като даването.
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5