Как се преживява такава любов, колеги?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 29 Яну 2009, 13:37

Fixxxer написа:....... Защото гледаш да и угаждаш , тя да е принцеса разбираш ли, правиш всичко за нея и накрая се оказва , че тя незнаела какво иска и решава да пробва с друг и като види, че другия мисли малко по така , по да не й угажда , по да не е мил с нея , тя се сеща какво е било с теб, как всичко е било ок и т.н. , ама късно вече...

Не е баш така....В общи линии, ако не се стига до насилия и други подобно ексцесии, момата гледа да остане при тоя дето по не угажда, по не прави подаръци и така нататъка и така нататъка....Защо ли....Ами много просто :) Момата свиква на хубаво с готиния пич. подаръци без повод, вечери изненада и какво ли не...ама всеки си е на настроения, и когато на романтичния момък нещо му стане и известно време спре с галантностите, момата почва да си мисли....тоя вече не ме обича, вече не е същия и така нататъка...И после като се хване с някой булдог смотан дето я се сети че има рожден , я не....така де, хубавите неща за редки , ама са ИЗНЕНАДВАЩИ...има мегдан за подобрение. А като си вдигнеш сам летвата от самото начало с угаждане и подаръци и т.н.....пътят е само един....НАДОЛУ...
И все пак, хора всякакви, жени също....няма 2 еднакви двойки ...правила също няма универсални за съжаление :)

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 29 Яну 2009, 13:43

dare__devil написа:...
Не е баш така....В общи линии, ако не се стига до насилия и други подобно ексцесии, момата гледа да остане при тоя дето по не угажда, по не прави подаръци и така нататъка и така нататъка....Защо ли....Ами много просто ...

Хехех, казал е някой "ЖЕНИТЕ ХАРЕСВАТ ЛОШИ МОМЧЕТА"... и голяма доза истина има, по не много ясни причини... абе имам идея защо е така, но ще излезем много от Темата ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Яну 2009, 13:58

Apassionata написа:
dare__devil написа:...
Не е баш така....В общи линии, ако не се стига до насилия и други подобно ексцесии, момата гледа да остане при тоя дето по не угажда, по не прави подаръци и така нататъка и така нататъка....Защо ли....Ами много просто ...

Хехех, казал е някой "ЖЕНИТЕ ХАРЕСВАТ ЛОШИ МОМЧЕТА"... и голяма доза истина има, по не много ясни причини... абе имам идея защо е така, но ще излезем много от Темата ;)

Но после се оплаква защо не мисли за нея... :lol:
Или защо е на 27-28 с дете/ца а мъжа и бяга по млади върбички... :lol:
И в край на сметка добрия си казва, аз повече няма да съм добър с никоя... ;)
Но учудващо все още има мъже които ще си останат такива и ще са добри с човека който обичат... и те така, те

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 29 Яну 2009, 14:21

Apassionata написа:Не се самообвинявай... Не си разказал в подробности какво ТОЧНО се е случило и какво е било недоразумението... но когато двама души се разделят вина винаги имат и двамата... Просто след толкова време трябва да се оттърсиш някак от Тази любов, да приемеш, че няма връщане назад, няма поправителни и да погледнеш към бъдещето. Няма рецепта да лекуване... Наистина време трябва, но сега само ти САМ можеш да си помогнеш... както каза Капривка, излизай повече, срещай се с повече хора, намери си хоби някакво, изобщо прави всякакви неща, които да те отделят от мислите за момичето... Най-добре и изтрий телефона, за да не се изкушаваш да й звъниш и да и пишеш...
Ще се оправиш, спокойно, Първата Любов може да не е най-силната и най-истинската, но докато не срещнеш Втората, мислиш така...
Горе главата, ти си млад, изглеждаш добре, живота е пред теб! Тепърва те очакват толкова хубави неща... Мисли положително, не се затваряй в себе си, в момента трябва сам да си покажеш колко си силен и можеш бързо да преодолееш загубата !
А сега да видя една усмивка и ведро настроение - това е за теб Изображение
Света е пълен с момичета, ейййй :P

Като цяло съм напълно съгласен с теб! За една връзка трябват двама..! Не може само единия..! Но, за триенето на телефона, не помага :winky: Аз телефона на моята първа любов да ме събудиш, веднага ще ти го кажа, и колко пъти съм и звънял, като съм пийнал, и какво ли още не съм правил, но като цяло единственото, което помага, е да излизаш, да се забавляваш, да правиш нещо, което ще те разсее мисълта ти от нея :winky: Инаяе, ако очакваш да я забравиш напълно, повярвай ми, никога няма да стане- първата любов си е първа, тя не се забравя..! Но в никакъв случай не трябва да си стоиш у вас, да тъгуваш, и да се чудив защо така е станало..! Не помага, повярвай ми, така бях сигурно 1-2 месеца..! Така че горе главата..! Don't worry, be happy..! :lalala:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 29 Яну 2009, 14:30

Engi:
всичко е излишно самонавиване

Никога няма да го забравя това.

