Бихте ли ползвали метро-то ?
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Бихте ли ползвали метро-то ?
Скоро ще отворят няколко нови отсечки по Софийското метро, но ми е интересно това ще промени ли начина Ви на придвижване ?
P.S. Моля да се добави отговор тъй като не мога вече:
Не, нямам близка спирка на метрото

P.S. Моля да се добави отговор тъй като не мога вече:
Не, нямам близка спирка на метрото
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
100% ще го ползвам. По-бързо , по-чисто (за планетата
) , по-евтино.

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Ако ти е удобно - тоест имаш близки спирки до дома и те отвежда близо до местоработата ти - защо не. Бързо е, само дето /аз не съм се качвала откакто го откриха/, разправят познати, че голяма гъчканица било...
Метрото ще започне да се ползва, когато се направи серозна мрежа, от всички периферии към Центъра. Ние в Южните квартали... далече е...
Била съм почти седмица в Будапеща, Метрото им е на три нива /три линии- синя, червена и зелена мисля бяха/, много добре организирано, много удобно, можеш да стигнеш почти навсякъде с него и за това време престой там, за друг транспорт не съм и помисляла... Освен за таксита по нощите де..
А нашето в този му вид... на някои хора ще е полезно, дано да облекчи малко трафика, но още мнооого трябва да се строи...
Гласувах - за малко да, колата си е кола...
Метрото ще започне да се ползва, когато се направи серозна мрежа, от всички периферии към Центъра. Ние в Южните квартали... далече е...
Била съм почти седмица в Будапеща, Метрото им е на три нива /три линии- синя, червена и зелена мисля бяха/, много добре организирано, много удобно, можеш да стигнеш почти навсякъде с него и за това време престой там, за друг транспорт не съм и помисляла... Освен за таксита по нощите де..
А нашето в този му вид... на някои хора ще е полезно, дано да облекчи малко трафика, но още мнооого трябва да се строи...
Гласувах - за малко да, колата си е кола...
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Минава покрай мен , и ще го ползвам когато имам път в неговата посока ..... дори и гъчкано за 10 мин си до цум , с кола за има няма 1 час 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Miliev написа:аз от 2006 лятото чакам до Интерпред да го пуснат.... но вече ме съмнява че ще го доживея
На 1 май го пускат от ст. Юнак до младост. А от есента ама не се знае коя есен

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
естествено че бих го ползвал даже и с колата да ходя до наи близката метростанция, просто за да избегна дременето и нервите по светофарите тва ако е каране здраве му кажи!!предпочитам като куфар да се натоваря на вагончето ама ще знам че за 10 мин съм там за кадето съм тръгнал, а не ся някви комбинации,шорткъти засичания по уличките за да избягвам задръстванията по светофарите
В другите страни има метро от преди 1вата световна воина и хората са го признали за наи бърз транспорт в града ние няма какво да откриваме топлата вода тепърва
В другите страни има метро от преди 1вата световна воина и хората са го признали за наи бърз транспорт в града ние няма какво да откриваме топлата вода тепърва
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ACCELERATOR написа:Всеки, на който метрото му върши работа като посока и цени времето си, би трябвало да го ползва.

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3