Как се преживява такава любов, колеги?
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Fixxxer написа:....... Защото гледаш да и угаждаш , тя да е принцеса разбираш ли, правиш всичко за нея и накрая се оказва , че тя незнаела какво иска и решава да пробва с друг и като види, че другия мисли малко по така , по да не й угажда , по да не е мил с нея , тя се сеща какво е било с теб, как всичко е било ок и т.н. , ама късно вече...
Не е баш така....В общи линии, ако не се стига до насилия и други подобно ексцесии, момата гледа да остане при тоя дето по не угажда, по не прави подаръци и така нататъка и така нататъка....Защо ли....Ами много просто

И все пак, хора всякакви, жени също....няма 2 еднакви двойки ...правила също няма универсални за съжаление

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
dare__devil написа:...
Не е баш така....В общи линии, ако не се стига до насилия и други подобно ексцесии, момата гледа да остане при тоя дето по не угажда, по не прави подаръци и така нататъка и така нататъка....Защо ли....Ами много просто ...
Хехех, казал е някой "ЖЕНИТЕ ХАРЕСВАТ ЛОШИ МОМЧЕТА"... и голяма доза истина има, по не много ясни причини... абе имам идея защо е така, но ще излезем много от Темата

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Apassionata написа:dare__devil написа:...
Не е баш така....В общи линии, ако не се стига до насилия и други подобно ексцесии, момата гледа да остане при тоя дето по не угажда, по не прави подаръци и така нататъка и така нататъка....Защо ли....Ами много просто ...
Хехех, казал е някой "ЖЕНИТЕ ХАРЕСВАТ ЛОШИ МОМЧЕТА"... и голяма доза истина има, по не много ясни причини... абе имам идея защо е така, но ще излезем много от Темата
Но после се оплаква защо не мисли за нея...

Или защо е на 27-28 с дете/ца а мъжа и бяга по млади върбички...

И в край на сметка добрия си казва, аз повече няма да съм добър с никоя...

Но учудващо все още има мъже които ще си останат такива и ще са добри с човека който обичат... и те така, те
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Apassionata написа:Не се самообвинявай... Не си разказал в подробности какво ТОЧНО се е случило и какво е било недоразумението... но когато двама души се разделят вина винаги имат и двамата... Просто след толкова време трябва да се оттърсиш някак от Тази любов, да приемеш, че няма връщане назад, няма поправителни и да погледнеш към бъдещето. Няма рецепта да лекуване... Наистина време трябва, но сега само ти САМ можеш да си помогнеш... както каза Капривка, излизай повече, срещай се с повече хора, намери си хоби някакво, изобщо прави всякакви неща, които да те отделят от мислите за момичето... Най-добре и изтрий телефона, за да не се изкушаваш да й звъниш и да и пишеш...
Ще се оправиш, спокойно, Първата Любов може да не е най-силната и най-истинската, но докато не срещнеш Втората, мислиш така...
Горе главата, ти си млад, изглеждаш добре, живота е пред теб! Тепърва те очакват толкова хубави неща... Мисли положително, не се затваряй в себе си, в момента трябва сам да си покажеш колко си силен и можеш бързо да преодолееш загубата !
А сега да видя една усмивка и ведро настроение - това е за теб
Света е пълен с момичета, ейййй
Като цяло съм напълно съгласен с теб! За една връзка трябват двама..! Не може само единия..! Но, за триенето на телефона, не помага

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Engi:
Никога няма да го забравя това.
п.с. тоя Енджи, много мъдър по някой път

всичко е излишно самонавиване
Никога няма да го забравя това.
п.с. тоя Енджи, много мъдър по някой път

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Благодаря на всички! Помогнахме ми невероятно много! Много зле бях сутринта... сега доста ми се вдигна духа. Убедихте ме, че всеки е имал такива премеждия и след време всеки ги е преживял. Знаех го на теория, но сега го проумявам. Живея сам, в сесия съм и не излизам, че имам много за учене и във форума си споделих. На 21 години съм (макар, че изглеждам малко по-възрастен за виделите галерията ми) и наистина има още много време и всичко предстои, но трябваше да изпусна парата. Какво е било недоразумението не смятам, че има нужда да споменавам. Минало е. Повече не съм я търсил, няма и да я търся, достатъчно ясна беше. По-назад написах, че съм й пожелал да бъде щастлива и това беше. Колкото и влюбен да съм, не съм от този тип хора, дето почват да звънят като луди, да чакат пред дома, да реват, да търсят нейни познати с надежда да помогнат. Разбирам се от дума.
Благодаря още веднъж на ВСИЧКИ до един! Това е най-великия форум с най-великите хора!
Благодаря още веднъж на ВСИЧКИ до един! Това е най-великия форум с най-великите хора!

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
AIWERA написа:Колкото и влюбен да съм, не съм от този тип хора, дето почват да звънят като луди, да чакат пред дома, да реват, да търсят нейни познати с надежда да помогнат. Разбирам се от дума.
Eвала за това нещо

Иначе ти продължавай смело напред, всичко е минало свършено и изобщо не се обръщай натам!
Успех.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
"В болката се ражда прозрението" е казал един човек.......
Дано ти успееш да извадиш най-доброто от тази ситуация. Ако една жена ти е казала че обича някой колкото теб ,означава че не това е твоята любов.Любовта винаги от двама и за двама.И е само една............ Едно от вродените качества на жената е да те кара да се чувстваш виновен.Повярвай ми във всяка е заложено. И щом веднъж си взел решението да я напуснеш ,значи е имало защо!
Най-важното е да повярваш че си взел правилното решение "защото една мисъл не може да ти навреди,тогава какво може? Единствено това че ти я смяташ за такава.........."
И запомни "жената е като котка,може да я помилваш 100 пъти ,но накрая ще те одраска"
И накрая ще завърша с една мисъл "жената е равнина ,която се преструва на глъбина" -Фридрих Ницше
Успех!
Дано ти успееш да извадиш най-доброто от тази ситуация. Ако една жена ти е казала че обича някой колкото теб ,означава че не това е твоята любов.Любовта винаги от двама и за двама.И е само една............ Едно от вродените качества на жената е да те кара да се чувстваш виновен.Повярвай ми във всяка е заложено. И щом веднъж си взел решението да я напуснеш ,значи е имало защо!
Най-важното е да повярваш че си взел правилното решение "защото една мисъл не може да ти навреди,тогава какво може? Единствено това че ти я смяташ за такава.........."
И запомни "жената е като котка,може да я помилваш 100 пъти ,но накрая ще те одраска"
И накрая ще завърша с една мисъл "жената е равнина ,която се преструва на глъбина" -Фридрих Ницше
Успех!
детски истории в общи линии ... първа любов, грешки, кой какво направил .. направихте го тук лична драма ... аз да питам автора ... за какво ти е тая първа любофф? деца ли ще и направиш на 21? и какво? весели и щастливи цял живот? глупости .... точно е такива истории колко съм видял ... те свършват най-бързо .... и най-болезнено ... едно е да се откажеш сега, друго да се откажеш след 2 години с жена и деца ... колко още вода може да изтече ... и колкото повече изтече преди да се въвлечеш, толкова по-добре .... сигурно ти се въртят в главата глупости, че тя е най-красивата, умна, любяща и т.н. .... ммм грешно ... и ще се убедиш на втората седмица след като тръгнеш с новото си гадже .... не знам защо на 21 се опитвате да живеете живот, който трябва да живеете на 30 и обратно ... сбъркана работа .. ммм както и да е .... всеки сам си избира ... пътища много ... верни или грешни всеки сам за себе си ....
... ще цитирам тук Оскар Уайлд по памет: .... "мъжете се женят защото са отегчени, жените от любопитство ... и двата са разочаровани"
... ще цитирам тук Оскар Уайлд по памет: .... "мъжете се женят защото са отегчени, жените от любопитство ... и двата са разочаровани"

If today was perfect, there would be no need for tomorrow!

jorkata3 написа:"В болката се ражда прозрението" е казал един човек.......
Успех!

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
jorkata3 написа:"В болката се ражда прозрението" е казал един човек.......
Успех!
А ето това ми хареса! Поздравления колега!
Наистина любовта е само една

В любовта се иска постоянство, уважение и разбиране. Доста жени го нямат

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
давай следващата,конвейера да не спира 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
........Това е много вярно! Убеден съм, че когато попаднеш на тази, която истински да те обича ще усетиш щастието.Колкото и да се опитваш, ако не си с точният чове-няма как да стане.Всичко е било за добро, някой ден наистина ще го оцениш.jorkata3 написа:"В болката се ражда прозрението" е казал един човек.......

Никой не мое ма връне на селу!
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега ти правилно си и написал да бъде щастлива, не се връщай на зад само това ще те посъветвам, аз не можех да забравя много дълго време едно момиче но ей така времето си вървеше и срещнах следващата, изобщо не си го слагай човек...

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4