има ли маисторчета
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
има ли маисторчета
колеги решил съм да боядисам бабата по точно 5-цата и намерих едно маисторче към 50 годишно и ми каза смешни пари 800лв целостно бодисване на колата, ама цвета да НЕ бил металик
а моята кола си е с оригинал боя води се CossmosSchwarzMetalic нещо от този сорт, ама като я измия и я оставя до някоя по нова кола, те тия новите много чернеят моята направоо сивее пред тях
та сега идва въпроса, тоя маистор видех има 1 гараж, видех че прави неколко одарени Е36-ки се отпред.. а аз съм само за цялостно боядисване /което ще мине през каско ест./ ама пустия маистор НЕМА Камера,,
та да му се доверим ли на тоя, след като няма КАМЕРА, искам да я пръснем черна моята като на един приятел ето я неговата кола, как мислите да си давам ли бабаружката след като ще я пръскам цвят, които НЕ е металик ?
а ето такъв цвят искам да я направя, тази е боядисвана на братото, какъв цвят се води това и дали е металик как мислите
http://www.bmwpower-bg.net/forums/album ... c_id=10944
http://www.bmwpower-bg.net/forums/album ... c_id=10948
http://www.bmwpower-bg.net/forums/album ... c_id=10946
а моята кола си е с оригинал боя води се CossmosSchwarzMetalic нещо от този сорт, ама като я измия и я оставя до някоя по нова кола, те тия новите много чернеят моята направоо сивее пред тях

та сега идва въпроса, тоя маистор видех има 1 гараж, видех че прави неколко одарени Е36-ки се отпред.. а аз съм само за цялостно боядисване /което ще мине през каско ест./ ама пустия маистор НЕМА Камера,,
та да му се доверим ли на тоя, след като няма КАМЕРА, искам да я пръснем черна моята като на един приятел ето я неговата кола, как мислите да си давам ли бабаружката след като ще я пръскам цвят, които НЕ е металик ?
а ето такъв цвят искам да я направя, тази е боядисвана на братото, какъв цвят се води това и дали е металик как мислите
http://www.bmwpower-bg.net/forums/album ... c_id=10944
http://www.bmwpower-bg.net/forums/album ... c_id=10948
http://www.bmwpower-bg.net/forums/album ... c_id=10946
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Мисля че не трябва да рискуваш с непроверени "майстори" за да не ти направят колата на ла.но
Знам един бояджия в София, в кв. Гниляне / Нови Искър /, казва се Явор, мой приятел си боядиса там Мерцедеса и стана много добре!
Този обаче работи над S класи, Порше-та и т.н.
И не взима 800лв
Ако искаш ще те заведа и виж какво ще се разберете.....
Иван 0899177666

Знам един бояджия в София, в кв. Гниляне / Нови Искър /, казва се Явор, мой приятел си боядиса там Мерцедеса и стана много добре!
Този обаче работи над S класи, Порше-та и т.н.
И не взима 800лв

