Най - красивите места на които сте били - Разкази и снимки
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
Най - красивите места на които сте били - Разкази и снимки
Здравейте днеска си преглеждах снимките и видях,че доста места съм обиколил аз си падам малко туристче
та ми стана интересно - идеята ми е всеки да качи малко снимки и разяснения за уникално красиви места на които е бил и да каже каде се намират
И така за мене едно от най-красивите места в България е местността около Луковит по -точно пещерата Христовите очи

И така за мене едно от най-красивите места в България е местността около Луковит по -точно пещерата Христовите очи
- saint85
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw X3 Е83 М47
- Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
- Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d
оле
И пак хижа Скакавица намира се в Рила и близо до нея вкопан в скалата се извисява един величествен водопад
П.С. Якото е че докото стигнеш до него се сменят 4-те сезона

П.С. Якото е че докото стигнеш до него се сменят 4-те сезона

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Моето най-красиви места бяха много:
Първото е това: Мелник.. Един красив български град с перфектно винце особенно има една избичка на "Шестака"..
Второто място е Рилския манастир.. Особенно лятото за мен е много красиво... Също така водата е чудна и утолява много добре жаждата след дълъг път
Третото са Ивановските скални църкви.. Много близко до Русе, но гарантирам че ще си починете добре.. Тихо и спокойно е и със страхотна гледка...
За съжаление има още толкова много места където съм бил и минал но просто не съм имал фотоапарат под ръка
[/img]
Първото е това: Мелник.. Един красив български град с перфектно винце особенно има една избичка на "Шестака"..
Второто място е Рилския манастир.. Особенно лятото за мен е много красиво... Също така водата е чудна и утолява много добре жаждата след дълъг път

Третото са Ивановските скални църкви.. Много близко до Русе, но гарантирам че ще си починете добре.. Тихо и спокойно е и със страхотна гледка...
За съжаление има още толкова много места където съм бил и минал но просто не съм имал фотоапарат под ръка

- македонец
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
България е най- красивата страна според мен. Това го потвърждавате и вие със снимките си. Аз мога да кажа, че Искърското дефиле е чудно красиво. За съжаление нямам снимки от там дави покажа, но преди 10 години, когато работех в БДЖ, съм го преминавал пеша няколко пъти.
Не наведнъж- бях технически ръководител в съобщенията и имах обходи на кабелните трасета с механиците ми.
Та за дефилето да кажа- Лакатник, Черепиш, Люти Брод, това са много красиви места. Дори си говорим с жена ми, ако някога се пенсионираме
, да си вземем къща в Лакатник.

Та за дефилето да кажа- Лакатник, Черепиш, Люти Брод, това са много красиви места. Дори си говорим с жена ми, ако някога се пенсионираме

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
сега вече може по дефилето...! преди време имахме вила там-не ставаше!искъра така зверски смърдеше ,че не се траеше. иначе наистина има хубави места-добре ,че кремиковци загива....!
иначе във връзка с красотата на родината ни малко попрекаляваме с патриотизма. и аз така мислех,но като се поразходих по австрия,швейцария и други страни не се оказа баш така...! не че не е красиво при нас ,но има и други прекрасни места.
няма да се вкл. с материяли ,щото няма да ми стигне една тема .
за мен най-красивият граад ,в който съм бил е будапеща,а съм бил в много. най-красивите планини са тирол,най-прекрасните гори и поляни са в българия,най-красивото море е в островна гърция.....
иначе във връзка с красотата на родината ни малко попрекаляваме с патриотизма. и аз така мислех,но като се поразходих по австрия,швейцария и други страни не се оказа баш така...! не че не е красиво при нас ,но има и други прекрасни места.
за мен най-красивият граад ,в който съм бил е будапеща,а съм бил в много. най-красивите планини са тирол,най-прекрасните гори и поляни са в българия,най-красивото море е в островна гърция.....
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Slavi_m написа:Нали имаше една такава тема важна горе?Някъде е изчезнала..??
"за"
Ако питаш за Красотите на родината, във фото подфорума е, така де АРТ подфорума

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
SKISA написа:сега вече може по дефилето...! преди време имахме вила там-не ставаше!искъра така зверски смърдеше ,че не се траеше. иначе наистина има хубави места-добре ,че кремиковци загива....!
Иво, не че прекалявам с патриотизма, а за местата които сочиш като най- красиви, хората полагат доста грижи. Ако ние пазехме природата си като тях, щеше да е различно. А и сигурно ти е познато онова чуство, когато се прибираш от чужбина, въпреки лайняната ни държава, дето нещо те "стиска за гърлото до насълзяване на очите"

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ето една снимка от дефилето, гара Лакатник:
По-надолу ще кача снимки от друго красиво място - пирамидите край село Стоб:
забележете интересните облачета горе вдясно
:
Изглед надолу:
Един гарван:
Дяволският мост (снимката е контражур, затова може да изглежда странно, не ми се играеше да я обработвам повече):
поглед и на другата страна:
Ето и една снимка от още едно много красиво място - изглед към дъждовен и мъглив Сливен, от сините камъни (не си личи, но горе духаше и валеше страшно, за да щракна тази снимка, подгизнах целия, но мисля, че си заслужаваше
):

По-надолу ще кача снимки от друго красиво място - пирамидите край село Стоб:

забележете интересните облачета горе вдясно

Изглед надолу:

Един гарван:

Дяволският мост (снимката е контражур, затова може да изглежда странно, не ми се играеше да я обработвам повече):

поглед и на другата страна:

Ето и една снимка от още едно много красиво място - изглед към дъждовен и мъглив Сливен, от сините камъни (не си личи, но горе духаше и валеше страшно, за да щракна тази снимка, подгизнах целия, но мисля, че си заслужаваше

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
И това е София
По пътя за Алеко
Тези снимки ще ги запазя в таина от каде са
Всички снимки съм ги правил аз

По пътя за Алеко

Тези снимки ще ги запазя в таина от каде са