Лошите колеги...
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Моят случаи е направо потресаващ!
Тръгвам миналата седмица за нощна смяна и на кръстовището преди люлинския тунел си се редя в адското задръстване,преди светофара съм а пред мене има 3-4 коли при което гледам че некво ауди С8 лети в насрещното още от кино Арена,на тея от л'лин им светна зелено а нашия с аудито пак в насрещното заобикаля островчето в насрещното за да застане пръв,и в тоя момент една джипка от 3то РПУ насреща му,подмина го и спря.Започнаьа едни маневри за да обърне и аз се изкефих че ще го люскат тоя скапаняк,обаче не....
куките обърнаха да го поздравят,единия вика "как е бе бате?" направо неможах да повярвам!
после пак си обърнаха и си продължиха!е*ати мухалите са тия направиха ебати задръстването само и само да се подмажат на тоя с аудито,ако бях аз дали щяха да ме поздравят?!?
Наща държава ако може да се нарече вобще такава е на това дередже точно поради тая причина,че всеки мисли че е най-тарикат от всички и законите не са еднакви за всеки!
Тръгвам миналата седмица за нощна смяна и на кръстовището преди люлинския тунел си се редя в адското задръстване,преди светофара съм а пред мене има 3-4 коли при което гледам че некво ауди С8 лети в насрещното още от кино Арена,на тея от л'лин им светна зелено а нашия с аудито пак в насрещното заобикаля островчето в насрещното за да застане пръв,и в тоя момент една джипка от 3то РПУ насреща му,подмина го и спря.Започнаьа едни маневри за да обърне и аз се изкефих че ще го люскат тоя скапаняк,обаче не....

после пак си обърнаха и си продължиха!е*ати мухалите са тия направиха ебати задръстването само и само да се подмажат на тоя с аудито,ако бях аз дали щяха да ме поздравят?!?
Наща държава ако може да се нарече вобще такава е на това дередже точно поради тая причина,че всеки мисли че е най-тарикат от всички и законите не са еднакви за всеки!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
bubsa написа:!е*ати мухалите са тия направиха ебати задръстването само и само да се подмажат на тоя с аудито,ако бях аз дали щяха да ме поздравят?!?
Сори,че е малко извън темата,но се сетих,че имам един стар приятел,който нощтно време излиза от "Червило" ,кара си пиян,спира до патрулка пред Ялта,куките го поздравяват,лендзат му се,той им дава 50лв.най-демонстративно за да карат пред него (ескорт)до тях,за да не го спрат други и така....!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
SKISA написа:темата не е безсмислена...!нека се кажат тия ,които...! и аз съм правил грешки и ако некой ден ме изтъпанат тука и кажат кво съм направил ше се извиня и ше обясна защо...!
така че темата не е безсмислена-трябва и сами по този начин да се контролираме....
колега идеята ти е да направиш нещо като този сайт - http://road.bg/. Може би ще е по-добре номерата на нарушителите д ги пишете в първия пост иначе като стане 1000 страници темата няма кой да ги гледа
Според мен който си нарушава ще продължава да го прави, а пък ние тука само ще си търкаме клавиатурите
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^ Този сайт е на колегата Динко GaD ,но гледам ,че не го е ъпдейтвал скоро ,защото пътя за Железница е стегнат и няма пропаднали части от свлачища
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Аз номера няма да пиша, понеже немоа да помна кат ме фане нервата, ама колеги от Младост 1 А, айде като се пребирате, говоря за левия завой на Ал. Малинов след ХМС, ай да се изчакваме за наляво, се тарикати там, няма да ви се стопли ракийката споко, а и ако жената е при съседа нема да ги фанете.
И друго аз непускам, ще тряя да ме удряте, не ми пречи!!!!

И друго аз непускам, ще тряя да ме удряте, не ми пречи!!!!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
инспирирано от заключената тема на ту кул
понеже господ си оказа много зает човек!!!
и ще се наложи да си пазиме гъза вместо него понякога.
не знам дали сички лъзгаме или лъзгате или сме лъзгали ,но наистина ако ме удари човвек по невнимание -ще викна кат,а ако ме удари поради гъзария ще направя всичко възможно да разбере болезнено ,че не е бил прав....
тва и на колегата/отново с Е30-..някакво съвпадение/ от днес 31.1. ,червено ,със стикери по българия към моста на ндк!! С4752 или нещо такова...!! другият път си намести по-добре очилата и това ,че съм с форд не значи че не съществувам на пътя.....(
извинявам се на колегата ,че се възползвах от темата и отключването и...
понеже господ си оказа много зает човек!!!
и ще се наложи да си пазиме гъза вместо него понякога.
не знам дали сички лъзгаме или лъзгате или сме лъзгали ,но наистина ако ме удари човвек по невнимание -ще викна кат,а ако ме удари поради гъзария ще направя всичко възможно да разбере болезнено ,че не е бил прав....
тва и на колегата/отново с Е30-..някакво съвпадение/ от днес 31.1. ,червено ,със стикери по българия към моста на ндк!! С4752 или нещо такова...!! другият път си намести по-добре очилата и това ,че съм с форд не значи че не съществувам на пътя.....(
извинявам се на колегата ,че се възползвах от темата и отключването и...
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Аз кво да кажа- винаги е имало и ще има подобни, нетолерантни, нагли хора. За това да ги пазим, щото иначе страдат невинни хора. За съжаление е така 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
ами то простаци на път и без път,направо със лопата даги ринеш
.според мен балгария на едно от последните места по колегиалност и човещина на пътя.

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Дупета малоумни има на всякъде. Дали са софиянци(богоизбрани) или обикновени селяни от провинцията(останалата част на страната) няма значение, тука е по зле и от Индия. Спомени за жигулката от зората на комунизма, избиване на комплекси и пълна просташтина. Такива сме ние българите. Мисля си че сега положението е подобно на това в Сърбия 90-те години. Мутреене и незачитане на нищо. Като си помисля как е в повечето европейски държави и като сравня с Бг , чак се плаша и не мога да го асимилирам, що за кочина е тука?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
ivo_motul написа:В нашата държава , всеки си кара както иска , и така ще бъде докато нямаме закони!!!!! За такиваама и те са много корумпирани !!!!!
Закони има .................ама за само за някой

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Много изпростя народа!Особено последните едно-две поколения с тия западни влияния,беззаконието в държавата и пълното навлизане и свободно продаване на дрога,са под всякаква критика!!Те горките повечето името си не могат да напишат правилно,какво остава да имат някаква култура,ценностна система и морал!Само погледнете по форумите-ако има 1 пост от 20 без правописна грешка,това е направо чудо!
57 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4