Ако искаш ще те заведа и виж какво ще се разберете.....
Иван 0899177666
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
ясно ми е за камерното боядисване че е кам 2000-2500лв имам хора за такова, ама тоя ми обяви смешни пари
та аз за това си мисля, как ще стане боядисването БЕЗ камера.. ? и каква роля играе тя ?
щом боядисва и не само, а изчуква и Е36-ци, не мислим да е толкова некадърен..
та аз за това си мисля, как ще стане боядисването БЕЗ камера.. ? и каква роля играе тя ?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Не съм експерт в боядисването и не знам как става с или без камера. По-скоро моят съвет е да не рискуваш с непроверени бояджии, че тия 800лв ще ти се струват пари на вятъра....
Успех!
Успех!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
BMW-E39 написа:ясно ми е за камерното боядисване че е кам 2000-2500лв имам хора за такова, ама тоя ми обяви смешни пари
To E36 понеже е мега-скъпата кола, та много говори за това какъв майстор е.
Камерата служи да не пада прах докато се боядисва, нещо такова.
И според мен боя, която не е металик не си заслужава.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Не рискувай да я боядисваш при този, че ще си я намразиш после. Имам братовчед в Драгичево с камера ще го попитам какви пари взима, а също и приятел който е много добър някои от вас може да го познават, казва се Гошко, подвизаваше се с пернишка черна астра на Божурище и Бояна, та и него ще попитам какви пари иска.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: има ли маисторчета
BMW-E39 написа:
а моята кола си е с оригинал боя води се CossmosSchwarzMetalic нещо от този сорт, ама като я измия и я оставя до някоя по нова кола, те тия новите много чернеят моята направоо сивее пред тях![]()
E, твоята сивее, защото такъв си е цветът. Майта е DIAMANTSCHWARC METALLIC, и много си ми харесва такава. Ти явно искаш наситено черна. Но ако нямаш забележки по боята на твойта и е запазена, и ще я пребоядисваш само за това???... недей! Пък ако не е металик, не знам черното как ще седи... Колкото до майстора, безбожно евтино ми се струва. Ако можеш поразпитай и намери някой, чията кола е боядисвал, да видеш как е станало...
И пак казвам, да си боядисам цялата кола само защото ми сивее... после като тръгнеш да я продавш ще има да си мислят, че кой знае как е била размазвана...
П.П. А пък ако е Е39... съвсем не ти позволявам

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
благодарско братя и сестри, отказах се благодарение на хората които писаха тук, и не само тук и на ЛС.
или камерно или не ясно :>
а до колежката веднага ме разбра какво и как го искам
аиде със здраве и може да се заключва темата
или камерно или не ясно :>
а до колежката веднага ме разбра какво и как го искам

аиде със здраве и може да се заключва темата
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Еййй друго си е да се намеси колежка и всичко става точно и ясно
бмвуоменпауър-бг.ком
И сме по-красиви и сме по-добри
Иначе и аз искам да си боядисвам колата лилава - daytona violett цвят или има 1-2 подобни, ама като знам че само ще ми я омажат и май "по-добре недей"....

бмвуоменпауър-бг.ком

Иначе и аз искам да си боядисвам колата лилава - daytona violett цвят или има 1-2 подобни, ама като знам че само ще ми я омажат и май "по-добре недей"....

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
kOnPuBkЕ ела да ти дам моята черна е, с тъмно червена кожа, по ще ти ходи от колкото тъмно сиво е60 без кожа 

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
абе хора тва 4е бояджията няма камера там дето работи не значи 4е не боядисва в камера
+ тва от 4ерно до 4ерно си има разлика и има 4ерни бои дето са по хубави от много дет са направени металик.но в крайна сметка за 800лв няма кой да ти я напрай читаво освен ако не ти е авер нещо 

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
няма камера само един широк гараж, дори нямаше стенд, как изчуква колите деазн..??:) 1во ми каза 600лв за цялостно и аз го питах като идиот, дали в това влиза броните тавана.. и тои каза да, и виде че ми се струва малко и ми каза толкова, 600-800 лв, веднага качи, иначе човека е свестен но се отказах,може да се заключва темата
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
колега много от тея бояджии ползват камери под наем.примерно да боядиса една кола му искат 80лв за камерата.подготвя ти колата и я кара после към камерата.тва е.ама ти тъй или ина4е си решил:)
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Има един бояджия в гр. Ихтиман ... когато и да съм минал от там... има кола вътре която се боядисва! Няма камера май е само гараж ... и иска по смешни пари и от този за който се говори тук
Доста коли съм видял боядисани от него и наистина са мн добре направени .. нямат никакви забележки ! Та ако не е проверен .. не ходи при него, но това не значи че не е добър бояджия ... а за боята... гледай да е маталик иначе сеено караш москвич
Успех!

Успех!
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2