За GSM-а
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
ами основният ми телефон е естесвено нокия и е 8910и а вторият ми телефон е 3300 или както казват приятелите playstation

К700i
SONYERICSON K700i
не е зле, ама се губи в ръцете и като искаш да набираш с една ръка (например в колата) има реален шанс да го изтървеш.
А и не винаги връзва позвъняване с номерата в телефона - това не знам защо.
не е зле, ама се губи в ръцете и като искаш да набираш с една ръка (например в колата) има реален шанс да го изтървеш.
А и не винаги връзва позвъняване с номерата в телефона - това не знам защо.
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Нокиа 7710 9300 9500 7700otka4ena написа:моля да ме извините за-а, но не се бях вясвала от доста време тук
![]()
Сега по темата: този който си ползва тел. само за говорене и писане на съобщения е нормално да си вземе Нокияпросто тая марка е идеална за това, но не и нещо повече. Но другите които си ползват тел. и за работа
не само за служебни разговори, но и за пренос на много информация
си купуват нещо по-добро катo SE P910i
може да се каже че съм предубедена, но тел. който да се свързва по-лесно с каквото и да е у-во чрез кабел или пък безне съм ползвала.
BT3969AX написа:Нокиа 7710 9300 9500 7700otka4ena написа:моля да ме извините за-а, но не се бях вясвала от доста време тук
![]()
Сега по темата: този който си ползва тел. само за говорене и писане на съобщения е нормално да си вземе Нокияпросто тая марка е идеална за това, но не и нещо повече. Но другите които си ползват тел. и за работа
не само за служебни разговори, но и за пренос на много информация
си купуват нещо по-добро катo SE P910i
може да се каже че съм предубедена, но тел. който да се свързва по-лесно с каквото и да е у-во чрез кабел или пък безне съм ползвала.
това са доста нови модели, а аз ползвам Р900 и Р910 откакто излязоха на пазара-Р910 го ползвам от 1 месец само и наистина съм предубедена към марката. Но в офиса има колега с Нокиа 9500 и не виждам какво има в повече

BMW & RAMMSTEIN RULES

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
BT3969AX написа:otka4ena извиняваи твоя колега няква порачка ли си е праил в нокиа.. 9500 няма..
ЧЕТИ ТУК
http://www.nokia.com/nokia/0,8764,65314,00.html

BMW & RAMMSTEIN RULES

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Р900 е хубав, споя няма, но единственото което ми харесва повече от мяое е писалката с която достъпа до менютата се олеснява доста. Аз принципно си ползвам телефона най-вече за снимане, защото все още не е излезнал по-добър от него в това отношение. Снимките си ги изкарвам във фотото и ако не знаеш че са от 7610 няма да ги различиш с тези от 5 мегапикселова камера Сони .. Ето затова бих предпочел нокия, Дали ще си кача ИСКЮ или Ексел на Р900 или на 7610 .. не смятам че има огромна разлика
А и с 1гб карта , смятам и Бързи и яростни мога да си гледам ако искам
за картата ще почакам де ..
Но всичко е върпос на компримис, вкус и други работи. Ето защо има хора който карат БМв и такива който карат Опел .. например
Разни хора, разни идеали

А и с 1гб карта , смятам и Бързи и яростни мога да си гледам ако искам

за картата ще почакам де ..

Но всичко е върпос на компримис, вкус и други работи. Ето защо има хора който карат БМв и такива който карат Опел .. например

Разни хора, разни идеали

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Re: :)
[quote="Bobi"]Ако има телефон,който да не се чупи когато падне от втория етаж и издържи на -10 градуса един час,моля да ми каже и да си купя.
Имам Сименс и след всичко изброено по горе още работи
[/qu
Еми аз имам подобни наблюдения върху един 6110

Имам Сименс и след всичко изброено по горе още работи

Еми аз имам подобни наблюдения върху един 6110
- Hristo
- ентусиаст
-
- Кара: Е36 320i и E39 535i без ваноси
- Мечтае да кара: М5
- Детайли за колата: много синя и много черна
GIORCETO написа:А и с 1гб карта , смятам и Бързи и яростни мога да си гледам ако искам
аз диколкото знам не ти трябват 700мб за един филм както за компа, а се използват конвертори и декодери и един цял филм става о/о 80мб за телефон....

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
тия опции за гласуване не ме устройват много... най-важното за мен е функционалността на тел-а..
със Нокиа 6600 съм... най-добрите му качества (за мен) са: гъвкава операционна система, възможност за много приложения, голям цветен дисплей с добра картина (65к цвята ТФТ 207*170пиксела ако не се лъжа)
като изключим всики "екстри" които вече ги имат всички телефони, този се отличава с:
програми които могат да отварят:
*.doc (от word)
*.txt (от notepad, то това доста други телефони го могат де)
*.xls (exsel)
*.pdf (acrobat reader)
мога да отварям хтмл страници (тия интернетските)
да ползвам mIRC, ICQ, да пращам е-мeйли, да проверявам нормална поща (примерно в АБВ)
мога да пускам 3д игри от сорта на Доом... имам и нещо като "кънтър страйк"
има възможност за мемори карта до 1гб (1 гигабайт)
мога да гледам филми със субтитри (ама не знам как точно се компресират все още...),
да слушам MP3 (но само със слушалки)
имам програма за обработка на снимки, нещо като фотошоп (но с много по-слаби възможности разбира се)
има мн добри възможности за връзка и комуникация - инфра ред, блу туут, модем, гпрс
това е просто един малък лаптоп
да не говорим за доста добрата камера за снимки и клипове със звук ограничени само от мегабайтите на мемори картата (които могат да са 1гб)
и т.н.
бих го сменил само ако излезе телефон на който да има Autocad и 3D Max
(или ако ми го откраднат както стана с предния smart phone нокиа 3650.. но той си имаше доста недостатъци така или иначе (спрямо 6600)
като форми, размери и тегло също е добър, има какво още да се желае но... да не ставаме нахални
П.С. същите възможности ги имат и всички останали "smart phones" или умни телефони
и то за скромната цена от... не знам точно колко струва в момента но е под 400лв.
иначе като дизайн и размери перфектния телефон за мен е нокиа 7250... идеална форма и размери, добро тегло.... прилепва идеално към ръката и е много удобен, лесно се стига до всички бутони и т.н. размерите му са нито големи, нито малки... тва е идеалния телефон за мен... за съжаление с твърде малък дисплей и малко функции (:
със Нокиа 6600 съм... най-добрите му качества (за мен) са: гъвкава операционна система, възможност за много приложения, голям цветен дисплей с добра картина (65к цвята ТФТ 207*170пиксела ако не се лъжа)
като изключим всики "екстри" които вече ги имат всички телефони, този се отличава с:
програми които могат да отварят:
*.doc (от word)
*.txt (от notepad, то това доста други телефони го могат де)
*.xls (exsel)
*.pdf (acrobat reader)
мога да отварям хтмл страници (тия интернетските)
да ползвам mIRC, ICQ, да пращам е-мeйли, да проверявам нормална поща (примерно в АБВ)
мога да пускам 3д игри от сорта на Доом... имам и нещо като "кънтър страйк"
има възможност за мемори карта до 1гб (1 гигабайт)
мога да гледам филми със субтитри (ама не знам как точно се компресират все още...),
да слушам MP3 (но само със слушалки)
имам програма за обработка на снимки, нещо като фотошоп (но с много по-слаби възможности разбира се)
има мн добри възможности за връзка и комуникация - инфра ред, блу туут, модем, гпрс
това е просто един малък лаптоп

да не говорим за доста добрата камера за снимки и клипове със звук ограничени само от мегабайтите на мемори картата (които могат да са 1гб)
и т.н.
бих го сменил само ако излезе телефон на който да има Autocad и 3D Max

като форми, размери и тегло също е добър, има какво още да се желае но... да не ставаме нахални

П.С. същите възможности ги имат и всички останали "smart phones" или умни телефони

и то за скромната цена от... не знам точно колко струва в момента но е под 400лв.
иначе като дизайн и размери перфектния телефон за мен е нокиа 7250... идеална форма и размери, добро тегло.... прилепва идеално към ръката и е много удобен, лесно се стига до всички бутони и т.н. размерите му са нито големи, нито малки... тва е идеалния телефон за мен... за съжаление с твърде малък дисплей и малко функции (:
56 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4