п.с. тоя Енджи, много мъдър по някой път ;) :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 29 Яну 2009, 14:59

Благодаря на всички! Помогнахме ми невероятно много! Много зле бях сутринта... сега доста ми се вдигна духа. Убедихте ме, че всеки е имал такива премеждия и след време всеки ги е преживял. Знаех го на теория, но сега го проумявам. Живея сам, в сесия съм и не излизам, че имам много за учене и във форума си споделих. На 21 години съм (макар, че изглеждам малко по-възрастен за виделите галерията ми) и наистина има още много време и всичко предстои, но трябваше да изпусна парата. Какво е било недоразумението не смятам, че има нужда да споменавам. Минало е. Повече не съм я търсил, няма и да я търся, достатъчно ясна беше. По-назад написах, че съм й пожелал да бъде щастлива и това беше. Колкото и влюбен да съм, не съм от този тип хора, дето почват да звънят като луди, да чакат пред дома, да реват, да търсят нейни познати с надежда да помогнат. Разбирам се от дума.
Благодаря още веднъж на ВСИЧКИ до един! Това е най-великия форум с най-великите хора!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 29 Яну 2009, 15:54

AIWERA написа:Колкото и влюбен да съм, не съм от този тип хора, дето почват да звънят като луди, да чакат пред дома, да реват, да търсят нейни познати с надежда да помогнат. Разбирам се от дума.

Eвала за това нещо :idea: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Иначе ти продължавай смело напред, всичко е минало свършено и изобщо не се обръщай натам!
Успех.
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 29 Яну 2009, 17:05

"В болката се ражда прозрението" е казал един човек.......
Дано ти успееш да извадиш най-доброто от тази ситуация. Ако една жена ти е казала че обича някой колкото теб ,означава че не това е твоята любов.Любовта винаги от двама и за двама.И е само една............ Едно от вродените качества на жената е да те кара да се чувстваш виновен.Повярвай ми във всяка е заложено. И щом веднъж си взел решението да я напуснеш ,значи е имало защо!
Най-важното е да повярваш че си взел правилното решение "защото една мисъл не може да ти навреди,тогава какво може? Единствено това че ти я смяташ за такава.........."
И запомни "жената е като котка,може да я помилваш 100 пъти ,но накрая ще те одраска"

И накрая ще завърша с една мисъл "жената е равнина ,която се преструва на глъбина" -Фридрих Ницше

Успех!

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 29 Яну 2009, 17:10

детски истории в общи линии ... първа любов, грешки, кой какво направил .. направихте го тук лична драма ... аз да питам автора ... за какво ти е тая първа любофф? деца ли ще и направиш на 21? и какво? весели и щастливи цял живот? глупости .... точно е такива истории колко съм видял ... те свършват най-бързо .... и най-болезнено ... едно е да се откажеш сега, друго да се откажеш след 2 години с жена и деца ... колко още вода може да изтече ... и колкото повече изтече преди да се въвлечеш, толкова по-добре .... сигурно ти се въртят в главата глупости, че тя е най-красивата, умна, любяща и т.н. .... ммм грешно ... и ще се убедиш на втората седмица след като тръгнеш с новото си гадже .... не знам защо на 21 се опитвате да живеете живот, който трябва да живеете на 30 и обратно ... сбъркана работа .. ммм както и да е .... всеки сам си избира ... пътища много ... верни или грешни всеки сам за себе си ....
... ще цитирам тук Оскар Уайлд по памет: .... "мъжете се женят защото са отегчени, жените от любопитство ... и двата са разочаровани" :D
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 29 Яну 2009, 17:11

jorkata3 написа:"В болката се ражда прозрението" е казал един човек.......
Дано ти успееш да извадиш най-доброто от тази ситуация. Ако една жена ти е казала че обича някой колкото теб ,означава че не това е твоята любов.Любовта винаги от двама и за двама.И е само една............ Едно от вродените качества на жената е да те кара да се чувстваш виновен.Повярвай ми във всяка е заложено. И щом веднъж си взел решението да я напуснеш ,значи е имало защо!
Най-важното е да повярваш че си взел правилното решение "защото една мисъл не може да ти навреди,тогава какво може? Единствено това че ти я смяташ за такава.........."
И запомни "жената е като котка,може да я помилваш 100 пъти ,но накрая ще те одраска"

И накрая ще завърша с една мисъл "жената е равнина ,която се преструва на глъбина" -Фридрих Ницше

Успех!

:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 29 Яну 2009, 17:13

Абе, живота е компот и всеки се бори за сливата ! :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 29 Яну 2009, 18:02

Успех!

А ето това ми хареса! Поздравления колега!
Наистина любовта е само една :) Такива ще срещна друга като чуя и ми става ясно колко истинска е била тя... :lol:
В любовта се иска постоянство, уважение и разбиране. Доста жени го нямат :roll:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Яну 2009, 21:48

давай следващата,конвейера да не спира 8)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 29 Яну 2009, 23:02

........Това е много вярно! Убеден съм, че когато попаднеш на тази, която истински да те обича ще усетиш щастието.Колкото и да се опитваш, ако не си с точният чове-няма как да стане.Всичко е било за добро, някой ден наистина ще го оцениш. :yes:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 29 Яну 2009, 23:13

колега ти правилно си и написал да бъде щастлива, не се връщай на зад само това ще те посъветвам, аз не можех да забравя много дълго време едно момиче но ей така времето си вървеше и срещнах следващата, изобщо не си го слагай човек...
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата