Новите коли. Тендеции развитие.
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Новите коли. Тендеции развитие.
Audi A5
Audi A5
Audi A8 Avant
Audi Allroad
Audi TT 2
Audi TT 2
BMW 3 Coupe
BMW 3 Future
S Klas new
S Klas new
BMW 7 Series new
Mercedes CLK new
Mercedes C Klas new
Mercedes CL klas new
Mercedes CLK Cabrio new
Mercedes G Klas new
Opel Omega
Ford Mondeo
Тва са част новите попълнения на големите концерни, вие какво мисли сега само за дизаина по нататък и техническите характеристики. Мене лично много ми харесват но имам чуството че са леко еднакви вече....
п.п. Взех назаем темата от друг форум.

Audi A5

Audi A8 Avant

Audi Allroad

Audi TT 2

Audi TT 2

BMW 3 Coupe

BMW 3 Future

S Klas new

S Klas new

BMW 7 Series new

Mercedes CLK new

Mercedes C Klas new

Mercedes CL klas new

Mercedes CLK Cabrio new

Mercedes G Klas new

Opel Omega

Ford Mondeo

Тва са част новите попълнения на големите концерни, вие какво мисли сега само за дизаина по нататък и техническите характеристики. Мене лично много ми харесват но имам чуството че са леко еднакви вече....
п.п. Взех назаем темата от друг форум.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Струва ми се, че Ауди диктуват модата в новия дизайн
Дизайнера им наистина е добър....

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
ako беше казал от къде си я взел 

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Яд ме е за тея А5 и TT! Наистина са хубави
... Иначе според мен мерцедес най-много са се изложили- особено G class baby са я ос*али отвсякъде! 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Този дизайн отива най-много на Ауди и най-малко на Мерцедес. Само колко са еднакви всичките
Скоро ще стане както беше с японските,не можеш да ги различиш от повече от 10м.

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
ТТ2 малко е почнало да прилича на кола , не като ТТ да е .. като НЛО - може да си седнеш на задната седалка ако е на тъмно (
)
Най-добре ми изглежда като линии (без пристрастия до колкото мога) BMW 3 Coupe-то

Най-добре ми изглежда като линии (без пристрастия до колкото мога) BMW 3 Coupe-то

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
[steeN] написа:Струва ми се, че Ауди диктуват модата в новия дизайн
Walter Da Silva -справка Аlfa Romeo 156,147...всички признават че най хитрия ход в последните години направен от V.A.G. e привличането на този човек.
P.S.непрекъснато се чудя как ли щяха да изглеждат новите BMW-та ако Claus Luthe беше останал.....
С уточнението, че това си е мое мнение!
Единствената ми утеха е, че и другите марки почнаха да правят грозни коли....... С изключение може би на Ауди
Останалите се оливат също както БМВ. Но явно това е тенденцията в световното автомобилостроене въобще. И все пак от този факт не става по-лесно да се приеме, че марката, произвеждала едно време едни от най-красивите автомобили въобще ( 503, 507, Е3, Е9, Е10, Е12, Е21, Е23, Е24, Е28 ...- да продължавам ли??? ) сега подражава на някакви недорасли фирми, които не могат да й се опрат нито на историята, нито на славата, нито на хилядите верни до гроб фенове.....
Жалко, много жалко..... 
Единствената ми утеха е, че и другите марки почнаха да правят грозни коли....... С изключение може би на Ауди

- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Claus Luthe
Тоя дето беше в Астон Мартин ли

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Бе незнам ма тва купе на 3ката има злоба 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
На мен лично определено най-много ми допадат 3ката къпе на любимата ни фирма и несъмнено ТТ2! Но иначе аз съм много обнадежден от тенденциите и наистина се надявам повечето от тези модели да се появят наистина. Иначе няма спор, че Валтер Да Силва е един от най-способните дизайнери в света и само мога да се прекланям, пред неговите виждания и творения. В.А.Г. наистина удариха джакпота с този човек, без съмнение един от хората, които диктуват модата в автомобилния дизайн. Все пак мисля, че БМВ не остават по-назад и купето по-горе е ясно доказателство. А относно Aston Martin за мен тази марка в момента произвежда може би най-красивите автомобили на планетата, всеки техен модел е изключително красив!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- deliveryman
- младши ентусиаст
-
[FF]GODFLESH написа:Claus Luthe
Тоя дето беше в Астон Мартин ли
ми Клаус Люте отива в БМВ 1978 а преди това незнам каде е бил....
човека който вкарва БМВ в играта се казва Paul Bracq той почва от Е-21 и стига до Е-30(по-средата),Клаус Люте поема Е-30 и изпод ръцете ми излизат 7-ма,5-та,8-ма серии както и цялата работа по Е-36...
след семеен скандал убива сина си(който е наркоман) и напуска БМВ...на процеса е оправдан...
после вече идва чичо Крис и почва да понасира нещата(мое мнение)
P.S. E-46 я прави Eric Coplen през 1992 който е служител на американското поделение за дизайн на БМВ.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2