Exchange или обмен на студенти-съвет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Exchange или обмен на студенти-съвет

Мнение от zvezdo88 » 30 Яну 2009, 12:07

Колеги пуснах тема за питане отностно пътуване до Испания, но тази сутрин получих е-майл в който ми казват ,че поради добрия ми успех имам възможност на доста голям избор на университети. Аз съм подал документи за Аликанте , Испания , но все още мога да правя промени и се замислих . Уча Международно и Европейско право в Университета в Хага, Холандия . Моля за вашето мнение отностно университетите ,че цяла 1 година ще съм там - не само за самия Университет ,но и за начина на живот и т.н .

Мерси много

Ето и списъка:

Czech Republic - Palacky University - град . Olomouc
Finland - University of Tampere - град. Tampere
Sweden - University of Orebro - град. Orebro
Sweden - Mid Sweden University -град. Sundswall
Estonia - University of Tartu - град. Tartu
Estonia - University of Tallin - град. Tallin
Hungary - College of CCT - град. Budapest
Portugal - Universidade de Lisboa - град. Lisbon
Portugal - Universidade de Coimbra - град. Coimbra
Spain - Universidad Pontificia Comillas of Madrid - град. Madrid
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 30 Яну 2009, 12:28

Според мене най-добре ше ти е в Испания, из северните страни само ще събереш студ, а ексчейнджа така или иначе не е много ориентиран към обогатяване на знанията чак-толкова, по-скоро малко да разпуснеш след всичкото учене :) Бегай някъде на топло и хич не се чуди :) В университета предполагам ще ви направят презентация колеги, които вече са били на обмен в съответните университети и ще споделят лични впечатления и съвети, отиди, слушай внимателно и решавай :)
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 30 Яну 2009, 15:29

тук фигурира лисабон, и това веднага елиминира другите... алакант си на плажа от март от друга страна... поне във валенсия де, ама туй е по на север...

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 31 Яну 2009, 14:25

Презентация няма да ни правят колега незнайно защо ... Много хора ми казват , че нямало да съжалвам ако отида в Чехия - хем евтино ... хем готино и университета бил на ниво ... но нз много ми е труден избора понеже навсякъде ме влече...
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Яну 2009, 19:59

zvezdo88 написа:Презентация няма да ни правят колега незнайно защо ... Много хора ми казват , че нямало да съжалвам ако отида в Чехия - хем евтино ... хем готино и университета бил на ниво ... но нз много ми е труден избора понеже навсякъде ме влече...
охх,в Прага на летището ,какви крака имат тия чехкинииииииии :shock: :shock: :help: :uups: ,ама май само това...ако идеш там -чешки да понаучиш-за какво ти е :roll:
Един твърд глас за Аликанте,най-якият град в Испания за мен(изключвам Барса и Валенсия,колкото и да са красиви,аз лично не понасям мегаполиси)Още повече ,че испанският е вторият по разпространеност език в света след английския ,повече хора го говорят от китайския дори...Не се замисляй грам :idea:
Ако все пак не те влече плаж,море палми,фиеста,бягай към ШвеДия 8) Не е студено,освен ако не е над Стокхолм,зимите им са по-меки от нашата...А жените са не по-грозни :twisted: :twisted:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Назад към Извън Темата