Карате ли с колан ?
Модератор: Общи модератори
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
10-тина пъти ми се случваше да излизам от пътя докато се уча да дрифтя и на косъм се разминавах от травми
Вече винави си слагам колан 

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
AP na VDA
аз също като вас слагам винаги колан даже ми се е случвало и като се кача в такси пак да слагам по инстинкт 

bmwpower-bg.net
неизменна част е колана....
просто като седна в рекарото трябва да ме придържа и нещо отпред че токувиж съм се разходил из колата
просто като седна в рекарото трябва да ме придържа и нещо отпред че токувиж съм се разходил из колата

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
plradev написа:Мдаа и аз много свикнах с колана и когато карам на минимални разстояния и не го сложа ми липсва.Много е странно..Все едно не ме е прегърнала колата![]()
![]()

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)
Нямам избор - два акта за колн ми костваха 16 точки сага си имам само 6 и си ги пазя
/ другите си заминаха за превишена скорост - ако карах фиеста нямаше да имам този проблем със скороста /

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
слагам го само сутрин и извън градско,някак си ми пречи задушава ме,вечер не го слагам понеже не се вижда от вън с колан ли съм или без и си ми е по добре 

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Винаги! ..освен когато не ме мързи да го сложа и ми е неудобно-нещо липсва
Това са случайте когато си местя колата или когато се завлачвам с 30 (защотото не е загряла колата) до нас,обикновено от съседния квартал в 1 през нощта!
И даже веднъж ми струваше 10 лв,е как ме видяха от 100 метра още не знам
Поне се оказаха разбрани (това беше най-приятното спиране досега изобщо) с приказки за бмвто и т.н.
И аз вече ще казвам да се слага колата отзад
Не че някой много се вози там,но ще си слагат 
Това са случайте когато си местя колата или когато се завлачвам с 30 (защотото не е загряла колата) до нас,обикновено от съседния квартал в 1 през нощта!
И даже веднъж ми струваше 10 лв,е как ме видяха от 100 метра още не знам

И аз вече ще казвам да се слага колата отзад

Последна промяна Slavi_m на 30 Яну 2009, 14:46, променена общо 1 път
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Без него , все едно колата не ме е прегърнала...
А особено ако кара6 Е30 или Е34 и си без възд. възглавници - рискуваш ребрата ти да се слеят със дробовете и гръдния ти кош да заприлича на нееднородна биомаса
вярно е че има и камшичен удар , но все пак ... по-добре си е с колана.
А особено ако кара6 Е30 или Е34 и си без възд. възглавници - рискуваш ребрата ти да се слеят със дробовете и гръдния ти кош да заприлича на нееднородна биомаса